Την προσοχή σας Παρθένοι! Σύμφωνα με την OPI αυτό είναι το τέλειο χρώμα για εσάς

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Την προσοχή σας Παρθένοι! Σύμφωνα με την OPI αυτό είναι το τέλειο χρώμα για εσάς

Είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και το αγαπημένο μας brand διάλεξε ένα… ανορθόδοξο χρώμα για εσάς!

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας Χρόνια Πολλά σε όλους τους Παρθένους εκεί έξω που γιόρτασαν ή θα γιορτάσουν τα γενέθλιά τους! Οι Παρθένοι είναι ένα συντηρητικό, προσγειωμένο ζώδιο και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Οι επιλογές τους σπάνια ξεφεύγουν από το κλασικό και ακόμα σπανιότερα πλησιάζουν το κιτς. Αλλά όλα αυτά τα ξέρεις αν είσαι Παρθένος και άνοιξες αυτό το άρθρο με λαχτάρα για να δεις ποιο χρώμα διάλεξε για εσένα η OPI! Η OPI που λες, κάθε μήνα διαλέγει το βερνίκι του μήνα για το αντίστοιχο ζώδιο και για τους Παρθένους διάλεξε ένα που δεν είχαμε ξαναδεί (ή μάλλον προσέξει) και μας άρεσε πολύ! Είναι το This Isn’t Greenland…

this isnt greenland brush swatch 17

Είναι μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του πράσινου που στην αρχή σε ξενίζει αλλά, αν την κοιτάξεις καλά, ξεκινά να σου αρέσει χωρίς να ξέρεις το γιατί! Άρεσε και σε εμένα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) που είναι ιδιότροπη Παρθένος και δεν μου αρέσει τίποτα που δεν είναι nude, γκρι ή μαύρο!

this isnt greenland mani 17

Θα μπορούσαμε να πούμε πως ακροβατεί ανάμεσα στο nude και το πράσινο με έναν μοναδικό τρόπο που μόνο η OPI μπορεί να καταφέρει και είναι chic χωρίς να είναι κλασικό!

this isnt greenland isli58 infinite shine 22550172358 18

Φυσικά δεν μπορώ να το φανταστώ στα δικά μου χέρια καθώς στα σοκολατένια χέρια του μοντέλου δείχνει πολύ διαφορετικά αλλά το βρίσκω κρεμώδες και όμορφο και μία φορά έστω θα το φορέσω αν μη τι άλλο γιατί το διάλεξε ένα θρυλικό brand για χάρη του ζωδίου μου.

this isnt greenland gif 5

Καταλαβαίνω ωστόσο πως μπορεί να το έχεις ήδη σιχαθεί και επειδή θέλω να ξέρω αν συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί μου, ψήφισε παρακάτω αγαπημένε Παρθένε και πες μου αν σου αρέσει το This Isn’t Greenland!



Διάβασε ακόμα: Όποιο πρόβλημα και αν έχουν τα νύχια σου, έχουμε τη βάση που θα σε βοηθήσει