H Χριστίνα Μπόμπα μας γεμίζει #hairspiration με το τέλειο χτένισμά της απευθείας από το Όσλο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
H Χριστίνα Μπόμπα μας γεμίζει #hairspiration με το τέλειο χτένισμά της απευθείας από το Όσλο

Δες το χτένισμα που μας ξετρέλανε

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται και πάλι σε ταξίδι (έχουμε χάσει τον λογαριασμό) και δεν παραλείπει να ανεβάζει καθημερινά stories από το όμορφο Όσλο ρίχνοντάς σας σε μικρή κατάθλιψη αφού εμείς είμαστε στο γραφείο. Στο θέμα μας όμως, η Χριστίνα βρίσκεται στο Όσλο για ένα super secret (όπως λέει) project με την Reebok και για τις ανάγκες του έκανε μία athletic φωτογράφιση. Σε αυτή λοιπόν τη φωτογράφιση, έκανε τα πιο όμορφα boxer braids που έχουμε δει εδώ και καιρό! Ναι, εννοείται το σώμα της είναι to die for αλλά εδώ στο beauty department κοιτάζουμε πρώτα τα μαλλιά και μετά όλα τα άλλα!


https://www.instagram.com/p/B2ReHEyCQfV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η hairstylist που έπλεξε τα τέλεια αυτά κοτσιδάκια λέγεται Sissel Fylling και επέλεξε να της κάνει εξωτερικές γαλλικές κοτσίδες (σου έχουμε δείξει πώς να τις κάνεις) για να δώσει έναν athletic αλλά πιο κομψό αέρα στο τελικό αποτέλεσμα.

1 copy

Μέσα από τα stories της είδαμε πως το χτένισμα άρεσε πολύ στους followers της όπως και σε εμάς άλλωστε και απολαύσαμε μία κοντινή φωτογραφία του χτενίσματος. Καταλάβαμε μάλιστα πως, για να έχουμε ένα τόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, θα πρέπει να έχουμε και πλούσια, μακριά μαλλιά όπως η Χριστίνα αλλά δεν πειράζει!

2 copy

Μας γέμισε έμπνευση για αυτές τις ημέρες στη δουλειά και πήρε επάξια το Like μας. Εσένα σου αρέσει; Θα το δοκιμάσεις;

Διάβασε ακόμα: Η Χριστίνα Μπόμπα τραυματίστηκε ενώ... κοιμόταν! Η αποκάλυψη για το ατύχημα! (video+pics)