Ένα nail bar πήγε τα #PearlNails σε άλλο επίπεδο και δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ένα nail bar πήγε τα #PearlNails σε άλλο επίπεδο και δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε!

Θέλουμε να πούμε ew αλλά και δεν θέλουμε…

Το nail bar @nail_sunny έγινε γνωστό για τα εξωπραγματικά (και συχνά τρομακτικά) nail art που δημιουργεί και ανεβάζει στο account του στο instagram. Ναι, ακολουθούμε αυτό το λογαριασμό και ανάμεσα σε πολύ μακριά νύχια σε διάφορα χρώματα, βλέπουμε και τα videos που ανεβάζει με νύχια από άλλο πλανήτη. Μετά τα τριχωτά πόδια σταματήσαμε να αναρωτιόμαστε γιατί το κάνει… Τι εννοείς δεν έχεις δει τα τριχωτά πόδια; Πάτα play παρακάτω…


https://www.instagram.com/p/B2HZ2linouJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ναι, ναι προσπαθεί και να τα ξυρίσει. Οι nail artists στο συγκεκριμένο μαγαζί θέλουν αν προκαλούν και το καταφέρνουν πολύ καλά. Αυτό ακριβώς έκαναν και με ένα ακόμη video το οποίο μπορεί να αργήσαμε να δούμε (κατάρα στον αλγόριθμο του Instagram) αλλά αξίζει να το δεις και εσύ σήμερα! Είναι ένα nail art που πάει τα #PearlNails σε άλλο, ΑΛΛΟ, ά λ λ ο επίπεδο.


https://www.instagram.com/p/B1jVMbsnrXg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ναι, δεν έκαναν απλά ένα περλέ μανικιούρ. Δεν έφτιαξαν απλά ένα όστρακο μαζί με την πέρλα. Έφτιαξαν ένα όστρακο που πρέπει να το ανοίξεις για να βρεις τις μικροσκοπικές πέρλες και είναι τόσο αληθινό που σχεδόν μας τρομάζει! Η δε κίνηση του… ανοίγματος μας ανατριχιάζει αλλά δεν μπορούμε να σταματήσουμε να βλέπουμε το video ξανά και ξανά! Προφανώς και δεν θα το κάναμε αλλά δεν ξέρουμε και καμία μανικιουρίστ που είτε θα μπορούσε είτε θα είχε τη διάθεση να καθίσει και να το δημιουργήσει. Πόσο σε ανατρίχιασε όμως; Πες μας… Όχι, θέλουμε να μας πεις!

Διάβασε ακόμα: Επιτέλους! Αυτό το nail art trend μπορούμε να το κάνουμε και μόνες μας!