Μπορείς να μαντέψεις ποια star ήταν η έμπνευση πίσω από το beauty look της Emilia Clarke;

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Μπορείς να μαντέψεις ποια star ήταν η έμπνευση πίσω από το beauty look της Emilia Clarke;

Το αποκάλυψε η ίδια στο Instagram της!

Η Emilia Clarke ήταν πραγματικά πιο όμορφη από ποτέ στο κόκκινο χαλί των Emmy Awards και ήταν από τις πρώτες φορές που χειροκροτήσαμε την εφαρμογή extensions. Δεν περιμέναμε πως, μετά το τέλειο καρέ, τα μαλλιά της Emilia θα μας άρεσαν σε αυτό το extreme μήκος (έφταναν πολύ πιο κάτω από τη μέση της) που τα είδαμε χθες το βράδυ αλλά όλα είναι δυνατά. Είναι απίθανο το πόσο της πηγαίνουν και πόσο chic έδειχνε με την χωρίστρα στη μέση και το διακριτικό μακιγιάζ. Από πού εμπνεύστηκε όμως;

AP 19265853413729

Όπως αποκάλυψε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έμπνευση για το look στάθηκε η μοναδική JLo και τα πολύ… πολύ…ΠΟΛΥ μακριά extensions με τα οποία την βλέπουμε τους τελευταίους μήνες.


https://www.instagram.com/p/B2uwge3Fz5Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα η JLo είδε την ανάρτησή της και ανέβασε και εκείνη μία «απάντηση» στον δικό της λογαριασμό εκθειάζοντας την Mother of Dragons και λατρέψαν αυτή την women supporting women στιγμή στα social media.


https://www.instagram.com/p/B2u_idiAPUk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τώρα, δεν ξέρουμε αν η Khaleesi σκοπεύει να κρατήσει τα extensions μετά το κόκκινο χαλί αλλά δεν θα μας πείραζε αν την ξαναβλέπαμε με τόσο μακριά μαλλιά. Το μόνο που μας άφησε μία γλυκόπικρη γεύση ήταν το γεγονός πως με αυτή την αλλαγή δεν θύμιζε καθόλου την Daenerys και θυμηθήκαμε πως η αγαπημένη μας σειρά τελείωσε για πάντα.

Διάβασε ακόμα: #GoT: Η Emilia Clarke αποχαιρέτισε τη Daenerys Targaryen με τα πιο συγκινητικά λόγια