Μία νέα, οικολογική σειρά από την Avon αλλάζει τα δεδομένα στην περιποίηση

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Μία νέα, οικολογική σειρά από την Avon αλλάζει τα δεδομένα στην περιποίηση

Είναι ο ορισμός του clean beauty

Η Avon παρουσιάζει τη σειρά Distillery, μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου, οικολογικής συνείδησης. Το νέο Clean Beauty Brand χρησιμοποιεί επιλεγμένα συστατικά υψηλής απόδοσης που έχουν υποβληθεί σε διαδικασία απόσταξης με αποτέλεσμα τη χρήση τους στην πιο συμπυκνωμένη τους μορφή. Αυτό το καθαρό μείγμα δεν περιέχει περιττά φίλτρα όπως αρώματα ή χημικά και μπορεί να διεισδύσει πιο βαθιά στην επιδερμίδα για καλύτερα αποτελέσματα. Κάθε προϊόν της νέας αυτής σειράς περιέχει κατά μέσο όρο 15 φυσικά συστατικά και η απλή τους προσέγγιση σημαίνει ότι περιέχουν μόνο ότι είναι απολύτως απαραίτητο για την επιδερμίδα.

Distillery Photo 1

«Στην σειρά Distillery, πιστεύουμε στις καθαρές συνθέσεις και τα πανίσχυρα αποτελέσματα. Έχουμε συλλέξει καθαρά συστατικά στα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης τους, ενώ απορρίψαμε περιττά υλικά και φίλτρα, όπως το νερό, για να τα προσφέρουμε στην πιο ισχυρή, συμπυκνωμένη τους μορφή», εξηγεί ο κ. Anthony Gonzalez, Διευθυντής Περιφερειακής Ανάπτυξης Προϊόντων Χρωμάτων και Περιποίησης Προσώπου της Avon.

Distillery Photo 3

«Οι καταναλωτές ωθούνται σε περισσότερο φυσικές επιλογές, όχι μόνο όσον αφορά στα τελικά προϊόντα αλλά και στην διαδικασία δημιουργίας τους. Γνωρίζουν ότι κάθε επιλογή τους έχει συνέπεια και αντίκτυπο στον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων και των επιλογών τους στα προϊόντα ομορφιάς και δεν είναι πλέον διατεθειμένοι να θέτουν σε κίνδυνο τις αξίες τους», αναφέρει η κα. Εύη Οικονόμου, Διευθύντρια Marketing, της Avon Ελλάδος.

Distillery Photo 8

Η σειρά περιλαμβάνει 5 προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας σχεδιασμένα με υψηλής περιεκτικότητας καθαρά ενεργά συστατικά & συσκευασίες εναρμονισμένες με τις ανάγκες του σήμερα για ένα καλύτερο περιβάλλον. Πιο αναλυτικά, η σειρά περιλαμβάνει:

Distillery Family Photo

Distillery Skincare C-Shot – Πούδρα C-SHOT
Μια δόση από καθαρή βιταμίνη C για πιο λαμπερό, πιο φωτεινό δέρμα. Έρχεται σε μορφή πούδρας, καθώς η βιταμίνη C αλλοιώνεται στο νερό, με την πούδρα να αποτελεί την πιο δραστική και αποτελεσματική μορφή, για έξτρα λάμψη. Αναμειγνύεται με το έλαιο η την κρέμα.

Distillery ShotPowder

Distillery Skincare Clean Break – Καθαριστικό προσώπου Clean Break
Ένα μοναδικό καθαριστικό προσώπου με ισχυρή δράση που αφήνει το δέρμα απίστευτα ενυδατωμένο. Χάρη στην σύστασή του, με 69% πεπιεσμένο έλαιο βερίκοκου και την 100% μη υδαρή σύνθεση του, προσφέρει μέγιστη καθαριότητα, αφαιρώντας το επίμονο make-up και τις ακαθαρσίες, χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα.

Distillery CleanBreak

Distillery Skincare d-TOX Facial Oil – Έλαιο για το πρόσωπο Purify
Ένα πλούσιο μεταξένιο λάδι για καθαρισμό και άμεση ανανέωση του δέρματος. Χάρη στο μίγμα των ενεργών συστατικών του - έλαιο Jojoba, Phytol, Βιταμίνη Ε, εκχύλισμα Cloudberry - και την 100% σύνθεσή του χωρίς νερό, που το κάνει τόσο συμπυκνωμένο και ισχυρό, ώστε να ανανεώνει και αναζωογονεί την εμφάνιση της επιδερμίδας.

Distillery Photo 1 copy

Distillery Skincare Shade the Day – Κρέμα Ημέρας Shade the day SPF25
Ένα μοναδικό προϊόν με πολλές ιδιότητες. Προστατεύει, ενυδατώνει, καθαρίζει, χαρίζει ματ αποτέλεσμα και προετοιμάζει ιδανικά την επιδερμίδα. Πρόκειται για ένα προιόν που περιέχει 100% ανόργανο αντηλιακό φίλτρο το οποίο προσφέρει αποτελεσματική προστασία ευρέως φάσματος, σε συνδυασμό με εξαιρετικά συμπυκνωμένους φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες.

Distillery Day Cream

Distillery Skincare Sleep Potion – Κρέμα Νύχτας Sleep Potion
Χάρη στο Sleep Potion, οι καταναλωτές, θα προσφέρουν στην επιδερμίδα τους μια ισχυρή ενυδάτωση με εμφανές, σε μόλις 48 ώρες αποτελέσματα, πιο αναζωογονημένο και λαμπερό δέρμα. Είναι μια ενυδατική κρέμα νύχτας με 93% καθαρά συστατικά.

Distillery NightCream

H σειρά μακιγιάζ Distillery πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2020, και θα αποτελείται από ένα ισχυρό και αγνό λεπτόρευστο σύμπλεγμα για τα χείλη, vegan friendly, από κερί ηλιοτρόπιου, καθώς και υψηλής απόδοσης σκιές ματιών, σε επτά βουτυρώδη μαλακά χρώματα, μια μάσκαρα για όγκο, και ένα ματ foundation. Όλα τα προϊόντα έχουν δημιουργηθεί 100% χωρίς νερό, με υψηλές χρωματικές αποδόσεις. Η σειρά Distillery θα είναι διαθέσιμη μέσω των αντιπροσώπων της. Τα προϊόντα είναι επίσης διαθέσιμα στο και στο https://www.avoncosmetics.gr/distillery