Η πράσινη σκιά είναι hot και πολύ κομψή και έχουμε 5+1 τρόπους για να τη φορέσεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η πράσινη σκιά είναι hot και πολύ κομψή και έχουμε 5+1 τρόπους για να τη φορέσεις

Βγες από τη ρουτίνα σου για λίγο, θα σου αρέσει!

Η πράσινη σκιά είναι ελαφρώς παρεξηγημένη. Δεν είναι σαν τη μπλε που πολλές την αποφεύγουν σαν ίωση αλλά δεν είναι και πρώτη στη λίστα με τις χρωματικές προτιμήσεις. Η πράσινη σκιά όμως είναι τόσο κομψή και αισθησιακή. Μπορεί να κάνεις τα καστανά μάτια πιο πράσινα, να τονίσει τα γαλάζια, να αναδείξει τα πράσινα… Είναι μάλιστα ένα τέλειο χρώμα για τον χειμώνα που κατά κύριο λόγο φοράμε σκούρες αποχρώσεις στα ρούχα όπως μαύρα, γκρι και καφέ. Ξέρουμε, ξέρουμε… Δεν είναι ό, τι πιο εύκολο να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ σου αν έχεις πέσει στη ρουτίνα του Nude! Γι’ αυτό όμως είμαστε εμείς εδώ. Θα σε βοηθήσουμε να βάλεις πράσινο στα μάτια σου αυτό το χειμώνα αντλώντας έμπνευση από τις πασαρέλες. Βρήκαμε 6 τέλειους τρόπους για να φορέσεις την πράσινη σκιά και θα τους βρεις παρακάτω. Τι περιμένεις;

Fashion East emn F14 006

Με έμφαση στην εσωτερική γωνία
Είναι ο ιδανικός τρόπος για να τη φορέσεις αν έχεις πιο μικρά μάτια με μικρή επιφάνεια στο βλέφαρο. Μην ξεχάσεις μόνο να τη συνδυάσεις και με λίγη πιο ανοιχτόχρωμη σκιά στην εσωτερική γωνία για να φωτίσεις το βλέμμα.

Fatima Lopes emn F14 006

Κάνε cat eyes
Συνδύασε μία ανοιχτή πράσινη με μία πολύ σκούρα σκιά για να φτιάξεις τα πιο εντυπωσιακά, βραδινά cat eyes ever! Είναι ό, τι πιο fresh και καυτό μπορείς να κάνεις για το βραδινό σου μακιγιάζ.

Incontri emn F14 002

Βάλε μάσκαρα
Τόλμησε μία οριακά λαχανί πράσινη σκιά για να δώσεις έναν pop αέρα στο μακιγιάζ σου αλλά μην ξεχάσεις να τη συνδυάσεις με άφθονη μάσκαρα. Η μάσκαρα θα σε βοηθήσει να δώσεις ένταση στο βλέμμα σου και στο σχήμα των ματιών σου.

Marras emn S14 004

Μία γραμμή
Μόλις μία γραμμή με το πινέλο σου μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά! Είναι ο πιο Minimal αλλά παράλληλα εντυπωσιακός τρόπος για να φορέσεις την πράσινη σκιά και σου προτείνουμε να το δοκιμάσεις… Θα σου αρέσει πολύ!

Shoji emn S18 002

Πράσινο μολύβι
Αν η σκιά σου φαίνεται too much, δοκίμασε να βάλεις λίγο πράσινο μολύβι στο κάτω βλέφαρο για ένταση στο βλέμμα και μία pop νότα!

Zang Toi emn S18 006

Barely there
Βάλε πολύ λίγη πράσινη σκιά στο άνω βλέφαρο και συνδύασέ τη με λευκό μολύβι. Είναι ο πιο safe τρόπος να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ σου και μπορείς να κάνεις οτ ίδιο με κάθε χρώμα που θέλεις να δοκιμάσεις.

Διάβασε ακόμα: Η μαύρη σκιά δεν είναι μόνο για το Halloween! Έχουμε πέντε που μπορείς να φοράς κάθε βράδυ