Όταν δεις τα μαλλιά της Thomasin McKenzie από πίσω αλήθεια θα πεις OMG!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Όταν δεις τα μαλλιά της Thomasin McKenzie από πίσω αλήθεια θα πεις OMG!

Ήταν ξεκάθαρα το αγαπημένο μας χτένισμα της βραδιάς!

Εντάξει, εντάξει ορκιζόμαστε πως δεν θα συνεχίσουμε για πολύ να μιλάμε (ούτε να παραμιλάμε) για τις Χρυσές Σφαίρες δεν μπορούσαμε όμως να μην σου δείξουμε αυτό το χτένισμά. Το ομορφότερο χτένισμα. Το πιο fresh χτένισμα της βραδιάς. Είναι φυσικά το χτένισμα της 19χρονης Thomasin McKenzie που, από μπροστά, μπορεί να μην σου λέει και πολλά γιατί μοιάζει με ένα ακόμα ατημέλητο up do. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Thomasin περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Golden Globes με μία τέλεια Valentino τουαλέτα στο πιο όμορφο χρώμα που έχουμε δει.

AP 20005861936703

Το μακιγιάζ της ήταν απλό, με λίγη μπλε σκιά και nude χείλη γιατί… το outfit ήταν ρομαντικό και το πρόσωπό της τόσο νέο που δεν χρειάζεται πολλά.


https://www.instagram.com/p/B69xMryhsFI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα μαλλιά της ωστόσο ήταν μία άλλη υπόθεση, μία υπόθεση που έκρυβε εκπλήξεις. Δες γιατί..


https://www.instagram.com/p/B6_0H0epjnE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πόσο wow! Η κομμώτριά της Bridget Brager, στόλισε το ατημέλητο up do της με μικροσκοπικούς κρυστάλλους και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από παραμυθένιο. Ένας πολύ απλός κότσος και μάλιστα, πολύ μικρός αφού τα μαλλιά της Thomasin είναι κομμένα σε καρέ μεταμορφώθηκε και πραγματικά έκλεψε την παράσταση και την καρδιά μας. Ναι, αυτό το χτένισμα ήταν για εμάς το πιο όμορφο της βραδιάς και μπορούμε να το φανταστούμε και σαν νυφικό χτένισμα… just sayin’
Διάβασε ακόμα: Τι κοινό είχαν οι Charlize, Margot και JLo sτις Χρυσές Σφαίρες;