Beauty SOS: Πώς θα χρησιμοποιήσεις σωστά τη μάσκα προσώπου, ώστε να έχει αποτέλεσμα;

Μαρία Ροδίτη
Beauty SOS: Πώς θα χρησιμοποιήσεις σωστά τη μάσκα προσώπου, ώστε να έχει αποτέλεσμα;

Για να είσαι πάντα χαρούμενη όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη σου.

Όλες οι γυναίκες αγαπάμε να αφιερώνουμε χρόνο στην περιποίηση της επιδερμίδας μας, να κάνουμε διάφορα beauty treatments και να απολαμβάνουμε στο τέλος το όμορφο αποτέλεσμα στον καθρέφτη μας. Μία από τις beauty απολαύσεις μας είναι οι μάσκες ομορφιάς. Είτε αυτές που φτιάχνουμε μόνες μας στο σπίτι με υλικά που έχουμε στα ντουλάπια της κουζίνας μας, είτε αυτές που αγοράζουμε από τα καταστήματα καλλυντικών και υπόσχονται να μας χαρίσουν υγιή και λαμπερή επιδερμίδα μέσα σε μόλις 10 λεπτά.

Πολλές φορές, όμως, δεν προετοιμάζουμε σωστά την επιδερμίδα του προσώπου μας, ώστε να έχει απόδοση η μάσκα ομορφιάς. Το μόνο που κάνουμε είναι να την απλώνουμε στο πρόσωπό μας και να περιμένουμε λίγη ώρα μέχρι να δράσει πιστεύοντας ότι αυτό είναι το σωστό. Κανονικά, όμως, θα έπρεπε να ακολουθούμε μια μικρή ιεροτελεστία πριν απλώσουμε τη μάσκα ομορφιάς, ώστε να έχει τη μέγιστη δυνατή απόδοση στην επιδερμίδα μας.

Κι αν αναρωτιέσαι ποια είναι τα σωστά βήματα, στην παρακάτω gallery θα μάθεις αναλυτικά τι πρέπει να κάνεις για να δεις αποτέλεσμα με τη μάσκα ομορφιάς σου.

Διάβασε ακόμα: 5 + 1 μάσκες προσώπου κάτω από 15 ευρώ. Τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία