Πρέπει, πρέπει, ΠΡΕΠΕΙ να δεις την αλογοουρά της Cara Delevingne

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Πρέπει, πρέπει, ΠΡΕΠΕΙ να δεις την αλογοουρά της Cara Delevingne

Αν κάνεις ένα πράγμα σήμερα, ας είναι αυτό!

Η Cara Delevingne θα είναι για πάντα ένα από τα girl crushes μας γιατί σε εκείνη οφείλουμε το δυναμικό comeback Των φρυδιών τα τελευταία χρόνια. Την αγαπάμε όμως γιατί είναι ένα κορίτσι που δεν φοβάται τις αλλαγές. Έχει κάνει τα πάντα στα μαλλιά της και νομίζαμε πως, μετά το ξυρισμένο do της, δεν θα μας εκπλήξει ξανά όμως… Κάναμε λάθος. Βλέπεις, η Cara με κάθε της εμφάνιση μας κάνει να κοιτάζουμε διπλά και τριπλά τις φωτογραφίες της και στην τελευταία απλά μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Εμφανίστηκε που λες, στο show του οίκου Dior Για την ανδρική κολεξιόν με ένα υπέροχο κοστούμι συνδυασμένο με ένα μαύρο μπουστάκι. Τα μαλλιά της ήταν sleek και πιασμένα πίσω και είπαμε ότι είναι πολύ ωραία, μπράβο κλπ….

AP 20017634374725

Όλα αυτά βέβαια μέχρι να γυρίσει πίσω και να δούμε πραγματικά το χτένισμά της! Η αλογοουρά της ήταν στολισμένη με πορτοκαλί φτερά που έφταναν χαμηλά ως τη μέση της ενώ στην πραγματικότητα, τα δικά της, κοντά μαλλιά ίσα που πιάνονταν μία μικρή αλογοουρά.

AP 20017634401468

Το wow που καταφέραμε να ξεστομίσουμε ήταν λίγο! Είναι ένα τέλειο χτένισμα που αποδεικνύει πως καμία μας δεν χρειάζεται extensions, μόνο φαντασία και το σωστό attitude. Ναι, μπορούμε να πούμε πως αυτή η εμφάνιση της Cara είναι η αγαπημένη μας για φέτος και δύσκολα θα την ξεπεράσει κάποια άλλη…

Διάβασε ακόμα: Μπορείς να κόψεις κοντό καρέ αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο και αυτές οι celebrities το αποδεικνύουν