Τι συμβαίνει όταν το πιο κλασικό συστατικό συνδυάζεται με την τελευταία λέξη της κοσμετολογίας;

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τι συμβαίνει όταν το πιο κλασικό συστατικό συνδυάζεται με την τελευταία λέξη της κοσμετολογίας;

Η NIVEA έκανε ένα… «πάντρεμα» που λατρέψαμε!

Υπάρχουν μερικά συστατικά που, αιώνες τώρα, χρησιμοποιούνται από τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο για να ενισχύσουν την ομορφιά τους. Είναι συστατικά που προστατεύουν την επιδερμίδα, τη θρέφουν, την καθαρίζουν απαλά και την κάνουν πιο υγιή και πιο όμορφη. Ένα από αυτά είναι και το ροδόνερο που ξέρεις ήδη και –ίσως- ήδη αγαπάς. Το αρωματικό αυτό νερό που προέρχεται από την απόσταξη των τριαντάφυλλων, είναι πλούσιο σε βιταμίνες A, C, D και Ε ενώ έχει φυσικές αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Μπορεί να καταπραΰνει την επιδερμίδα και να περιορίσει την ερυθρότητα, αναπλάθει και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Είναι άρα τόσο κλασικό όσο είναι και πολύτιμο και δεν πιστεύαμε πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο αλλά… κάναμε λάθος.

NIVEA BG IG MicellAIR Rose.jpg

Βλέπεις, η κοσμετολογία κάνει άλματα προόδου. Συνεχώς ανακαλύπτονται τεχνολογίες, συστατικά, ακόμα και μόρια που μπορούν να κάνουν θαύματα για τη επιδερμίδα μας. Τι γίνεται λοιπόν αν συνδυάσουμε ένα τόσο κλασικό συστατικό όπως το ροδόνερο με την τελευταία λέξη της κοσμετολογίας; Αυτό σκέφτηκαν και οι επιστήμονες στα εργαστήρια της NIVEA και αποφάσισαν να «παντρέψουν» το ροδόνερο με τα μικκύλια!

NIVEA BG IG Rose Micellar Water.png

Τα μικκύλια, όπως ξέρεις ήδη, είναι μικροσκοπικά μόρια που αιχμαλωτίζουν τους ρύπους και καθαρίζουν την επιδερμίδα πιο αποτελεσματικά και απαλά από οποιοδήποτε άλλο μέσο. Αυτά τα μικκύλια πλέον βρίσκονται μέσα στο νέο MicellAIR Ροδόνερο 2 Φάσεων της NIVEA και είναι έτοιμα να σου χαρίσουν την πιο όμορφη επιδερμίδα που είχες ποτέ. Γιατί; Γιατί καθώς αιχμαλωτίζουν τους ρύπους, αφήνουν έξω το νερό και άρα όλα τα δραστικά, πολύτιμα για το δέρμα σου συστατικά του ροδόνερου. Αυτό σημαίνει πως, ακόμα και αν έχεις απίθανα ξηρή ή ευαίσθητη επιδερμίδα, μπορείς να απομακρύνεις ρύπους και μακιγιάζ χωρίς τρίψιμο και χωρίς να αφυδατώσεις το δέρμα σου.



Με ένα πέρασμα, ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ γίνεται παρελθόν και η επιδερμίδα σου πραγματικά «ανθίζει». Το νέο MicellAIR Ροδόνερο 2 Φάσεων δεν αφήνει κατάλοιπα, δεν ερεθίζει και δεν αφυδατώνει την επιδερμίδα. Αντιθέτως, τη δροσίζει, την καταπραΰνει, την αναζωογονεί και την καθαρίζει απαλά αφήνοντάς τη λαμπερή και φρέσκια.

NIVEA RS Instagram MicellAIR Rose Range

Τι συμβαίνει λοιπόν όταν ένα κλασικό συστατικό συνδυάζεται με την τελευταία λέξη της κοσμετολογίας; Αποκτούμε την πιο όμορφη επιδερμίδα που είχαμε ποτέ και ευχαριστούμε τη NIVEA για αυτό! Αναζήτησε το νέο MicellAIR Ροδόνερο 2 Φάσεων, το super fresh MicellAIR Τζελ Καθαρισμού με Ροδόνερο αλλά και τα MIcellAIR Μαντηλάκια Καθαρισμού με Ροδόνερο στα καταστήματα σήμερα και κάνε την επιδερμίδα σου να ανθίσει… Περιμένουμε εντυπώσεις!