Τελικά πειράζει να πλένεις το πρόσωπό σου όσο κάνεις μπάνιο ή όχι;

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τελικά πειράζει να πλένεις το πρόσωπό σου όσο κάνεις μπάνιο ή όχι;

Ρωτήσαμε και μάθαμε γιατί μας είχε ταράξει το internet

Το μπάνιο είναι η αγαπημένη μου στιγμή ή μάλλον… στιγμές της ημέρας (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Κάνω μπάνιο το πρωί μετά την πρωινή βόλτα με τον σκύλο μου και το βράδυ πριν πέσω για ύπνο. Τρελαίνομαι για το μπάνιο, μου αρέσει περισσότερο και από τον ύπνο. Όπως αντιλαμβάνεσαι βέβαια, πλένω το πρόσωπό μου πρωί και βράδυ όσο κάνω μπάνιο, είναι λογικό και πρακτικό. Το internet όμως με έχει ταράξει τελευταία. Πρέπει να διάβασα παραπάνω από 4 άρθρα που έλεγαν πόσο κακό είναι το να πλένεις το πρόσωπό σου στη μπανιέρα και ότι ΔΕΝ πρέπει να το κάνεις. Επειδή ΔΕΝ πρόκειται να το σταματήσω και ΔΕΝ πρέπει να πιστεύουμε όλα όσα διαβάζουμε στο internet, ρώτησα και έμαθα…

hannah xu CY wQGV7AlY unsplash

Η απάντηση λοιπόν είναι ΔΕΝ πειράζει (ελπίζω να καταλαβαίνεις το αστείο των ΔΕΝ) αρκεί να μην κάνεις καυτό μπάνιο. Προσωπικά κάνω μπάνιο τόσο καυτό που εύκολα βράζεις αβγά στο νερό αλλά δεν βάζω αυτό το νερό στο πρόσωπό μου. Το καυτό νερό αφυδατώνει το δέρμα και δεν κάνει καλό οπότε αν το αποφύγεις στο πρόσωπο όλα θα πάνε καλά… για το πρόσωπο, για το σώμα δεν υπόσχομαι.

anne nygard g3Bf4KzPjSQ unsplash

Κάτι ακόμα που πρέπει να προσέχουμε εμείς που πλένουμε το πρόσωπό μας στο μπάνιο είναι η ώρα! Μπορεί να κάθεσαι με τις ώρες μέσα στο μπάνιο αλλά να μην σαπουνίζεις το πρόσωπό σου όση ώρα χρειάζεται για να καθαρίσει οπότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε.

skyler king 52XuIhCEcuU unsplash

Και κάτι τελευταίο, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες μου, πρέπει να βάζουμε κρέμα σχεδόν αμέσως μόλις βγούμε από το μπάνιο και χωρίς να στεγνώσουμε εντελώς το δέρμα μας. Πλύνε λοιπόν όσο θέλεις το πρόσωπό σου και μην πιστεύεις όλα όσα διαβάζεις στο internet!

Διάβασε ακόμα: Η Ελένη Μενεγάκη υιοθέτησε το τελευταίο trend στο μακιγιάζ της και είναι τέλειο