Pasta: Το νέο skincare trend είναι κάπως… περίεργο

Μαρία Ροδίτη
Pasta: Το νέο skincare trend είναι κάπως… περίεργο

Εσύ τι λες; Θα το δοκιμάσεις;

Εδώ στο Queen σού λέμε διαρκώς ότι πρέπει να φροντίζεις την επιδερμίδα σου και να ακολουθείς μια ρουτίνα ομορφιάς κάθε μέρα. Να πλένεις το πρόσωπό σου με το που ξυπνάς το πρωί, να βάζεις toner, ορό, κρέμα ματιών, ενυδατική κρέμα και- εννοείται- αντηλιακό. Αυτά είναι τα βασικά βήματα, αλλά κάθε τρεις και λίγο δημιουργείται και μια νέα τάση στο χώρο του skincare.

Μπορεί τον τελευταίο χρόνο να ακούς συνεχώς για τη ρετινόλη και τη βιταμίνη C και να την έχεις εντάξει στη ρουτίνα ομορφιάς σου. Τι ξέρεις, όμως, για το pasta skincare trend; Περίεργο να σχετίζονται τα ζυμαρικά με τη φροντίδα της επιδερμίδας σου, έτσι;

skincare pasta copy

Εδώ και λίγο καιρό οι διασημότερες beauty influencers προτείνουν να συνοδεύεις τη μάσκα ομορφιάς σου με… ένα πιάτο μακαρόνια. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα αποφασίσεις να κάνεις μάσκα ομορφιάς φρόντισε να έχεις ετοιμάσει μια special μακαρονάδα, κάθισε αναπαυτικά στο κρεβάτι σου και απόλαυσέ την πριν κρυώσει.

pasta beauty

Ο λόγος; Η καυτή μακαρονάδα (ή noodles, αν προτιμάς) και ο ατμός που βγάζει θα χαρίσουν λάμψη στο ντεκολτέ σου και θα βοηθήσουν τα συστατικά της μάσκας ομορφιάς να εισχωρήσουν βαθιά στο δέρμα σου χαρίζοντάς σου ορατά και άμεσα αποτελέσματα. Αν, λοιπόν, σου έχει τελειώσει η κρέμα που βάζεις στο λαιμό σου, δε χρειάζεται να επισκεφθείς το κοντινότερο κατάστημα καλλυντικών. Φτιάξε μια μακαρονάδα και απόλαυσε τόσο τη γεύση όσο και την περιποίηση που μπορεί να σου προσφέρει.

Τι λες; Θα δοκιμάσεις αυτό το νέο skincare trend;

Cover photo: @lidia_zaitseva

Διάβασε ακόμα: KORRES Ρόδι: Η φυσική λύση για τις ανάγκες της λιπαρής επιδερμίδας