Καλωσορίζουμε την άνοιξη στα Sephora με Super Προσφορές καλλυντικών!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Καλωσορίζουμε την άνοιξη στα Sephora με Super Προσφορές καλλυντικών!

Είσαι έτοιμη για αυτό που πρόκειται να συμβεί;

Είσαι έτοιμη να ετοιμάσεις τη δική σου beauty wish list και να αγοράσεις τα αγαπημένα σου καλλυντικά σε απίστευτες τιμές; Στα Sephora σε περιμένουν μοναδικές προσφορές καλλυντικών (έως -50% σε γυναικεία & ανδρικά αρώματα αλλά και σε προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου, προϊόντα σώματος και μαλλιών) για να τις ανακαλύψεις!

Οι ανοιξιάτικες προσφορές ομορφιάς που περίμενες αν είσαι ψαγμένη/ος beauty addict είναι πιο κοντά από ποτέ. Τα βήματα είναι απλά α) ετοίμασε το wishlist με τα προϊόντα του πόθου σου και β) παρακολούθησε… στενά τα αγαπημένα Sephora, που θα συ-γκλο-νί-σουν την αγορά με τις προσφορές τους στα πιο συναρπαστικά brands.

beauty days

Στα Sephora θα βρεις αγαπημένα Brands καλλυντικών έως -50% για να γιορτάσεις την ημέρα της γυναίκας και όχι μόνο. Βρες όλα τα αγαπημένα σου καλλυντικά από Estée Lauder, La Prairie, Clinique, La Mer, Lancôme, Dior, YSL, Armani, Smashbox, Bobbi Brown, Biotherm, Shiseido, Carolina Herrera, Paco Rabanne + more σε απίστευτες τιμές. Τώρα έχεις έναν ακόμα λόγο να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου με όλα τα must have προϊόντα μακιγιάζ όπως παλέτες σκιών, μάσκαρα, κραγιόν σε nude και έντονους τόνους, lip balm, primer, highlighter, concealer και κρέμες περιποίησης (ημέρας και νύχτας). Τέλος, μπορείς να κάνεις δώρο στον εαυτό σου ή στους αγαπημένους σου το ιδανικό άρωμα, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία με πιο λουλουδάτο, δροσερό ή πικάντικο τόνο.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτη για τις πιο hot προσφορές σε καλλυντικά, ανδρικά και γυναικεία αρώματα και προϊόντα περιποίησης, γράψου τώρα στο newsletter των Sephora, κατέβασε το app , επισκέψου το e-shop των Sephora στο www.sephora.gr ή απλά πέρνα από το κοντινότερο σε εσένα κατάστημα!