Αν χρησιμοποιείς ξηρό σαμπουάν, έχουμε υπέροχα νέα!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αν χρησιμοποιείς ξηρό σαμπουάν, έχουμε υπέροχα νέα!

2 νέα dry shampoo από τη Lorvenn Hair Professionals

Η Lorvenn Hair Professionals είναι το επαγγελματικό brand αφιερωμένο στα μαλλιά μας. Διαθέτει μία εξαιρετικά μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης και styling, για κάθε τύπο μαλλιών και για κάθε ανάγκη και είναι αυτό που μας επιτρέπει να γίνουμε εμείς οι ίδιες οι hair stylists του εαυτού μας από την άνεση του σπιτιού μας! Στη γκάμα της Lorvenn Hair Professionals θα βρεις το προϊόν που χρειάζεσαι, για όλες τις ανάγκες σου, ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες. Τώρα 2 νέα Dry Shampoo σε καλούν να δημιουργήσεις πετυχημένα και με διάρκεια hair looks και παράλληλα να καταπολεμήσεις τη λιπαρότητα στη ρίζα. Μάλιστα, με αυτά τα νέα ξηρά σαμπουάν θα μπορέσεις να αποφύγεις το καθημερινό λούσιμο που σύμφωνα με τους ειδικούς επιβαρύνει την υγεία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Στιγμιαία αναζωογόνηση στη ρίζα και ματ αποτέλεσμα για τέλεια εμφάνιση! Ήθελες κάτι περισσότερο;

lorvenn official 88204882 580965669298249 4819536359813065876 n

Ακόμα και για όσες λούζουν καθημερινά τα μαλλιά τους το DRY INSTANT REFRESH + VOLUME είναι το ιδανικό προϊόν για εκείνες τις μέρες που ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος για λούσιμο αλλά παρόλα αυτά θέλουν τα μαλλιά τους να δείχνουν πάντα φρέσκα και πεντακάθαρα, χωρίς να έχουν «λαδώσει». Απλά εφαρμόζεις και μέσα σε 2 λεπτά είσαι έτοιμη, χωρίς λούσιμο και χωρίς στέγνωμα με μαλλιά που έχουν όγκο, πυκνότητα και λάμψη!

Kcq3EAdY.jpeg

Εκτός όμως από τα παραπάνω, τα 2 νέα DRY INSTANT REFRESH + VOLUME διευκολύνουν και με άλλους τρόπους τη ζωή σου. Χάρη στην ιδιότητά τους να απορροφούν τέλεια τη λιπαρότητα, παρατείνουν τη διάρκεια οποιουδήποτε χτενίσματος και ενισχύουν την αντοχή του. Μπορούν επομένως να χρησιμοποιηθούν και ως το τέλειο προϊόν styling σε κάθε χτένισμα που θα επιλέξουμε! Θα τα βρεις σε 2 τύπους για λιπαρά, αλλά και για κάθε άλλο τύπο μαλλιών. Δεν αφήνουν υπολείμματα στην τρίχα, ούτε άσπρα σημάδια και σε αντίθεση με πολλά ξηρά σαμπουάν τα DRY INSTANT REFRESH + VOLUME παραμένουν αόρατα!

Χρήσιμα Tips για το τέλειο look!

  • Ανακίνησε καλά πριν τη χρήση
  • Ψέκασε σε απόσταση 20εκ από τη ρίζα, κάνοντας χωρίστρες και ανασηκώνοντας τα μαλλιά.
  • Κάνε μασάζ με τα ακροδάχτυλα.
  • Άφησε να δράσει για 2 λεπτά και βούρτσισε κατά προτίμηση από τη ρίζα προς τις άκρες για ενισχυμένο όγκο