Dior, Guerlain, LV: Πολυτελή brands παράγουν αντισηπτικά για να βοηθήσουν νοσοκομεία στη Γαλλία

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Dior, Guerlain, LV: Πολυτελή brands παράγουν αντισηπτικά για να βοηθήσουν νοσοκομεία στη Γαλλία

Μία υπέροχη πρωτοβουλία από την LVMH

Η ομορφιά δεν είναι επιφανειακή και αυτό ακριβώς αποδεικνύει ο κολοσσός LVMH group με την πρόσφατη πρωτοβουλία του. Η εταιρία που έχει στο πορτοφόλιό της μάρκες όπως Dior, Guerlain, Louis Vuitton και άλλα, ανακοίνωσε πως ξεκίνησε ήδη την παραγωγή αντισηπτικών σε τρία από τα εργοστάσια παραγωγής καλλυντικών της.

Τα αντισηπτικά αυτά θα διανεμηθούν σε Γαλλικά νοσοκομεία τα οποία μάχονται κατά της εξάπλωσης το Κορονοϊού και παρουσιάζουν σημαντικές ελλείψεις σε αυτό το πολύτιμο «όπλο». Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, αντί για τα luxury αρώματα Dior, Guerlain και Givenchy, τα εργοστάσια της LVMH θα παράγουν δώδεκα τόνους αντισηπτικού το οποίο θα παραδοθεί χωρίς καμία απολύτως χρέωση στις υγειονομικές αρχές της Γαλλίας και συγκεκριμένα στα 39 νοσοκομεία του Παρισιού.

200315213524 lvhm annual report watch division

O επικεφαλής των νοσοκομείων του Παρισιού Martin Hirsch δήλωσε: « Θέλω να ευχαριστήσω την LVMH για την γρήγορη ανταπόκρισή της, έκαναν την πρότασή τους στις 9 το βράδυ του Σαββάτου, και την επισημοποίησαν την Κυριακή». Ενώ τα αποθέματα των νοσοκομείων δεν έχουν αδειάσει, όπως είπαμε, υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις και σύμφωνα με εκπρόσωπο του υγειονομικού τμήματος της Γαλλίας και άλλες εταιρίες παίρνουν τα μέτρα τους προκειμένου να συμβάλλουν με την παραγωγή αντισηπτικών και όποιον άλλο τρόπο μπορούν.

Όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε τους γύρω μας και η πρωτοβουλία αυτή της LVMH μπαίνει στη λίστα με τα καλά νέα που ελπίζουμε να συνεχίσουμε να διαβάζουμε. Μένουμε σπίτι, κάνουμε ό, τι μπορούμε και όλα θα πάνε καλά.

Διάβασε ακόμα: DIY Time! 3 φυσικοί τρόποι για να ανοίξεις τα μαλλιά σου αν είσαι καστανή