Υπέροχα νέα! Την Πέμπτη η Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου και η MAC Cosmetics θα είναι μαζί μας

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Υπέροχα νέα! Την Πέμπτη η Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου και η MAC Cosmetics θα είναι μαζί μας

…ηλεκτρονικά εννοείται! Θα κάνουμε live στο Instagram

Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει αλλά τις τελευταίες εβδομάδες (όσο είμαστε σε καραντίνα δηλαδή) φιλοξενούμε πολύ κόσμο στο προφίλ μας στο Instagram. Η Δέσποινα Καμπούρη κάνει συνέχεια live με celebrities (Μαρία Κορινθίου, Καλομοίρα, Ελεονώρα Μελέτη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και άλλες) και η Διονυσία Καλαποθαράκου, η φανταστική μας fashion editor, έχει ήδη μιλήσει με την Υβόννη Μπόσνιακ και σήμερα θα υποδεχτεί τον Στέλιο Κουδουνάρη. Η ομορφιά θα έμενε έτσι νομίζεις;


https://www.instagram.com/p/B8_xz5ClLfe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! Την Πέμπτη (2/4) στις 16:00 το απόγευμα θα υποδεχτώ και εγώ ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια (και ένα από τα αγαπημένα μας brands) την Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, senior makeup artist της MAC Cosmetics! Είναι η ταλαντούχα makeup artist για την οποία σου έχω μιλήσει δεκάδες φορές και εκείνη που μας υποδεχόταν στα backstage των shows σε Νέα Υόρκη, Παρίσι, Μιλάνο και Λονδίνο.

91503496 257283522098342 420615965592518656 n

Εκτός από ταλαντούχα όμως, η Αλεξάνδρα είναι ένα πραγματικά υπέροχο κορίτσι (και φανταστική μαμά) που θα μπορούσε να είναι μία από τις φίλες σου και θα το καταλάβεις μέσα από τη συζήτηση που θα κάνουμε στο instagram. Θα μιλήσουμε για τη ζωή στην καραντίνα, θα… φτιάξουμε νεσεσέρ, θα πούμε tips και αγαπημένα προϊόντα και ασφαλώς θα απαντήσουμε σε όλες τις δικές σου ερωτήσεις!

Θέλεις να μάθεις για τις τάσεις του καλοκαιριού; Πως να φορέσεις eyeliner; Θες να μάθεις ποια είναι τα αγαπημένα προϊόντα της Αλεξάνδρας; Ό, τι και αν θέλεις να ρωτήσεις θα το απαντήσουμε και θα σου πούμε και μερικές ιστορίες από τα backstage για να ξεχαστούμε μαζί και να θυμηθούμε πως, όλα αυτά θα περάσουν, η ζωή θα συνεχίσει, θα ξαναβάλουμε το φωτεινό MAC Cosmetics κραγιόν μας (εσείς, εγώ θα βάλω μάσκαρα) και θα αγκαλιαζόμαστε στους δρόμους… έτσι χωρίς λόγο!

Spiridopoulou post

Συντονίσου λοιπόν στον λογαριασμό του queen.gr στο instagram την Πέμπτη, 2/4 στις 16:00 το απόγευμα και τα λέμε εκεί!