Αυτός είναι ο κομμωτής της Meghan Markle και μιλά για την έμπνευση πίσω από τον signature κότσο της

Αυτός είναι ο κομμωτής της Meghan Markle και μιλά για την έμπνευση πίσω από τον signature κότσο της

Μετά το Megxit θα τα μάθουμε όλα

Η Meghan και ο Harry κάνουν πλέον τη ζωή τους πέρα από τους, αυστηρούς, περιορισμούς του παλατιού και επιτέλους μπορούμε να μάθουμε λίγα περισσότερα πράγματα για αυτούς Να, για παράδειγμα δεν ξέραμε ποιος κρυβόταν πίσω από τον τέλειο, επιμελώς ατημέλητο, signature κότσο της Meghan kαι τώρα ξέρουμε!

Είναι Ο George Northwood, λονδρέζος κομμωτής οποίος αποκάλυψε πως συνεργαζόταν με τη Meghan όλα αυτά τα χρόνια με αναρτήσεις που έκανε στο Instagram πριν μερικές ώρες. Είναι εκείνος που τη χτένισε στον γάμο, εκείνος που εμπνεύστηκε τον κότσο της και γενικά, ο άνθρωπος πίσω από τα μαλλιά της.

georgenorthwood 82941586 1037991379870310 1413385453309869536 n

«Ήταν μεγάλη μου τιμή η συνεργασία με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex τα τελευταία δύο χρόνια. Απόλαυσα κάθε λεπτό της συνεργασίας με αυτό το μοναδικό ζευγάρι που όχι μόνο δίνουν φωνή στις μικρές επιχειρήσεις αλλά με έμαθαν τόσα πολλά για τη διαφορετικότητα και τη σημασία της πνευματικής υγείας» είπε μεταξύ άλλων στο τελευταίο από τα post του αλλά δεν έμεινε εκεί.


https://www.instagram.com/p/B-Z8WxLnCWt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο George Northwood έδωσε συνέντευξη στη Βρετανική Vogue και αποκάλυψε την έμπνευση πίσω από την «εκλεπτυσμένη ατέλεια» του κότσου της Meghan που συζητήθηκε πολύ. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στη συνέντευξη, έπρεπε να ακολουθούν το πρωτόκολλο συνεπώς, πολλές φορές, τα μαλλιά της ήταν απαραίτητο να είναι μαζεμένα.

AP 18352438628153

Δεν ήθελαν όμως να κάνουν ένα αυστηρό χτένισμα και έτσι ο ελαφρώς, επιμελώς ατημέλητος κότσος ήταν τόσο επίσημος όσο έπρεπε αλλά νεανικός και μοντέρνος. Εξάλλου, η Meghan είχε πει στον Northwood πως είναι Cali girl από την πρώτη μέρα που γνωρίστηκαν και έτσι το χτένισμα ήταν ακριβώς ό, τι έπρεπε για εκείνη αλλά και για τις υποχρεώσεις της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

AP 19070426115761

Εμείς ασφαλώς ακολουθήσαμε το προφίλ του George στο instagram διότι χτενίζει πολλές αγαπημένες μας βρετανίδες (Hello Alexa) και περιμένουμε να δούμε αν η Meghan θα κόψει κάποιο κοντό καρέ τώρα που μπορεί! Το ελπίζουμε…

Διάβασε ακόμα: Πώς θα καθαρίσεις τα εργαλεία hairstyling;