Breaking beauty news! 3 νέες μάσκες προσώπου που πρέπει να νωρίζεις!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Breaking beauty news! 3 νέες μάσκες προσώπου που πρέπει να νωρίζεις!

Η Radiant Professional παρουσιάζει 3 ΝΕΕΣ μάσκες προσώπου με μια νέα και υψηλής αποτελεσματικότητας detoxifying φόρμουλα, ιδανική για επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι.

H Radiant Professional συνεχίζει να αναπτύσσει καινοτόμες φόρμουλες παρουσιάζοντας avant garde προϊόντα για κάθε γυναίκα που αναζητά το καλύτερο για την φροντίδα της επιδερμίδας της. Με γνώμονα την επιστήμη της σύγχρονης κοσμετολογίας, παρουσιάζει τη NEA σειρά Sheet Mask Skin Detoxifiers, μια νέα προσέγγιση περιποίησης για την ενυδάτωση, αντιγήρανση και τη λάμψη της επιδερμίδας, αξιοποιώντας τα πιο αποτελεσματικά ενεργά συστατικά που δρουν σαν μια εβδομαδιαία ένεση αποτοξίνωσης. Διαθέσιμες σε 3 μελετημένες συνθέσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη της επιδερμίδας, προστατεύοντας και παράλληλα ενυδατώνοντας σε βάθος το δέρμα.

Οι 3 Sheet Mask Skin Detoxifiers, έρχονται για να δώσουν εξατομικευμένες λύσεις και να απαντήσουν σε εξειδικευμένες ανάγκες του δέρματος: Anti-Wrinkle με Αντιρυτιδική δράση, Brightening για έντονη Φωτεινότητα και Λάμψη και Aqua για Βαθιά Ενυδάτωση.

image003

Το βασικό ενεργό και detoxifying συστατικό της φόρμουλας και στις τρεις μάσκες είναι το ROSAVIN EXTRACT ένα μοναδικό φυτικό εκχύλισμα με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που προστατεύει το δέρμα από τους περιβαλλοντολογικούς ρύπους, ενώ δεσμεύει άμεσα τις τοξίνες και τις ελεύθερες ρίζες του δέρματος που προκαλούν πρόωρη γήρανση και εμποδίζουν την δράση των προϊόντων περιποίησης. Επιπλέον η φόρμουλα περιλαμβάνει σύμπλεγμα αμινοξέων, υαλουρονικό οξύ, Niacinamide καθώς και ενεργά εκχυλίσματα από Camellia Japonica και φύλλα Brasenia.

Με χρήση μια φορά την εβδομάδα των SHEET MASK Skin Detoxifiers η επιδερμίδα αποτοξινώνεται, ενεργοποιείται και ανακτά άμεσα τη λάμψη και την υγεία της, ακριβώς όπως μετά από μία συνεδρία σε ένα επαγγελματικό spa. Δες τις όλες στην παρακάτω gallery και ανακάλυψε πολύτιμα tips…

Διάβασε ακόμα: Πριν σπάσεις εκείνο το σπυράκι που σε ενοχλεί, διάβασε εδώ…