10 τρόποι για να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ σου και να δεις τα πράγματα αλλιώς...

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 τρόποι για να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ σου και να δεις τα πράγματα αλλιώς...

Δεν θέλει κόπο, χρωματιστές σκιές θέλει

Καραντίνα ημέρα #8598982: Ξημέρωσε Δευτέρα και δεν έχουν αλλάξει πολλά. Να βγούμε δεν μπορούμε, να χαρούμε τον ήλιο δεν γίνεται, να συνεχίσουμε να τρώμε αποκλείεται… Είναι η Δευτερότερη Δευτέρα που ξημέρωσε ποτέ αλλά δεν θα αφήσουμε την κατάσταση να μας πάρει από κάτω!

Η άνοιξη είναι εδώ και θέλουμε να αρχίσει να πονά το πρόσωπό μας από το πολύ χαμόγελο (ακόμα και από το ειρωνικό). Αποφασίσαμε λοιπόν να δούμε τα πράγματα διαφορετικά και να κάνουμε χαρούμενες αλλαγές. Κόψαμε αγριολούλουδα από τον κήπο, βάλαμε χαρούμενη μουσική και όπως αλλάξαμε την καθημερινότητα σκοπεύουμε να αλλάξουμε και το νεσεσέρ μας.

Anteprima bbt S18 024

Θα γεμίσουμε το μακιγιάζ και το νεσεσέρ μας ανοιξιάτικο χρώμα έτσι ώστε να μας βρει το τέλος της καραντίνας έτοιμη για τα πιο χαρούμενα μακιγιάζ. Μέχρι τότε μπορούμε να κάνουμε πρόβα τις sorbet σκιές μας και θα δεις που και μόνο μία ματιά στον καθρέφτη θα αρκεί για να μας κάνει να χαμογελάσουμε και να ξεχαστούμε.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν αυτό που θα κάνεις τώρα… θα πας στην παρακάτω gallery, την οποία γεμίσαμε χρωματιστά μακιγιάζ και σκιές, για να διαλέξεις τι θέλεις και να προβάρεις τα χρώματα στα μάτια σου μέχρι να τελειώσει η καραντίνα! Και κάνε λίγη πρόβα και το χαμόγελό σου… Να δεις που η μέρα θα γίνει ξαφνικά πολύ πιο ηλιόλουστη!

Διάβασε ακόμα: Λερώθηκες με τη βαφή; Διάβασε πως θα φύγει ο λεκές από το δέρμα σου…