Η προστασία των χεριών σου είναι ακόμα πιο σημαντική τώρα από ότι ήταν στην αρχή της καραντίνας

Η προστασία των χεριών σου είναι ακόμα πιο σημαντική τώρα από ότι ήταν στην αρχή της καραντίνας

Και ξέρουμε τι πρέπει να κάνεις

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από τη χαλάρωση των μέτρων και από την –μερική- επιστροφή μας στην κανονικότητα. Η χαρά μας δεν κρύβεται αλλά παραμένουμε σε επιφυλακή. Το καλό πλύσιμο των χεριών και η απολύμανση θα είναι ακόμα πιο σημαντική από ότι στην αρχή της καραντίνας! Γι᾽αυτό χαρήκαμε τόσο και με τα νέα της La Roche-Posay, του αγαπημένου μας brand που φροντίζει την επιδερμίδα μας!

pexels photo 3943909

H La Roche-Posay βλέπεις, δημιούργησε ένα νέο καθαριστικό χεριών, το Purifying Hand Gel με 65% αιθυλική αλκοόλη και γλυκερίνη! Πρόκειται για ένα καθαριστικό gel που απολυμαίνει και ενυδατώνει τα χέρια χωρίς νερό ή σαπούνι, χωρίς να επιβαρύνει τα νύχια. Η σύνθεση του περιέχει 65% αιθυλική αλκοόλη και γλυκερίνη που προσφέρει άμεση αντιβακτηριδιακή προστασία ενώ παράλληλα ενυδατώνει την επιδερμίδα περιορίζοντας την ξηρότητα. Ανήκει εξάλλου στην οικογένεια Cicaplast!

lrp cicaplast purifying hand gel 100ml fr en front

Ωστόσο, ακόμα και ένα καθαριστικό με γλυκερίνη όπως το Purifying Hand Gel επηρεάζει το PH του δέρματος με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να παρουσιάζει ξηρότητα και ερεθισμό. Η La Roche-Posay έχει τη λύση και για αυτό και είναι η επανορθωτική κρέμα χεριών, Cicaplast Hand Cream.

3337872414145 la roche posay cicaplast mains krema xeriwn 50ml 600x600

Η καινοτομία του Cicaplast Hand Cream της La Roche-Posay δημιουργεί ένα «αόρατο» φιλμ προστασίας, καταπραΰνει, επανορθώνει και προστατεύει ακόμα και τα πιο ξηρά, σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια, ενώ είναι ανθεκτικό και στις πλύσεις. Η ανθεκτικότητά του έχει δοκιμαστεί σε 3 πλύσεις με νερό και έως 6 πλύσεις με υγρό μαντηλάκι. Χάρη στη μη λιπαρή του υφή, απορροφάται αμέσως, αφήνοντας την αίσθηση ενός υγιούς και ενυδατωμένου δέρματος.

Συνεχίζουμε λοιπόν να πλένουμε καλά τα χέρια μας, να χρησιμοποιούμε το νέο Purifying Gel της La Roche-Posay και να ολοκληρώνουμε με ένα χάδι φροντίδας από την Cicaplast Hand Cream και όλα θα πάνε καλά!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Φτιάξε μία μάσκα με 2 υλικά και κάνε τα μαλλιά σου να μοιάζουν σα να πήγες κομμωτήριο