Ew! Ew! EW! Αυτό είναι το πιο βρώμικο αξεσουάρ στο νεσερ μας! Εw!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ew! Ew! EW! Αυτό είναι το πιο βρώμικο αξεσουάρ στο νεσερ μας! Εw!

Δεν το πλένουμε σχεδόν ποτέ και μόνο που το σκεφτόμαστε έχουμε πάθει σοκ! 

Πολύ πριν από την καραντίνα μιλούσαμε για την καθαριότητα και το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε καθαρά πινέλα, βούρτσες και εργαλεία. Η υγιεινή στην ομορφιά είναι πάρα μα πάρα πολύ σημαντική και τώρα έχει γίνει διπλά σημαντική μιας που προσέχουμε και διπλά. Καθαρίζουμε μέχρι και τα κραγιόν μας! Κατά τη διάρκεια της καραντίνας καθαρίσαμε και απολυμάναμε τα πάντα δύο και τρεις φορές αλλά σχεδόν όλες ξεχάσαμε να καθαρίσουμε ένα πράγμα...


https://www.instagram.com/p/CAfvokDHSfg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα scrunchies! Δεν ξέρουμε για εσένα αλλά εμείς δεν έχουμε πλύνει τα δικά μας ποτέ. Ναι, μπορείς ελεύθερα να πεις “δάσκαλε που δίδασκες” και θα έχεις απόλυτο δίκιο. Το scrunchie λοιπόν είναι το πιο βρώμικο αντικείμενο του νεσεσέρ μας και αυτό γιατί δεν σκεφτήκαμε ποτέ να το βάλουμε για πλύσιμο. Μαζεύει όμως τόσους ρύπους, σκόνη και μικρόβια που απορούμε πραγματικά με τους υποχόνδριους εαυτούς μας.


https://www.instagram.com/p/CAfrSg9J5QM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό λοιπόν που θα κάνουμε το ΣΚ και που θέλουμε να κάνεις και εσύ είναι να πλύνουμε τα scrunchies! Όχι, δεν θα τα βάλουμε στους 60, γιατί θα χαλάσουν και κάποια από αυτά μας κόστισαν πολύ ακριβά. Θα γεμίσουμε όμως μία μικρή λεκάνη με ζεστό νερό και μαλακτικό μαζί με μισό καπάκι ντετόλ. Θα τα μουλιάσουμε για δέκα λεπτά και στη συνέχεια θα τα απλώσουμε για να στεγνώσουν. Έτσι θα είναι καθαρά και θα τα φοράμε στο κεφάλι και στα χέρια μας (λειτουργούν και ως βραχιόλια) άφοβα και χωρίς να λέμε δεκάδες ew! Όπως αυτή τη στιγμή!

Διάβασε ακόμα: Time to bronze! Όλα τα νέα bronzers της αγοράς και συμβουλές για να τα φορέσεις σωστά (video)