Ήξερες ότι υπάρχουν 5 διαφορετικοί τύποι φθοράς των μαλλιών;

Μαρία Ροδίτη
Ήξερες ότι υπάρχουν 5 διαφορετικοί τύποι φθοράς των μαλλιών;

Και σου λέμε πώς να αντιμετωπίσεις κάθε έναν ξεχωριστά!

Τα μαλλιά για μια γυναίκα είναι ιερά. Είναι αυτό το σημείο που μας κάνει να νιώθουμε αυτοπεποίθηση ή το αντίθετο. Μια bad hair day μπορεί να μας χαλάσει από το πρωί τη διάθεση. Μόνο και μόνο, λοιπόν, τα προϊόντα που έχεις στο μπάνιο σου για την περιποίηση των μαλλιών και ο χρόνος που ξοδεύεις καθημερινά για να τα φροντίσεις αποδεικνύουν πόσο πολύ «μετράς» τα μαλλιά σου στη συνολική εμφάνισή σου. Και καλά κάνεις, δηλαδή. Σίγουρα, η hair routine σου είναι απαραίτητη για να έχεις υγιή τρίχα, αλλά μέσα σε όλη αυτή την ιεροτελεστία κάπου ξεφεύγεις ή κάνεις ασυναίσθητα πράγματα, που ταλαιπωρούν αρκετά τα μαλλιά.

Η άρνηση να επισκέπτεσαι ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον κομμωτή σου για να κόψεις τις άκρες, η χρήση ακατάλληλων προϊόντων και το καθημερινό styling με εργαλεία θερμότητας είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που δεν επιτρέπεις στα μαλλιά σου να έχουν υγιή όψη και λάμψη. Το αποτέλεσμα είναι μαλλιά άγρια και φθαρμένα, που σπάνε, ενώ ταυτόχρονα η όψη τους είναι και αντιαισθητική.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, σου αναλύουμε έναν-έναν τους πέντε διαφορετικούς τύπους φθοράς των μαλλιών και σου εξηγούμε τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να επαναφέρεις την υγεία και την απαλότητα στα μαλλιά σου.

Διάβασε ακόμα: Θυμάσαι τις μελαχρινές celebrities που μας ξάφνιασαν και έγιναν ξανθές;