Η Ελεονώρα Μελέτη έλαμπε σήμερα στην πρεμιέρα της και μάθαμε λεπτομέρειες για το μακιγιάζ της

Η  Ελεονώρα Μελέτη έλαμπε σήμερα στην πρεμιέρα της και μάθαμε λεπτομέρειες για το μακιγιάζ της

Ήταν πιο κομψή από ποτέ

Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Ώρα για Μελέτη» είχε πρεμιέρα σήμερα και με μεγάλη χαρά την υποδεχτήκαμε στις οθόνες μας. Η ενημερωτική της εκπομπή θα μας κρατά συντροφιά από τις 11:00 ως τη 13:00 και συχνά θα μιλάμε για το μακιγιάζ της όπως ακριβώς κάναμε και σήμερα. Λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή, τηλεφωνήσαμε στον Θάνο Βογιατζή, τον makeup artist και hairstylist που θα επιμελείται το beauty look της καθημερινά, για να μάθουμε όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορούσαμε ο οποίος απάντησε σε όλες μας τις ερωτήσεις.

«Στην Ελεονώρα αλλά και σε εμένα αρέσουν οι γήινες αποχρώσεις γενικά αλλά και ειδικά φέτος, για την συγκεκριμένη εκπομπή. Το look της λοιπόν σήμερα ήταν μοντέρνο και φρέσκο αλλά elegant και διακριτικό. Έτσι θα συνεχίσουμε και την υπόλοιπη χρονιά» μας είπε ο ευγενής Θάνος και συνέχισε. «Μου αρέσει πολύ να τονίζω τα μάτια της Ελεονώρας και σήμερα το έκανα με καφέ μολύβι αντί για eyeliner ώστε να έχουμε ένα όμορφο cat eye αλλά διακριτικό. Όλο το μακιγιάζ κινήθηκε σε nude και bronze αποχρώσεις».

Όταν τον ρωτήσαμε για τις συνήθειες και τα αγαπημένα Ελεονώρας μας είπε πως «Ξεβάφεται πάντα πριν να φύγει, πάντοτε το έκανε. Φροντίζει ιδιαίτερα την επιδερμίδα της» και κάπως έτσι την αγαπήσαμε λίγο περισσότερο γιατί, ειδικά τώρα που φοράμε μάσκα συνέχεια όταν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού, το δέρμα μας απαιτεί περιποίηση.

Όσο για τα μαλλιά της… «Δεν θα παρατηρήσεις μεγάλες αλλαγές, θα κρατήσουμε το συγκεκριμένο στιλ. Κομψό και effortless. Είναι αυτό που ταιριάζει στο ύφος της εκπομπής αλλά και στην Ελεονώρα» μας είπε ο Θάνος πριν τον αποδεσμεύσουμε.\

Δεν μας μένει λοιπόν να ευχηθούμε καλή αρχή στην αγαπημένη μας Ελεονώρα! Αν δεν πρόλαβες την πρεμιέρα, πάτα Play στο παρακάτω video Για να την απολαύσεις.



Διάβασε ακόμα: H Ελεονώρα Μελέτη με minimal chic σύνολο εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της εκπομπής της