H Ελεονώρα Μελέτη με minimal chic σύνολο εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της εκπομπής της

H Ελεονώρα Μελέτη με minimal chic σύνολο εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της εκπομπής της

Η «Ώρα για Μελέτη» ξεκίνησε σήμερα από τη συχνότητα του Alpha και η παρουσιάστρια «διδάσκει» στυλ.

H Eλεονώρα Μελέτη ξεκινάει σήμερα την καθημερινή, ενημερωτική της εκπομπή από τη συχνότητα του Alpha με τίτλο «Ώρα για Μελέτη». Από τις 11:00 μέχρι τη 13:00 θα μας κρατάει συντροφιά και θα επικοινωνεί με το τηλεοπτικό κοινό, με την αμεσότητα και τη γλυκύτητα που έχουμε συνηθίσει να το κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Για την πρεμιέρα η πανέμορφη παρουσιάστρια επέλεξε ένα wrap φόρεμα Lynne –το οποίο μπορείς να βρεις εδώ- σε peach απόχρωση και το συνδύασε με φαρδιά, καφέ δερμάτινη ζώνη και πέδιλα Migato. Το look της επιμελήθηκε η Fashion Expert/Stylist, Ίρις Λεονταρίτη και το μακιγιάζ και τα μαλλιά της ο make up artist/ hair expert, Θάνος Βογιατζής.

https://www.instagram.com/p/CEoH8dSAsoY

Η Ελεονώρα διάλεξε ένα κομμάτι θηλυκό και σοφιστικέ που αποπνέει διαχρονική κομψότητα και κολακεύει κάθε σωματότυπο. Αντίστοιχα κρουαζέ φορέματα είδαμε στις συλλογές των Οίκων Zimmermann και Diane von Furstenberg για τη σεζόν F/W 2020-2021, αλλά και στα πιο διάσημα economy brands του πλανήτη.

Ένα φόρεμα που αναδεικνύει το ντεκολτέ και τονίζει τη μέση, μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας: με sneakers και nude γόβες το πρωί, αλλά και με statement ψηλοτάκουνα το βράδυ. Η σημερινή μας «Μελέτη» μας έδειξε στην πράξη το πόσο chic είναι ένα wrap dress με πλισέ φούστα, μείνε συντονισμένη για περισσότερα μαθήματα μόδας αύριο! Καλή αρχή Ελεονώρα!
Δες επίσης: Bag Trends F/W 2020-2021: Όλες οι τάσεις στις πιο κομψές τσάντες της σεζόν