O νέος global ambassador για το άρωμα Y του YSL είναι ο παιδικός μας έρωτας

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
O νέος global ambassador για το άρωμα Y του YSL είναι ο παιδικός μας έρωτας

Ω Lenny…

LENNY YSL

Cool. Sexy. Ένας showman που ηλεκτρίζει το κοινό του με επιτυχίες που άφησαν εποχή, όπως το «Are You Gonna Go My Way», το «It Ain’t Over Til It’s Over», το «American Woman», το «Again», το «Fly Away»… Ο Lenny Kravitz στόλιζε τον τοίχο δεκάδων κοριτσιών και ήταν και δικό μας celebrity crush (ακόμα είναι). Τώρα όμως είναι και ambassador για το αγαπημένο μας ανδρικό άρωμα! Το 2017, ο οίκος Yves Saint Laurent Beauté λάνσαρε ένα νέο ανδρικό άρωμα που μετέτρεψε το πρώτο γράμμα του ονόματος του Yves Saint Laurent σε μια ερώτηση: το Y (Γιατί;). Επειδή ο άνδρας του Yves Saint Laurent ήταν ανέκαθεν ένας ονειροπόλος που τολμά να ρισκάρει. Ένας πειραματιστής, ένας δημιουργός που δε σταματά να αναρωτιέται: ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;

Εκκεντρική πολυτέλεια. Τόλμη. Χαλαρή διάθεση. Σύγχρονη ματιά. Παντοτινά νεανικό πνεύμα. Και πάνω απ' όλα, συνεχές πάθος για αυτοπραγμάτωση. Ο Lenny Kravitz ενσαρκώνει απόλυτα τις αξίες του Y. Είναι πάντα έτοιμος να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση. Να επιτύχει ακόμα περισσότερα. Να εξερευνήσει όλες τις διεξόδους. Τραγουδιστής, συνθέτης, παραγωγός, μουσικός, ηθοποιός, ίνδαλμα της μόδας, φωτογράφος, σχεδιαστής… Κανείς δε θα μπορούσε να ταιριάξει περισσότερο στο Y από αυτόν τον πολυσχιδή δημιουργό που διευρύνει συνεχώς τους ορίζοντές του.


https://www.instagram.com/p/CE6IOzGAzC0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πρώτη επερχόμενη καμπάνια του Lenny, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου δημιουργού ταινιών Anton Corbijn (Control, The American, A Most Wanted Man), θα εμπλουτίσει τον κόσμο του Y, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του. Η νέα ταινία απαθανατίζει τόσο την έξαψη όσο και την οικειότητα μίας από τις εμβληματικότερες στιγμές στη ζωή ενός ροκ σταρ. Τη μοναχική διαδρομή του από τα παρασκήνια στη σκηνή, που συμβολίζει το ταξίδι της ζωής του, όλα όσα τον οδήγησαν σε αυτή τη στιγμή. Η απόλυτη αυτοπραγμάτωση: μια ηλεκτρική ερμηνεία μπροστά σε ένα πλήθος θαυμαστών. Η στιγμή που ο άνδρας μεταμορφώνεται στον θρύλο της rock.

«Ανέκαθεν λάτρευα τον Yves Saint Laurent. Τη δουλειά του, την αισθητική του, τον τρόπο ζωής του, την τόλμη του. Ήταν άκρως εκλεκτικός και εμπνεόταν από πολλά και διάφορα μέρη. Τυχαία επίσης, φορούσα ήδη πολλές δημιουργίες Saint Laurent. Πάντα το έκανα. Δε χρειαζόταν να το σκεφτώ ή να κάνω κάτι για να μου ταιριάξουν. Είναι κομμάτι του τρόπου ζωής μου εδώ και πολλά χρόνια. Οπότε η συνεργασία μας προέκυψε πολύ φυσικά.»

Η νέα καμπάνια του Y θα παρουσιαστεί παγκοσμίως τον Σεπτέμβριο του 2020.

Διάβασε ακόμα: 10 λόγοι γιατί πρέπει να βάλεις το πορτοκάλι στην περιποίησή σου