Η Έλσα Πρωτοψάλτη μας αποκάλυψε τα πάντα για το μακιγιάζ της Έλενας Παπαρίζου στο The Voice

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η Έλσα Πρωτοψάλτη μας αποκάλυψε τα πάντα για το μακιγιάζ της Έλενας Παπαρίζου στο The Voice

...ναι και το κραγιόν που χρησιμοποίησε! 

Η Έλενα Παπαρίζου είναι ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια εδώ στο beauty department του Queen.gr και χαιρόμαστε που τη βλέπουμε κάθε εβδομάδα στις οθόνες μας, μέσα από το The Voice. Είναι πάντοτε κομψή και όμορφη και τα “μαγικά χέρια” πίσω από το μακιγιάζ της, δεν είναι άλλα από τα χέρια της αγαπημένης μας Έλσας Πρωτοψάλτη. Η Έλσα είναι η ήρεμη δύναμη του μακιγιάζ και το μυστικό πίσω από πολλά looks που βλέπουμε στις οθόνες μας και σπεύδουμε να φωτογραφίσουμε for future reference.


https://www.instagram.com/p/CGxl8xRpREV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το χθεσινό The Voice λοιπόν ήταν απολαυστικό αλλά ακόμα πιο απολαυστικό ήταν το φλερτ του παίκτη Θάνου Λάμπρου προς την Έλενα Παπαρίζου, ο οποίος της είπε πως είναι μία κούκλα. Ασφαλώς και είναι και με αυτή την αφορμή, τηλεφωνήσαμε στην Έλσα για να μας πει όλες τις λεπτομέρειες του super chic μακιγιάζ της.



“Ήταν πράγματι κούκλα η Έλενα, όπως κάθε φορά άλλωστε” μας είπε η Έλσα και συνέχισε: “Στα μάτια κάναμε ένα καφέ-μπρονζέ smoky και στο εσωτερικό του ματιού έβαλα πράσινο σκούρο μολύβι αντί για μαύρο ή καφέ. Χρησιμοποίησα την απόχρωση Tarnish της MAC. Το πράσινο είναι πιο γλυκό και τονίζει το φυσικό χρώμα της Έλενας δημιουργώντας ένα πιο sexy και όχι σκληρό αποτέλεσμα χωρίς να κάνει και σημαντικό κοντράστ”. Πράγματι, το πράσινο ήταν η τέλεια επιλογή για το look αλλά εμείς πεθαίναμε να μάθουμε τα πάντα και για το κραγιόν της!

paparizou kontino sto mati

“Στα χείλη χρησιμοποίησα δύο χρώματα, ένα ροδαλό και ένα ελαφρώς σκούρο nude για να δημιουργήσω την απόχρωση που είδες. Το περίγραμμα έγινε με το μολύβι Double Wear Stay-in-place Lip Pencil της Estee Lauder στην απόχρωση Mauve ενώ από πάνω πέρασα το κραγιόν Matt Lasting Lip Color SPF15 της Radiant στην απόχρωση Νο 06. Το αποτέλεσμα ήταν διακριτικό αλλά και θηλυκό, δηλαδή τέλειο” …και ναι, ήταν πραγματικά ιδανικό για να συνοδεύσει το smoky της. Πριν αποδεσμεύσουμε όμως την Έλσα την ρωτήσαμε ποιο είναι το ένα πράγμα που θα μας συμβούλευε τώρα που το μακιγιάζ έχει αλλάξει εξαιτίας της μάσκας.

xeili paparizou kragion kai molivi

“Less is more αυτό τον καιρό και δεν προτείνω κάτι παραπάνω από μία κρέμα ΒΒ με δείκτη προστασίας και ελάχιστη πούδρα από πάνω για πιο σταθερό αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να επιβαρύνουμε την επιδερμίδα μας όσο παλαιότερα πλέον, πρέπει να τη βοηθάμε να αναπνέει. Βάζουμε λιγότερα λοιπόν, φοράμε μάσκα και τονίζουμε τα μάτια μας. Όλα θα πάνε καλά” μας είπε και κάπως έτσι, η Έλσα μας θύμισε γιατί την αγαπάμε τόσο: Γιατί είναι άψογη επαγγελματίας, γεμάτη θετική ενέργεια και πολύ δικό μας κορίτσι. Ευχαριστούμε Έλσα!

Διάβασε ακόμα: Αν νόμιζες ότι καλύτερα από την Climax Mascara του NARS δεν γίνεται, ξανασκέψου το...