Σε αυτό το eshop κάνεις τις πιο conscious beauty αγορές και μαθαίνεις να αγαπάς τον εαυτό σου 

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Σε αυτό το eshop κάνεις τις πιο conscious beauty αγορές και μαθαίνεις να αγαπάς τον εαυτό σου 

Είναι το απόλυτο hot spot ομορφιάς και ευεξίας!

Η ομορφιά είναι μία από τις νούμερο ένα βιομηχανίες που δημιουργούν το μεγαλύτερο όγκο απορριμμάτων και με κάθε ένα εργοστάσιο να έχει εξωπραγματικά μεγάλο αποτύπωμα άνθρακα. Αν άνοιξες αυτό το άρθρο με χαρά, τότε γνωρίζεις ακριβώς για ποιο πράγμα μιλάμε και ποιο είναι το αντίκτυπο στο περιβάλλον και την υγεία μας. Όσον αφορά στο beauty shopping λοιπόν, όσο περισσότερο προσέχεις, τόσο περισσότερο βοηθάς την κατάσταση και περιορίζεις όλα τα βλαβερά συστατικά που ξεχειλίζουν από τα εργοστάσια και από το ίδιο σου το μπάνιο.

1

Η ομορφιά βλέπεις, έχει αποκτήσει πλήρη συναίσθηση της κατάστασης και οι μεγάλες εταιρίες αναζητούν νέους τρόπους ώστε να μειώσουν την κατανάλωση, να αυξήσουν την ανακύκλωση και να παρέχουν βιώσιμες λύσεις, κοιτάζοντας το μέλλον με αισιοδοξία. Ο όγκος είναι τεράστιος και συχνά... τρομακτικός. Πώς λοιπόν θα ξεχωρίσεις τα conscious προϊόντα που θα σε φροντίσουν χωρίς να βλάψουν το περιβάλλον; Δεν είναι ανάγκη να χαθείς στις επιλογές. Υπάρχει ένα hot spot ομορφιάς και ευεξίας όπου μπορείς να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι -και ακόμα περισσότερα.

2

Ο λόγος για το sonice.gr, το e-shop με την προσεγμένη γκάμα προϊόντων και brands που έχει ως στόχο να σε φέρει σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον και να σε κάνει να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου. Από τα clean προϊόντα του brand Voya που περιλαμβάνει τα πάντα από αρωματικά κεριά και αφεψήματα, ως τα κεριά και τα έλαια μπάνιου της Susanne Kaufmann που μπορούν να γίνουν ένα μικρό, καθημερινό δώρο πολυτέλειας και ευεξίας για τον εαυτό σου.

3

Με μόλις ένα κλικ μπορούν να έρθουν στην πόρτα σου προϊόντα που κρύβουν μέσα τους όλη τη δύναμη της φύσης, χωρίς όμως να τη βλάπτουν, όπως τα προϊόντα του brand Omorovicza που περιέχουν το ιαματικό νερό των πηγών της Ουγγαρίας και εκείνα της Labiomer που συλλέγει τα φύκια από το μεγαλύτερο θαλάσσιο πάρκο στη θάλασσα Ιρουάζ, στη Βρετάνη.

4

Φύση, ομορφιά, ευεξία και βιωσιμότητα συνυπάρχουν αρμονικά στο sonice.gr και με ένα κλικ μπορούν να φτάσουν στο μπάνιο σου και να σε κάνουν να νιώσεις καλά. Καλά με τις επιλογές σου, καλά μέσα στο δέρμα σου και καλά μέσα στο σπίτι σου… το περιβάλλον. Επισκέψου λοιπόν το απόλυτο beauty & wellness eshop και γέμισε το ηλεκτρονικό σου καλάθι, κάτι μας λέει ότι θα μας ευγνωμονείς!