Αυτά είναι τα πιο ακριβά skincare συστατικά του κόσμου

Μαρία Ροδίτη
Αυτά είναι τα πιο ακριβά skincare συστατικά του κόσμου

Μπορεί να τινάζουν την μπάνκα στον αέρα, αλλά… κάνουν θαύματα!

Από την πρώτη μέρα που συστηθήκαμε με το lockdown και μάθαμε να κάνουμε όλες τις δραστηριότητές μας στο σπίτι, πήραμε και την απόφαση να ασχοληθούμε πολύ περισσότερο και πιο εντατικά με την επιδερμίδα μας. Παραδέξου το! Κι εσύ από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα έχεις δοκιμάσει πάμπολλες μάσκες ομορφιάς, έχεις κάνει και ξανακάνει scrub προσώπου και σώματος και έχεις δημιουργήσει ό,τι DIY beauty συνταγή βρήκες στο διαδίκτυο.

Και, βέβαια, έχεις κάνει ατέλειωτες ώρες online beauty shopping. Τι πιο ωραίο και χαλαρωτικό, άλλωστε! Να βλέπεις τις υπέροχες συσκευασίες των προϊόντων, να ανταλλάσσεις απόψεις με τις κολλητές σου και να ενημερώνεσαι από τα γυναικεία περιοδικά μέχρι να καταλήξεις στις αγορές σου.

akriva skincare systatika

Photo credit: @skinwithkrys

Κάπως έτσι κατέληγες να γεμίζεις το ηλεκτρονικό καλάθι σου μέχρι σήμερα λογικά. Ένα πράγμα, όμως, που σίγουρα θα παρατήρησες όσο ψώνιζες είναι οι υπέρογκες τιμές συγκεκριμένων skincare προϊόντων. Serum αντιγήρανσης με τιμές πάνω από τον μηνιαίο μισθό σου, ενυδατικές κρέμες που κόστιζαν όσο μια βραδιά σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων σού έκαναν κάθε φορά εντύπωση και αναρωτιόσουν για ποιον λόγο κοστίζουν τόσο.

Φυσικά, αυτά τα skincare προϊόντα δεν πήραν πότε μία θέση στο ηλεκτρονικό σου καλάθι για ευνόητους λόγους. Ούτε και στο δικό μας έχουν μπει, οπότε μη στενοχωριέσαι. Η απορία, όμως, για τον λόγο που αυτά τα προϊόντα κοστίζουν τόσο ακριβά, ακόμη δεν σου έχει φύγει. Εμείς είμαστε εδώ, λοιπόν! Θα σου τα εξηγήσουμε όλα. Για την ακρίβεια, έχουμε συγκεντρώσει στην παρακάτω gallery τα έξι πιο ακριβά skincare συστατικά και σε προτρέπουμε να τα ανακαλύψεις, αλλά να μάθεις και τι ακριβώς κάνουν στο δέρμα. Δεν ξέρουμε… Μήπως να αρχίσεις να φτιάχνεις κομπόδεμα για να αποκτήσεις κάποια στιγμή κάτι από αυτά; Η απόφαση… δική σου!

Cover photo: @skinwithkrys

Διάβασε ακόμα: Νιασιναμίδη VS Βιταμίνη C: Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις μαζί στη ρουτίνα ομορφιάς σου;