H νέα σειρά Naturally Good της NIVEA είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα και για τον πλανήτη

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
H νέα σειρά Naturally Good της NIVEA είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα και για τον πλανήτη

Με συστατικά φυσικής προέλευσης και πρακτικές που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, η NIVEA καλωσορίζει μία απόλυτα βιώσιμη σειρά στην οικογένεια του body care και την έχουμε ήδη λατρέψει!

Το άγγιγμα για τη NIVEA έχει πολύ μεγάλη σημασία και ιστορία. Στον πυρήνα της φιλοσοφίας του αγαπημένου μας brand βρίσκεται η βαθιά πίστη στην θετική δύναμη του ανθρώπινου αγγίγματος. Γι’ αυτό, κάθε προϊόν NIVEA έχει σαν στόχο να μας κάνει να νιώθουμε όμορφα με την επιδερμίδα μας. Αυτή είναι άλλωστε που μας φέρνει σε επαφή με τους γύρω μας αλλά και με το περιβάλλον. Το άγγιγμα για τη NIVEA ωστόσο δεν έχει να κάνει μόνο με την ανθρώπινη επαφή αλλά και με την επαφή με το περιβάλλον. Κάθε κίνησή μας επηρεάζει, αγγίζει το περιβάλλον και στόχος της NIVEA είναι το δικό της άγγιγμα να μοιάζει με χάδι.

Nivea Sustainability Intro Image 02 1640x920

Δεσμεύεται λοιπόν για πιο βιώσιμες πρακτικές και μεθόδους και το πρώτο της βήμα έχει γίνει ήδη με τη μορφή της σειράς NIVEA NIVEA Body Naturally Good. Πρόκειται για μία ολοκαίνουργια σειρά με 98% συστατικά επιλεγμένα από τη φύση για τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Ποια είναι αυτά τα συστατικά; Τι συμβαίνει με το 2% που περισσεύει; Αυτό το 2% αποτελείται από πρόσθετα συστατικά που προσφέρουν σταθερότητα και ασφάλεια ενώ μέρος αυτού του ποσοστού είναι και το άρωμα! Τα αρώματα της σειράς NIVEA NIVEA Body Naturally Good βλέπεις είναι μελετημένα ώστε να σου προσφέρουν μία πραγματικά απολαυστική εμπειρία περιποίησης.

INT 83354 NIVEA Body NaturallyGood Aloe Hydration 350ml Screen

NIVEA Body Naturally Good Aloe για ενυδάτωση
Σκόνη από τον χυμό των φύλλων της Αλόης
Το κάθε φύλλο αλόης αποτελείται εσωτερικά από ένα ζελέ το οποίο έχει 95% περιεκτικότητα σε υγρασία η οποία θωρακίζεται εξωτερικά από ένα κηρώδες, εξωτερικό στρώμα. Οι ευεργετικές ιδιότητες αυτού του ζελέ για την επιδερμίδα είναι παροιμιώδεις και πλέον βρίσκονται στη φόρμουλα του NIVEA Body Naturally Good Aloe Hydration.
Άρωμα: Σπινθηροβόλες νότες φρούτων και απαλά αρώματα λουλουδιών.

INT 96825 NIVEA NaturallyGood BodyLotion Hemp 350ml front layer Screen

NIVEA Body Naturally Good Body Lotion Hemp με καταπραϋντικές ιδιότητες
Έλαιο Κάνναβης
Το έλαιο Κάνναβης εξάγεται με ψυχρή έκθλιψη από τους σπόρους της κάνναβης και περιέχει ακόρεστα λιπαρά οξέα σε μεγάλη συγκέντρωση πράγμα που σημαίνει ότι είναι ένα πανίσχυρο αντιφλεγμονώδες συστατικό που βοηθά στη βιωσιμότητα των κυττάρων της επιδερμίδας. Μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ιδιότητές του μέσα από τη σύνθεση του NIVEA Body Naturally Good Body Lotion Hemp.
Άρωμα: Μια σύνθεση από φρέσκα φύλλα, μπαμπού και λαχταριστό αχλάδι λεπτές νότες λευκών λουλουδιών και βοτάνων αλλά και νότες ξύλων.

INT 83359 NIVEA Body NaturallyGood Oat Nourishment 350ml Screen

NIVEA Body Naturally Good Oat για θρέψη
Κολλοειδές πλιγούρι βρώμης
Είναι ουσιαστικά αλεσμένο πλιγούρι βρώμης το οποίο είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές και μαλακτικές του ιδιότητες. Ανακουφίζει άμεσα από τους μικροερεθισμούς και φροντίζει απαλά την επιδερμίδα όπως ακριβώς και η φόρμουλα του NIVEA Body Naturally Good Oat Nourishment.
Άρωμα: Ένα χαλαρωτικό άρωμα με νότες από λευκά άνθη και απολαυστική πούδρα.

INT 96783 NIVEA Body NaturallyGood Avocado Pampering 350ml Screen

NIVEA Body Naturally Good Avocado για περιποίηση
Έλαιο αβοκάντο
Είναι ένα από τα πιο θρεπτικά και ενυδατικά έλαια που γεμίζει την επιδερμίδα πολύτιμη υγρασία, βιταμίνες, πρωτεΐνες και υγιεινά λιπαρά και απορροφάται σχεδόν αμέσως από την επιδερμίδα. Μπορείς να το χαρίσεις στον εαυτό σου μέσα από τη NIVEA Body Naturally Good Avocado Pampering.
Άρωμα: Με υπέροχες νότες πούδρας και ευαίσθητων, ντελικάτων λουλουδιών.

bottle 1 copy

Τι γίνεται όμως με το «κεφάλαιο» συσκευασίες; Η βιομηχανία της ομορφιάς καταναλώνει και διαθέτει στην αγορά τόνους πλαστικού συνεπώς, το θέμα συσκευασία είναι κάτι που εξέτασε πολύ, ΠΟΛΥ σχολαστικά η NIVEA. Για να γίνει πραγματικά βιώσιμη άλλωστε μία εταιρία, θα πρέπει να αλλάξει τις πρακτικές τις από τη βάση τους και τα μπουκάλια των αγαπημένων μας προϊόντων μπήκαν στο «μικροσκόπιο». Το μπουκάλι λοιπόν που φιλοξενεί κάθε ένα από τα λαχταριστά, NIVEA NIVEA Body Naturally Good bοdy lotions έχει 50% λιγότερο πλαστικό σε σχέση με το μπουκάλι για Γαλάκτωμα Σώματος NIVEA με καπάκι! Μάλιστα, χάρη στο μειωμένο βάρος του πλαστικού, μπορείς να πιέζεις το νέο πλαστικό μπουκάλι σαν… σωληνάριο οδοντόκρεμας και να απολαμβάνεις ακόμα και την τελευταία σταγόνα!

bottle 2 copy

Η φροντίδα της NIVEA όπως αντιλαμβάνεσαι αλλάζει πλέον επίπεδο. Περνά από την επιδερμίδα μας στο περιβάλλον και κατά συνέπεια στο ζωικό βασίλειο. Η NIVEA βλέπεις δεσμεύεται να σταματήσει τις δοκιμές σε ζώα σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ η νέα σειρά NIVEA NIVEA Body Naturally Good είναι απόλυτα vegan δηλαδή δεν περιλαμβάνει ζωϊκά συστατικά ή συστατικά ζωϊκής προέλευσης

Fun fact! Με τη μείωση του πλαστικού στις συσκευασίες εξοικονομούνται τόσοι τόνοι πλαστικού όσο το βάρος 32 ελεφάντων! Κυριολεκτικά εξοικονομούνται 112 τόνοι πλαστικού σε παγκόσμιο επίπεδο!

NX20034 SKINNY B Part2 Outdoor2269 Screen

Η φροντίδα και οι δεσμεύσεις της NIVEA όμως δεν σταματούν εδώ αλλά στοχεύουν προς έναν καλύτερο κόσμο βήμα-βήμα. Ως το 2025, το 100% των συσκευασιών NIVEA θα να είναι ανακυκλώσιμο, βιοδιασπώμενο ή επαναχρησιμοποιούμενο ενώ το 25% των πλαστικών συσκευασιών θα αποτελείται από ανακυκλωμένο περιεχόμενο. Ομοίως, το 100% της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνεται θα πρέπει να προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η σειρά NIVEA NIVEA Body Naturally Good είναι το πρώτο βήμα προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον, ένα βήμα σταθερό, γεμάτο θρέψη, γεμάτο με τις αξίες –νέες και παλιές- της NIVEA που την έχουν κάνει ηγέτη στην περιποίηση και νούμερο ένα στην καρδιά μας.