Αυτά είναι τα καλλυντικά για τα οποία οι γυναίκες ξοδεύουν περισσότερα χρήματα

Αυτά είναι τα καλλυντικά για τα οποία οι γυναίκες ξοδεύουν περισσότερα χρήματα

Τι δείχνουν οι έρευνες!

Όλες οι γυναίκες ξοδεύουμε αρκετά χρήματα για την ομορφιά μας. Από τα ρούχα μέχρι τα καλλυντικά μας, η περιποίηση του εαυτού μας είναι μια αγαπημένη συνήθεια που γίνεται λατρεία.

Υπάρχουν όμως ορισμένα προϊόντα για τα οποία μπορεί να είμαστε πρόθυμες να ξοδέψουμε πολλά χρήματα, ενώ άλλα είναι λιγότερο σημαντικά για την καθημερινή μας ρουτίνα, βάζοντάς τα στο τέλος της λίστας μας (ως προς την χρησιμότητα αλλά και το κόστος τους).

kallyntika3

Ποια είναι τα καλλυντικα

Το περιοδικό The List έκανε μια μικρή έρευνα σε 652 γυναίκες για να μάθει για ποια καλλυντικά είναι διατεθημένες να ξοδέψουν τα περισσότερα χρήματα για την ομορφιά τους. Το 30% των ερωτηθέντων συμφώνησαν σε ένα πράγμα: στο προϊόν που αξίζει για εκείνες να ξοδέψουν αρκετά χρήματα προκειμένου να το αποκτήσουν και να δώσει λάμψη στην επιδερμίδα τους.

Μάντεψες ή ακόμα;

Πρόκειται για ένα προϊόν που χρησιμοποιούμε όλες για το μακιγιάζ μας και αποτελεί βασικό στοιχείο για κάθε εντυπωσιακό look. Μιλάμε φυσικά για το foundation, που το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών αγαπά. Δεύτερο στη λίστα έρχεται ένα άλλο -επίσης χρήσιμο για το μακιγιάζ μας- προϊόν το οποίο χρησιμοποιείται στα μάτια μας για τέλειο βλέμμα. Μιλάμε φυσικά για τη μάσκαρα, ένα προϊόν που κέρδισε το 16,72 % των γυναικών που συμμετείχαν στο γκάλοπ.


https://www.instagram.com/p/CQ6a5nnNaNq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε τι άλλα καλλυντικά όμως αξίζει να ξοδεύουμε περισσότερα χρήματα;

Το concealer είναι μια πολύ σημαντική αγορά για το 13,19% των γυναικών που ερωτήθηκαν από το The List, ενώ το κραγιόν έρχεται στην 4η θέση με 9,51% . Ακολουθεί το ρουζ με 8,59 % στην 5η θέση ενώ το primer με ποσοστό 6,44% καταλαμβάνει την 6η θέση.