Can it be? Η Meghan Markle ετοιμάζει το δικό της beauty brand

Μαρία Ροδίτη
Can it be? Η Meghan Markle ετοιμάζει το δικό της beauty brand

Η Δούκισσα του Sussex μάλλον μπαίνει δυναμικά στον υπέροχο κόσμο της ομορφιάς!

Ολοένα και περισσότερες stars σε αυτόν τον πλανήτη προχωρούν στη δημιουργία και στο λανσάρισμα του δικού τους beauty brand. Μετά, λοιπόν, από την Jennifer Lopez, την Ariana Grande, την Jennifer Aniston, την Kylie Jenner και την Kim Kardashian, τώρα… έρχεται η σειρά της Meghan Markle.

Ακόμα μια celebrity στην ομορφιά! Η Jennifer Aniston μόλις λάνσαρε το δικό της beauty brand

Τα τελευταία νέα για το beauty brand της Meghan Markle

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη Meghan Markle να έχει συναντηθεί με τον συνιδρυτή της εταιρείας marketing Guthy-Renker πολλές φορές μέσα στο 2021. Και θα μου πεις… Γιατί αυτό έχει σχέση με ένα πιθανό λανσάρισμα beauty brand της Δουκίσσης του Sussex; Θα σου εξηγήσω.

Η Guthy-Renker είναι μια εταιρεία marketing, που στο portfolio της έχει μερικές από τις πιο μεγάλες εταιρείες καλλυντικών, οι οποίες ανήκουν σε stars. Ανάμεσά τους και η JLo Beauty, αλλά και η Cindy Crawford’s Meaningful Beauty.

https://www.instagram.com/p/CU4-NQOvaJF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή, λοιπόν, η συγκυρία έχει κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι η Meghan Markle έχει αρχίσει να ετοιμάζει το δικό της beauty brand. Ας μην ξεχνάμε, βέβαια, ότι και η ίδια είναι λάτρης του skincare, της περιποίησης των μαλλιών και του μακιγιάζ.

Άρα... λες;

Κι αν αυτό σου φαίνεται περίεργο… Τι να πεις για την Ellen DeGeneres;

Όλα θα τα δούμε από τις royals και celebrities αυτού του πλανήτη. Γιατί το λέω αυτό; Θα σου πω αμέσως!

Ήξερες ότι και η Ellen DeGeneres ετοιμάζει το δικό της beauty brand; Ω, ναι! Στην περίπτωση αυτή, βέβαια, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το λανσάρισμα πρόκειται να γίνει στις 26 Οκτωβρίου, αφορά το skincare και το brand περιγράφεται ως «skin care που βλέπει θετικά την ηλικία».



Το brand ομορφιάς της Ellen DeGeneres θα λέγεται Kind Science, διότι είναι καλό απέναντι στα ζώα, στο δέρμα, στον πλανήτη, αλλά και στο πορτοφόλι.

Η star αποκάλυψε πρόσφατα πως δουλεύει πάνω στο beauty brand της τα τελευταία τρία χρόνια και πως όλοι οι φίλοι και η οικογένειά της έχουν δοκιμάσει τα προϊόντα της.

Αναμένουμε, λοιπόν, και την Ellen... αλλά και τη Meghan!