Breaking News! Αν έπαιζες «κομμωτήριο» με τη Barbie σου ετοιμάσου να ξετρελαθείς

Breaking News! Αν έπαιζες «κομμωτήριο» με τη Barbie σου ετοιμάσου να ξετρελαθείς

Η πιο fashionable, νοσταλγική και παράλληλα μοντέρνα συνεργασία έρχεται αυτό το φθινόπωρο και θα μας κάνει και πάλι παιδιά!

Ποιο κορίτσι δεν έπαιζε «κομμωτήριο» με τη Barbie του; Η θέα των ξανθών μαλλιών της, έμοιαζε να βγάζει από μέσα μας τον hair pro, συχνά με καταστροφικά αποτελέσματα. Εγώ για παράδειγμα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), δεν περιοριζόμουν στις αλογοουρές και τα κοτσιδάκια. Χτένιζα με μανία τα ψεύτικα μαλλιά της Barbieμου και στη συνέχεια την κούρευα.

image003

To ίδιο κάνω και στα δικά μου μαλλιά (μείον το κούρεμα) αφού τα χτενίζω τα ισιώνω και τα κάνω μπούκλες καθημερινά. Σε αντίθεση με τη Barbie μου ωστόσο, εγώ έχω το λατρεμένο Steampod 3.0, το σίδερο ατμού για τα μαλλιά που μου χαρίζει όλα τα χτενίσματα που θέλω 2 φορές πιο γρήγορα* και παράλληλα, διατηρεί τα μαλλιά μου (σε αντίθεση με της Barbie) 2 φορές πιο απαλά* και με 91% λιγότερη φθορά**. Τι σχέση έχει όμως το Steampod 3.0 μου με τη Barbie; Τεράστια!

image005

Το αγαπημένο μας εργαλείο hair styling, συνεργάστηκε με τη θρυλική κούκλα και «ντύθηκε» με το εμβληματικό Barbie Pink! Η Barbie άλλωστε, είναι –πλέον- beauty and fashion icon, με τον λογαριασμό της στο Instagram να μετρά 2,2 εκατομμύρια followers.

image007

Το κορυφαίο brand στην περιποίηση και το styling των μαλλιών λοιπόν, η L’ Oréal Professionnel και το απόλυτο εργαλείο styling, ένωσαν τις δυνάμεις τους με την κούκλα που έμαθε στα κορίτσια ότι όλα είναι δυνατά, και έτσι μπορούμε να «παίζουμε κομμωτήριο» κάθε μέρα.

image009

Όπως κάθε κορίτσι, άσχετα με το χρώμα της επιδερμίδας του, τα μαλλιά του ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό του, μπορεί να δει τον εαυτό του στο πρόσωπο μίας Barbie, έτσι και εμείς σήμερα, μπορούμε να αποκτήσουμε όποιο χτένισμα θέλουμε πανεύκολα και με στιλ χάρη στο Barbie x Steampod 3.0.

image011

Η Barbie, το πιο inclusive παιχνίδι, μας θυμίζει ότι μπορούμε γίνουμε αστροναύτες, νοσοκόμες, επιστήμονες ή πριγκίπισσες, ζωολόγοι ή γιατροί χωρίς να έχει σημασία για την επιτυχία μας το μέγεθος, το χρώμα της επιδερμίδας ή η καταγωγή μας. Ταυτόχρονα, το Steampod 3.0 μας αποδεικνύει ότι όλα είναι δυνατά με τη δύναμη του ατμού και κάθε χτένισμα μπορεί να γίνει παιχνίδι, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία του. A match made in heaven με λίγα λόγια!

image013

Τι αλλάζει λοιπόν στο Stampod 3.0 με αυτή τη συνεργασία; Το Steampod 3.0 είναι ήδη τέλειο και δεν χρειάζεται να αλλάξει τίποτα. Παραμένει σταθερά το λατρεμένο σίδερο για τα μαλλιά, που ισιώνει, δημιουργεί μπούκλες και όποιο άλλο στιλ θέλουμε με τη δύναμη του ατμού, περιορίζοντας τη φθορά στο ελάχιστο**. Φροντίζει τα μαλλιά μας* ενώ παράλληλα μας χαρίζει επαγγελματικά χτενίσματα 2 φορές πιο γρήγορα* χωρίς καν να χρειαστεί να βγούμε από το σπίτι. Πλέον όμως, το Barbie x Steampod 3.0 φέρει τα χρώματα της αγαπημένης μας Barbie, κάνοντάς μας να νιώσουμε και πάλι κοριτσάκια που παίζουν κομμωτήριο.

image015

Τι είναι άλλωστε το styling; Με το Steampod 3.0 είναι ένα πραγματικό παιχνίδι, και πλέον, με τη βοήθεια της Barbie, γίνεται και ένα διαφορετικό statement. Μία δέσμευση για inclusivity, για ελευθερία στην έκφραση, για παιδική ανεμελιά, για ομορφιά και παιχνίδι. Όπως η Barbie μας γέμιζε όνειρα σαν παιδιά και έκανε την φαντασία μας να καλπάζει, έτσι και το Barbie x Steampod 3.0, μας επιτρέπει να εκφραστούμε και να απελευθερώνουμε τη δημιουργικότητά μας χωρίς περιορισμούς.

image017

Και τα δύο brands άλλωστε, μοιράζονται τις ίδιες αξίες και το πιστεύω ότι: Τίποτα δεν είναι αδύνατο! Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ σίγουρα θα κάνω δικό μου Barbie x Steampod 3.0 για να παίζω κομμωτήριο, να κάνω τα μαλλιά μου ίσια, κυματιστά, σγουρά ή και vague και ίσως να ξεθάψω τις Barbie από το πατρικό μου, θέλω τόσο πολύ να τους «δείξω» αυτή τη νέα συνεργασία.

Aναζήτησε το Barbie x Steampod 3.0 σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online. Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες κάνε click στο επίσημο site της L’Oréal Professionnel και, φυσικά, μην παραλείψεις να κάνεις like στην Official Facebook σελίδα!

*εργαστηριακή δοκιμή, σε σχέση με ένα ισιωτικό εργαλείο χωρίς ατμό και το χτενάκι.

**εργαστηριακή δοκιμή μετά από 15 εφαρμογές, σε σχέση με ένα ισιωτικό εργαλείο χωρίς ατμό και το χτενάκι.