It’s the humidity! Η Jennifer Aniston, η υγρασία, το φριζάρισμα και το μυστικό της όπλο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
It’s the humidity! Η Jennifer Aniston, η υγρασία, το φριζάρισμα και το μυστικό της όπλο

Η Jen ήταν, είναι και θα παραμείνει το παντοτινό μας hair icon. Είναι ωστόσο ένα κορίτσι, ένα μεσογειακό μάλιστα κορίτσι, σαν όλες εμάς και η τελευταία της ανάρτηση το αποδεικνύει. Πάμε να μάθουμε τι κάνει η υγρασία στα μαλλιά της και πώς το αντιμετωπίζει.

Από την ημέρα που εμφανίστηκε στις οθόνες μας η Jennifer, μας έκανε να την ερωτευτούμε. Είναι ένα κορίτσι cool και γήινο, ένα κορίτσι με το οποίο μπορούμε να ταυτιστούμε σε πολλά επίπεδα (ας μην ανοίξουμε την κουβέντα Brad) και ως μεσογειακές γυναίκες, μπορούμε να ταυτιστούμε με τα μαλλιά της συγκεκριμένα.


https://www.instagram.com/p/B345LapB8Xv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βλέπεις, η Jennifer άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε με τους κομμωτές μας, με το iconic -πλέον- «The Rachel» κούρεμα, που απέκτησε χάρη στον hairstylist Chris McMillan. Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, άρχισαν να ζητούν το «The Rachel» που πήρε το όνομά του από τον χαρακτήρα που υποδυόταν η Jennifer στη σειρά Friends.


https://www.instagram.com/p/B4qAdoUhaui/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα κούρεμα γίνεται τόσο iconic όσο η γυναίκα που το φορά, ούτε και ήταν η πρώτη φορά που θέλαμε να μιμηθούμε ένα celebrity do. Ήταν η πρώτη φορά όμως, που ένα κούρεμα έκανε τη celebrity που το φορά διάσημη και όχι το αντίστροφο. Το «The Rachel» ξεπέρασε κάθε προσδοκία και εκτόξευσε την Jenifer στην κορυφή, και όπως έχει τονίσει και η ίδια, το χρωστά αποκλειστικά στον Chris McMillan.

the rachel copy

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η Angela Levin εξηγεί πώς είναι να δουλεύεις με γυναίκες όπως η Jennifer και η Nicole

Η αλήθεια για το «The Rachel»

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της σειράς το 1994, η Jennifer αφέθηκε στα χέρια του και εκείνος έκοψε τα δεκάδες layers που είδαμε στην οθόνη μας (με ξυράφι μάλιστα, όχι με ψαλίδι) και της έδειξε πώς να χτενίζεται μόνη της με μία μεγάλη βούρτσα και σεσουάρ. Για τα επόμενα χρόνια, δεν ήσουν τίποτα αν δεν είχες το «The Rachel» στα μαλλιά σου. Οι γυναίκες το ζητούσαν συνεχώς, όσες ήταν τυχερές και μπορούσαν, έπαιρναν το αεροπλάνο και πετούσαν πολλά χιλιόμετρα για να το αποκτήσουν από τα χέρια του Chris και ενώ εμείς ζούσαμε την απόλυτη εμμονή… Η Jennifer το μισούσε.

Rachel The One Where Rachel Finds Out Season 1 Friends

Ναι, ναι, δεν της άρεσε καθόλου το «The Rachel» γιατί -όπως έχει πει σε συνέντευξή της- έχει «Ελληνικά» μαλλιά που φριζάρουν. Στην ίδια συνέντευξη είχε πει: «Πιστεύω ότι ήταν το ασχημότερο κούρεμα που είχα δει ποτέ». Εννοείται διαφωνούμε κάθετα και προς όλες τις κατευθύνσεις αλλά έχει λογική αυτό που λέει η αγαπημένη Jen. Όταν έχεις μεσογειακά, σκληρά μαλλιά που φριζάρουν με το παραμικρό, είναι δύσκολο να χτενίσεις ένα απαιτητικό κούρεμα όπως το «The Rachel».

Frizz Queen

Fast forward λοιπόν στο σήμερα και τα μαλλιά της Jennifer στην φωτογραφία που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram. «Εντάξει υγρασία, πάμε!» γράφει και ταγκάρει τη σειρά περιποίησης μαλλιών που λάνσαρε πριν λίγο καιρό @lolavie.


https://www.instagram.com/p/CYr1HFdvH8x/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο φριζάρισμα είναι στο maximum, η μεσογειακή υφή ξεκάθαρη και μας θυμίζει εμάς το καλοκαίρι, επιστρέφοντας στο σπίτι το ξημέρωμα από το μπαρ του νησιού. Αυτά τα μαλλιά έχουμε και εμείς και αυτά τα μαλλιά καλούμαστε να τιθασεύσουμε… άθλος! Επειδή όμως η Jen δεν είναι εμείς αλλά μας αγαπά, δημιούργησε προϊόντα που λύνουν αυτά μας τα προβλήματα.


via GIPHY


Με αυτό το gif στα stories της συνόδευσε την ανάρτησή της η Jen…

A creative genius: O Angelo Seminara ανάγει τα μαλλιά σε τέχνη και μας μίλησε αποκλειστικά για αυτό

Συγκεκριμένα, δημιούργησε το Lolavie, Perfecting Leave-in που καταπολεμά το φριζάρισμα και λειαίνει χάρη στο σύμπλεγμα υπερφρούτων και το εκχύλισμα ρόδων της Ιεριχούς που περιέχει. Παράλληλα, δημιουργεί μια vegan θερμική ασπίδα και επιδιορθώνει την φθορά ενώ προστατεύει από μελλοντικές φθορές αξιοποιώντας τη δύναμη των σπόρων chia. Δυστυχώς, δεν μπορείς να παραγγείλεις online τα προϊόντα της Jennifer ακόμα.

aniston lolavie

Μέχρι να μπορείς αν το κάνεις ωστόσο, δες στην παρακάτω gallery μερικά τέλεια anti-frizz προϊόντα και μην σκας για τα μαλλιά σου, εδώ δεν σκάει η Jennifer!