Η Σίσσυ Φειδά αντλεί έμπνευση από την κόρη της και κοιτάζει τη φωτεινή πλευρά της ζωής

Η Σίσσυ Φειδά αντλεί έμπνευση από την κόρη της και κοιτάζει τη φωτεινή πλευρά της ζωής

Μία luminous γυναίκα, η Σίσσυ Φειδά, μας μίλησε για τις luminous στιγμές της, για το πιο φωτεινό πλάσμα της ζωής της και μοιράστηκε μαζί μας τη ρουτίνα ομορφιάς της, αλλά και tips για να κάνουμε τον χώρο μας πιο φωτεινό!

Η Σίσσυ Φειδά είναι μία από τις πιο φωτεινές γυναίκες που γνωρίζουμε. Έχει μία έμφυτη κομψότητα και λάμψη που πηγάζει από το ειλικρινές χαμόγελο και την ευγένειά της. Θελήσαμε λοιπόν να μάθουμε ποια είναι τα luminous πρόσωπα της δικής της ζωής, πώς καταφέρνει να είναι πάντοτε τόσο λαμπερή και περιποιημένη, τι κάνει όταν ο κόσμος γύρω της «συννεφιάζει» και από πού αντλεί έμπνευση και φως.

Ποια είναι η πιο luminous στιγμή μέσα στην ημέρα σου;

Όταν ξυπνά η κόρη μου. Όταν τη βλέπω να ανοίγει τα ματάκια της -που είναι και τεράστια- είναι πραγματικά η πιο luminous στιγμή για εμένα. Έπειτα, σε επαγγελματικό επίπεδο, παίρνω μεγάλη ευχαρίστηση και είναι luminous στιγμή για εμένα, όταν βλέπω τα πρόσωπα των πελατών μου, με την ολοκλήρωση ενός έργου ή με τις προτάσεις μου, να είναι ευχαριστημένοι, ικανοποιημένοι και χαρούμενοι.

1652280933177-446189404-image002.jpg

Υπάρχουν στιγμές ή και μέρες που νιώθεις τη ζωή σου «συννεφιασμένη»;

Ναι, βέβαια υπάρχουν, προσπαθώ όμως να τις αντιμετωπίζω μόνη μου. Όταν αντιλαμβάνομαι (γιατί το αντιλαμβάνομαι) ότι είναι μια συννεφιασμένη μέρα για μένα, προσπαθώ να κάνω focus στα θετικά πράγματα της ζωής μου, στην κόρη μου, σε αυτά που έχω καταφέρει, στην οικογένειά μου. Σκέφτομαι τα θετικά και φωτεινά πράγματα της ζωής μου και δεν αφήνω λίγη συννεφιά να με επηρεάσει πολύ.

Από πού αντλείς αισιοδοξία;

Από το παιδί μου! Η πηγή της έμπνευσης για μένα όλων των πραγμάτων, και της έμπνευσης στη δουλειά και της προσωπικής ευτυχίας σε όλα τα επίπεδα, είναι μόνο το παιδί μου.

Πόσο σημαντική είναι η φροντίδα του εαυτού σου για την ψυχολογία σου;

Πολύ σημαντική γιατί από πολύ μικρή, μου άρεσε να φροντίζω τον εαυτό μου. Παλαιότερα, θεωρούσα πως ίσως να είναι υπερβολή, αλλά τελικά -παρατηρώντας γύρω μου- συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι καθόλου υπερβολική, κάνω τα βασικά. Τα κάνω όμως για τον εαυτό μου και την ψυχολογία μου πρώτα από όλα, και έπειτα για το άμεσο περιβάλλον μου. Θέλω να είμαι περιποιημένη, να γίνομαι μία ευχάριστη νότα για τους γύρω μου να με βλέπει ο σύζυγός μου περιποιημένη. Ασχολούμαι με την αισθητική άλλωστε, πώς θα μπορούσα να παραμελώ τον εαυτό μου!

1652280962437-806871626-image003.jpg

Ως luminous γυναίκα, ποιο είναι το καθημερινό beauty routine σου;

Κάνω τα «βασικά», αλλά τα κάνω σωστά και προσέχω ιδιαίτερα τα προϊόντα που επιλέγω για την περιποίησή μου. Ο σχολαστικός καθαρισμός, πρωί και βράδυ, είναι το κυριότερο. Έπειτα φροντίζω για την ενυδάτωση της επιδερμίδας μου. Ωστόσο μετά την εγκυμοσύνη, παρατήρησα ότι χρειάζομαι φροντίδα και για τις κηλίδες. Είναι ένα θέμα που έγινε εντονότερο, αφού έκανα το κοριτσάκι μου, και γι’ αυτό επέλεξα τη σειρά NIVEA Luminous630. Φορώ καθημερινά τον ορό Luminous 630 και την κρέμα ματιών πρωί και βράδυ. Το πρωί εφαρμόζω την κρέμα ημέρας Luminous με SPF 50 κάτω από το μακιγιάζ, για να είμαι προστατευμένη και από τον ήλιο, ενώ το βράδυ, ολοκληρώνω την περιποίησή μου με την κρέμα νύχτας που λατρεύω. Έχει υπέροχα απολαυστική και πολυτελή υφή. Είναι λίγα βήματα, τα βασικά όπως σου είπα, αλλά με τα σωστά και αποτελεσματικά προϊόντα που φέρουν μία υπογραφή -αυτή της NIVEA- που μόνο εμπιστοσύνη μου εμπνέει, τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.

1652280981823-344773952-image004.jpg

Ποιες είναι οι luminous γυναίκες της δικής σου ζωής;

Η κόρη μου, η ξαδέρφη μου, οι φίλες μου, γενικά οι γυναίκες που έχουν καλοσύνη μέσα τους, χαρά, κατανόηση και ανθρωπιά. Αυτά είναι που κάνουν για εμένα τις γυναίκες luminous. Θυμάμαι είχα μια καθηγήτρια Φυσικής όταν ήμουν στο σχολείο. Δυστυχώς, επειδή τα παιδιά δεν έχουν «φίλτρο», πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα, η εμφάνισή της σχολιάστηκε. Πρέπει να σου πω ότι, μετά από το πρώτο μας μάθημα, τη λάτρεψα πραγματικά. Με αγαπούσε και εκείνη, μου έκανε μαθήματα και μπορώ να πω ότι ήταν μία από τις πιο luminous -για όλους τους σωστούς λόγους- γυναίκα που έχω γνωρίσει. Η λάμψη της ήταν εκτυφλωτική, όταν τη γνώριζες.

1652281007189-293575481-image005.jpg

Πώς μπορούμε να κάνουμε τον χώρο και συνεπώς την κάθε ημέρα μας πιο luminous;

Αρχικά πρέπει να τον φροντίζουμε. Ο κάθε ένας από εμάς έχει το δικό του, προσωπικό στυλ. Σε κάποιον αρέσουν τα ανοιχτά χρώματα, σε κάποιον άλλο σκούρα, κάποιος προτιμά τη minimal διακόσμηση και άλλος τη maximal. Το θέμα είναι να φροντίζουμε τον χώρο μας, να τον διατηρούμε καθαρό, περιποιημένο, τακτοποιημένο, να του φερόμαστε όπως στο σώμα μας. Έπειτα, προσθέτοντας μικρά «φωτεινά» στοιχεία, όπως για παράδειγμα ένα κερί ή και ένα βάζο λουλούδια, μία γλάστρα κοντά σε ένα παράθυρο ή και μερικά χρωματιστά μαξιλάρια, μπορούμε να χαρίσουμε στυλ στο σπίτι μας και να «θρέψουμε» ουσιαστικά την ψυχή μας.