Μαρίζα Μπαϊρακτάρη: Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, δεν οφείλεις εξηγήσεις σε κανέναν!

Μαρίζα Μπαϊρακτάρη: Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, δεν οφείλεις εξηγήσεις σε κανέναν!

Έφτασε η πρωτότυπη έκθεση που αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε το σώμα μας καθημερινά. Στο επίκεντρο βρίσκεται η περιοχή της μασχάλης!

[Armpit = Μασχάλη. Η περιοχή του σώματος ακριβώς κάτω από την άρθρωση του ώμου. Διαμέσου της περιοχής της μασχάλης περνούν αγγεία και νεύρα τα οποία εξυπηρετούν το άνω άκρο. Στους ανθρώπους, η δημιουργία της οσμής του σώματος συμβαίνει κυρίως στη μασχαλιαία περιοχή. Αυτές οι οσμές δρουν ως φερομόνες και παίζουν ρόλο στην ερωτοτροπία].

Πόσες φορές έχεις αισθανθεί να ντρέπεσαι όταν χρειάζεται να σηκώσεις τα χέρια σου ψηλά, ενώ κάνεις μία δραστηριότητα που αγαπάς; Ή απλώς έχεις ιδρώσει; Από την εφηβεία μέχρι την ενηλικίωση αλλά και αργότερα, αυτό είναι ένα ακόμα μέρος του σώματος που κρύβει πολλές ιστορίες και ακόμα μας προκαλεί αμηχανία. Από ανασφάλειες που μπορεί να έχει προκαλέσει, μέχρι και τι θυσίες έχουν κάνει πολλές γυναίκες για να φαίνονται όμορφες σε αυτό το σημείο.

Σου έχω νέα…

Έφτασε η πρωτότυπη έκθεση που αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε το σώμα μας καθημερινά. Στο επίκεντρο βρίσκεται η περιοχή της μασχάλης!

VIDEO

Ο σκοπός της έκθεσης Dove ArtPit Collection είναι αρχικά να απενοχοποιήσει την περιοχή της μασχάλης και να προβάλλει την αληθινή ομορφιά των γυναικών όπως χρόνια τώρα πρεσβεύσει το DOVE. Σε συνεργασία με γνωστούς Έλληνες φωτογράφους, το Dove ArtPit Collection είναι μια έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στην απλή, ιδιαίτερη, ανθρώπινη ομορφιά της περιοχής της μασχάλης. Το Dove έβαλε στόχο να μας κάνει να δούμε το σώμα και τις μασχάλες μας αλλιώς και έτσι να μας αποδείξει ότι είναι όμορφες, η κάθε μία με τον δικό της, μοναδικό, τρόπο και δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για αυτές. Για να το καταφέρει, ζήτησε από 8 φωτογράφους να αναδείξουν μέσα από τον φακό τους την ομορφιά της μασχάλης και των ιστοριών που μπορεί να μας «διηγηθεί» η κάθε μία. Οι φωτογραφίες της έκθεσης φωτογραφίας «The Artpit Collection By Dove» είναι των Ιωάννα Ανδρεοπούλου, Κοσμά Κουμιανού, Μαρία Κουτρουμπή, Νικόλα Μάστορα, Αιμιλία Μπαλάσκα, Κώστα Πήττα, Μαρία Σιάρμπα και Ηλία Καμπουράκη.

unnamed-(11).jpg

Σε προσκαλώ λοιπόν να πάμε μαζί μια βόλτα στο Dove ArtPit Collection και να εμπνευστούμε από τις φωτογραφίες και τις ιστορίες άλλων γυναικών που τόλμησαν. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, δεν οφείλεις εξηγήσεις σε κανέναν!

Το σώμα μας είναι όμορφο, ακριβώς όπως είναι. Η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας… Και να θυμάσαι πάντα πως: «Στο δικό σου σώμα και τη δική σου ομορφιά δεν υπάρχουν “πρέπει” και επιταγές. Ούτε τώρα, ούτε ποτέ».

H έκθεση φωτογραφίας «The Artpit Collection by Dove» θα βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος από την 1η μέχρι την 3η Ιουλίου.

#DOVE #TheArtpitCollection