Summer is here! Αυτά είναι τα προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου

Summer is here! Αυτά είναι τα προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου

Το λευκό, υγιές χαμόγελο είναι πάντα #trending, όπως και η απαλή, βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα, η non-stop αίσθηση φρεσκάδας και, φυσικά, τα υπέροχα, λαμπερά μαλλιά!

SUMMER BEAUTY ESSENTIALS

Το καλοκαίρι, η ζέστη, η ηλιοθεραπεία, το αλάτι της θάλασσας, ο αέρας, ανεβάζουν τον πήχη της περιποίησης ψηλά, όμως εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, γιατί η ομορφιά σου βρίσκεται στα καλύτερα χέρια: DOVE, TRESemmé, AIM, LUX, όπως και τα ανδρικά AXE και ULTREX, τα αγαπημένα σου beauty brands, έρχονται με νέες προτάσεις που σε φροντίζουν μοναδικά από την κορυφή μέχρι τα νύχια, αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά σου, σου δίνουν ένα έξτρα boost αυτοπεποίθησης όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει και σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα, κάθε στιγμή της ημέρας σου!

Οι νέες αφίξεις σε bodycare και haircare που μοιραζόμαστε μαζί σου σήμερα θα σε συνοδέψουν στην ανεμελιά των διακοπών αλλά και αργότερα, στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και για ένα πράγμα δεν υπάρχει αμφιβολία: ότι θα απολαμβάνεις τόσο πολύ τη φροντίδα τους, που θα γίνουν τα καθημερινά σου beauty favorites!

DOVE

Με μια νέα σειρά αφρόλουτρων και δύο νέες, πρωτοποριακές κρέμες περιποίησης, το Dove κάνει τη διαφορά στην καθημερινή φροντίδα! Τα νέα αφρόλουτρα Dove Care By Nature απαντούν στην ολοένα αυξανόμενη ανάγκη των γυναικών για προϊόντα φυσικής προέλευσης, που αγαπούν την επιδερμίδα αλλά και τον πλανήτη. Η σύνθεσή τους είναι 5 φορές πιο εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα φυσικών συστατικών, είναι 92% βιοδιασπώμενη, vegan και cruelty-free, ενώ το μπουκάλι είναι από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Όσο για τις ευωδιές των αφρόλουτρων, είναι εθιστικές: λαχταριστό mango, ντελικάτο λουλούδι λωτού και αναζωογονητικό πράσινο τσάι, προσφέρουν φροντίδα σε κάθε ντους εμπνευσμένη από τη φύση!

DOVE.jpg

Μετά το ντους, σειρά έχει πάντα η ενυδάτωση και το Dove ξέρει καλύτερα από όλους τον τρόπο να περιποιείται την επιδερμίδα. Τώρα έρχεται με δύο νέες, πρωτοποριακές κρέμες οι οποίες, με μία κίνηση, ενυδατώνουν πρόσωπο, σώμα και χέρια. Αυτή η νέα σειρά της μάρκας Dove αποτελείται από δύο δερματολογικά ελεγμένες, vegan και cruelty-free συνθέσεις, την Nourishing Care και την Light Hydration Care, οι οποίες είναι εμπλουτισμένες με Ceramide Restoring Serum το οποίο ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό και βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας. Η Nourishing Care είναι ιδανική για την ξηρή επιδερμίδα, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση χάρη στην πλούσια υφή της, ενώ εξασφαλίζει 48ωρη ενυδάτωση. Η Light Hydration Care απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος, έχει εξαιρετικά ελαφριά υφή αλλά προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, απορροφάται αμέσως και χαρίζει μια πολύτιμη αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης, για όλη μέρα.

DOVE_2.jpg

Και, φυσικά, καθημερινό bodycare χωρίς αποσμητικό Dove… δε γίνεται! Πιστή στην αποστολή της να απενοχοποιήσει την περιοχή της μασχάλης και να αναδείξει την αληθινή ομορφιά των γυναικών, η μάρκα Dove προσφέρει μια νέα σύνθεση αποσμητικών που περιέχει 100% φυσικό έλαιο περιποίησης για ανώτερη φροντίδα, το οποίο αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή. Το καινοτόμο αποσμητικό Dove είναι ο σύμμαχος σου σε μια απαιτητική καθημερινότητα καθώς φροντίζει την επιδερμίδα, προστατεύει από τον ιδρώτα και σε βοηθά να νιώθεις αυτοπεποίθηση όλη μέρα!

ΑΙΜ

Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο μπροστά στο λευκό χαμόγελο που επιθυμείς – ούτε καν η ευαισθησία των δοντιών σου! Για αυτό φροντίζει η νέα AIM White Now Sensitive, ένα διπλά αποτελεσματικό προϊόν που σε βγάζει από το δίλημμα να επιλέξεις μεταξύ λευκότερου χαμόγελου1 και ανακούφισης από ευαισθησία2. Η νέα ήπια σύνθεση της οδοντόκρεμας White Now Sensitive συμβάλλει στην υγεία των δοντιών καθώς βασίζεται σε δύο κλινικά αποδεδειγμένες τεχνολογίες: η White- Correct Technology προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα για τρεις φορές λευκότερο χαμόγελο1, ενώ την ίδια στιγμή η ActivRelief Technology, με σύμπλεγμα μεταλλικών στοιχείων, βοηθά στην ανακούφιση από τον πόνο που προκαλείται στα ευαίσθητα δόντια σε μόλις 30 δευτερόλεπτα2.

aim.png

Τώρα με την νέα AIM White Now Sensitive, Διάλεξε να μη διαλέξεις!

1Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό.

2Μετά το βούρτσισμα, εφαρμόστε απευθείας με την άκρη του δαχτύλου σας και κάνετε απαλό μασάζ για 30 δευτερόλεπτα για ανακούφιση στα πιο ευαίσθητά σας δόντια.

TRESemmé

Η νέα τάση στο haircare θέλει συνθέσεις πιο απαλές, οι οποίες όμως θα καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των μαλλιών. Το TRESemmé, το brand που απογειώνει το στυλ των γυναικών και που «ακούει» τις επιθυμίες τους, καινοτομεί και παρουσιάζει τη νέα σειρά PRO PURE, που αποτελείται από 4 προϊόντα, Shampoo & Conditioner, με απαλή σύνθεση, χωρίς θειικά άλατα, σιλικόνη και χρωστικές.

Η TRESemmé PRO PURE Damage Recovery απευθύνεται σε γυναίκες με ταλαιπωρημένα μαλλιά, τα οποία έχουν ανάγκη από βαθιά επανόρθωση. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από την φύση, καθώς περιέχει 100% φυσικό λάδι καρύδας, ενώ τα προϊόντα της βοηθούν στην ενυδάτωση και θρέψη των μαλλιών χωρίς τη χρήση σιλικόνης. Η TRESemmé PRO PURE Radiant Colour απευθύνεται σε γυναίκες με βαμμένα μαλλιά οι οποίες θέλουν να τα περιποιούνται με συνθέσεις που εξασφαλίζουν την δύναμη και την απαλότητα της τρίχας ενώ «κλειδώνουν» τη λάμψη του χρώματος. Τα προϊόντα της συγκεκριμένης σειράς βοηθούν στην ενυδάτωση των βαμμένων μαλλιών, προσφέρουν λείανση και απαλότητα.

treseme.png

Plus: Λόγω των 0% θειικών αλάτων, είναι ιδανική και για χρήση μετά από θεραπεία κερατίνης στα μαλλιά.

Απόκτησε το στυλ που επιθυμείς χωρίς συμβιβασμούς!

LUX

Κάθε γυναίκα αξίζει να νιώθει και να φαίνεται πανέμορφη – αυτή είναι η φιλοσοφία της LUX και για αυτό είναι σταθερά στα top αγαπημένα bodycare brands εδώ και χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος που δημιουργεί προϊόντα τα οποία χαρίζουν ποιοτική φροντίδα, ομορφιά και αυτοπεποίθηση. Εκτός από τον απαλό καθαρισμό που σέβεται τις ανάγκες της επιδερμίδας, η νέα σειρά αφρόλουτρων της Lux είναι ενισχυμένη με συστατικά θρέψης και αναζωογόνησης αλλά και νέα, μοντέρνα, σαγηνευτικά αρώματα που διαρκούν περισσότερο και προσφέρουν αίσθηση της λαμπερής ομορφιάς όλη μέρα. Η ανανεωμένη σύνθεση των αρώματά του Lux διαρκούν έως και 24 ώρες!

lux.png

Αφεθείτε στα σαγηνευτικά αρώματα και την πιο... LUX-urious φροντίδα στο μπάνιο σας!

AXE

Ανέκαθεν το AXE στηρίζει τον άνδρα καταναλωτή, κατανοεί τις ανάγκες του με στόχο να του δίνει αυτοπεποίθηση και να νιώθει έτοιμος να αντιμετωπίσει τα πάντα. Φέτος το ΑΧΕ λανσάρει ένα νέο ακαταμάχητο άρωμα, το ΑΧΕ ΕPIC FRESH. Με νότες από grapefruit και ανανά, αυτό το επικό άρωμα έρχεται για να γίνει summer favorite, όπως μονο το ΑΧΕ ξέρει!

Γιατί όταν μυρίζεις όμορφα, όλα μπορούν να συμβούν!

ULTREX

Το Ultrex εδώ και χρόνια προσφέρει την απόλυτη ανδρική περιποίηση αφού διαθέτει προϊόντα που είναι 100% σχεδιασμένα για άνδρες! Έτσι, δεν θα μπορούσε να λείπει και φέτος από την ανδρική περιποίηση και γι’ αυτό έρχεται να προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα χωρίς όρια με 3 οφέλη σε μαλλιά (σαμπουάν & conditioner), τριχωτό της κεφαλής (αντιπιτυριδική δράση) και σώμα (ενυδατικό αφρόλουτρο). Όλα αυτά χάρη στο νέο λανσάρισμα του Ultrex Men 3 σε 1 που διατίθεται σε 2 διαφορετικά αρώματα: Active Cool, με δροσιστική μενθόλη και Active Clean, με ενεργό άνθρακα.

Σκέφτηκες ποτέ ότι μπορείς να σκοράρεις ΤΡΙΠΛΑ με 1 κίνηση; Τώρα μπορείς με το νέο Ultrex 3 σε 1!