To νέο θρυλικό L’INTERDIT EDT του οίκου GIVENCHY σε προσκαλεί να ζήσεις το απαγορευμένο

To νέο θρυλικό L’INTERDIT EDT του οίκου GIVENCHY σε προσκαλεί να ζήσεις το απαγορευμένο

To νέο πολυαναμενόμενο άρωμα  L’interdit Εdt του οίκου Givenchy ανανεώνεται και έρχεται να συμπληρώσει την εμβληματική σειρά L’interdit!

ALIBERATING THRILL

Από το λανσάρισμα του Eau de Parfum το 2018, το L'Interdit εκπέμπει αδιάκοπα το απελευθερωτικό του πνεύμα ως πρόσκληση ώστε να αψηφήσετε τους συμβιβασμούς. Με μια νέα οσφρητική παραλλαγή να παρουσιάζεται κάθε χρόνο, η επιτακτική παρόρμηση της σειράς να σπάσει τους κανόνες έφτασε στο αποκορύφωμά της το 2021 με τον αισθησιασμό του Eau de Parfum Rouge.Πιο ανατρεπτικό από ποτέ, ένα νέο συναρπαστικό και μαγευτικό Eau de Toilette συνεχίζει την ιστορία του L'Interdit το 2022. Το συναρπαστικό αυτό άρωμα αποκαλύπτει μια βαθιά εθιστική αισθησιακή συγκίνηση.

800x1000.jpg

A CARNAL FRAGRANCE

Η συνάντηση μεταξύ ενός εκθαμβωτικού μπουκέτου λουλουδιών και ενός αισθησιακού μοσχοβολιστού δέρματος πυροδοτεί μια ένταση που σιγοβράζει στο L'InterditEau de Toilette.

Αυτή η νέα παραλλαγή, που δημιουργήθηκε από τους αριστοτέχνες αρωματοποιούς Fanny Bal, Anne Flipo και Dominique Ropion, ανοίγει με την άμεση λαμπερή φρεσκάδα μιας τριάδας εσπεριδοειδών - περγαμόντο, πορτοκάλι και μανταρίνι - που ηλεκτρίζεται από το συγχωνευμένο τζίντζερ.

L'INTERDIT EAU DE TOILETTE 80ML - Packshot - 2022


Στη συνέχεια, η οσφρητική υπογραφή του L'Interdit, το άνθος πορτοκαλιάς, ξεδιπλώνει όλο του το μεγαλείο και αποκαλύπτει τις τέσσερις όψεις του - ένας φόρος τιμής στο έμβλημα 4G του οίκου - από την πιο ελαφριά έως την πιο έντονη. Όταν αναμειγνύεται με τη μαγευτική τουμπερόζα και το υπνωτιστικό γιασεμί sambac και grandiflorum, γίνεται η υπόσχεση μιας συναρπαστικής συγκίνησης.
Για να ολοκληρωθεί, το άρωμα αποκαλύπτει βαθιές, αισθησιακές νότες αισθησιακού μόσχου και δερματώδη κίστο. Αυτές περικλείουν την εμβληματική υπόγεια μαύρη συμφωνία του L'Interdit, όπου οι σαγηνευτικές νότες του πατσουλί και του βετιβέρ μπλέκονται. Το έντονα σαρκικό άρωμα αγκαλιάζει και περιβάλλει το δέρμα.

GIVENCHY30.jpg

THE MANY FACETS TO ORANGE

Tο άνθος πορτοκαλιού αποκαλύπτει όλες τις οσφρητικές πτυχές του σε όλη την αρωματική σειρά L'Interdit, με πιο εμφανή το νέο Eau de Toilette. Το άνθος πορτοκαλιάς που χρησιμοποιείται καλλιεργείται και συλλέγεται στην περιοχή Nabeul της Τυνησίας και είναι εξαιρετικής ποιότητας. Η αλυσίδα εφοδιασμού αυτού του συστατικού έχει δεσμευτεί για μια περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνη προσέγγιση. Οι καλές πρακτικές που εφαρμόζονται τόσο στα χωράφια όσο και στις εγκαταστάσεις παραγωγής πρώτων υλών επισημάνθηκαν κατά τη διάρκεια επιθεώρησης τον Δεκέμβριο του 2020, που πραγματοποιήθηκε από εμπειρογνώμονα σε θέματα βιοποικιλότητας και προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

GIVENCHY12.jpg

ADAZZLING FLORALITY

Αμέσως μετά, το άρωμα προσφέρει τη φρέσκια, τραγανή νότα της εσάνς νέρολι, πριν δώσει τη θέση του στο απόλυτο άρωμα που βρίσκεται στην καρδιά του. Ως η πιο θηλυκή και έντονη πτυχή του συστατικού, το απόλυτο εκθέτει την πιο πλούσια και πιο δομημένη πλευρά του λουλουδιού. Δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον Givenchy, αναδεικνύει τις καλύτερες νότες του άνθους πορτοκαλιού, αναδεικνύοντας τις πιο απαλές, θηλυκές και εθιστικές του ιδιότητες. Τέλος, η βάση του, παρουσιάζει έντονες πινελιές μελιού και ινδόλης, τονίζοντας την αινιγματική πλευρά αυτού του λαμπερού λουλουδιού.

STORY-3.jpg


Η τετράδα των εκχυλισμάτων από άνθη πορτοκαλιάς ενσταλάζει μια λαμπερή λευκή ανθοφορία στη σύνθεση, προσδίδοντας σε αυτό το νέο Eau de Toilette τη μοναδική του ταυτότητα.