Γιόρτασε τις προσωπικές σου νίκες με ένα δώρο φροντίδας προς τον εαυτό σου

Γιόρτασε τις προσωπικές σου νίκες με ένα δώρο φροντίδας προς τον εαυτό σου

Παρόλα αυτά, μην νομίζεις πως η σωματική άσκηση και τα κάθιδρα workout του hybrid PT είναι οι μόνοι τρόποι με τους οποίους επιλέγω να με φροντίζω.

Τι είναι αυτό που διαφοροποιεί μία fitness expert, όπως εγώ, από εκείνους που απλώς ασχολούνται εντατικά με την ευεξία τους; Το γεγονός πως το επάγγελμά μου, δηλαδή η μεγάλη μου αγάπη, αποτελεί για εμένα μία φιλοσοφία ζωής. Βλέπεις, η φροντίδα του εαυτού μου παίζει «πρωταγωνιστικό» ρόλο στη ζωή μου, είναι αυτή που με κάνει να πετάγομαι νωρίς το πρωί από το κρεβάτι μου, όταν όλοι οι άλλοι κοιμούνται, για να απολαύσω ένα χορταστικό πρωινό γεύμα και έπειτα, μερικούς χαλαρούς γύρους τρεξίματος στην περιοχή μου. Ναι, η φροντίδα είναι για εμένα μία αβίαστη καθημερινότητα που με «αγκαλιάζει», με κάνει ακόμη πιο δυνατή, για να μπορώ να πηγαίνω μόνο μπροστά.

Παρόλα αυτά, μην νομίζεις πως η σωματική άσκηση και τα κάθιδρα workout του hybrid PT είναι οι μόνοι τρόποι με τους οποίους επιλέγω να με φροντίζω. Κάθε κομμάτι από την πολυάσχολη ρουτίνα μου είναι και μία ευκαιρία να μου προσφέρω έμπρακτα την ενδυνάμωση που χρειάζομαι, ώστε να παραμένω προσηλωμένη στους προσωπικούς μου στόχους. Από τα ημερήσια γεύματα που καταναλώνω, μέχρι τις me-time «ιεροτελεστίες» που μου χαρίζουν εσωτερική ισορροπία και από τη συνήθεια του journaling στην απολαυστική skin care ρουτίνα μου: Το 24ωρό μου απαρτίζεται από πολλές μικρές, αλλά αναγκαίες «αγκαλιές» προς τον εαυτό μου, αγκαλιές που καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες μου και με γεμίζουν αυτοπεποίθηση.

Αν με ρωτάς, λοιπόν, πώς μπορείς να διαμορφώσεις και εσύ μία καθημερινότητα που θα σε πηγαίνει κάθε μέρα μπροστά, όλο και πιο κοντά στην καλύτερη δυνατή εκδοχή σου, η απάντησή μου είναι μία «αγκαλιά» ενδυνάμωσης, η οποία θα περικλείει τα μοναδικά αρώματα και τις λεπτεπίλεπτες, ελαφριές υφές που μόνο η NIVEA μπορεί να προσφέρει.

Keimeno_Oles-Diaforetikes-Oles-Gynaikes-by-NIVEA-(Fitness-Instructor)-@Queen.gr!_html_438bf7f0.jpg

Σε μία ισορροπημένη καθημερινότητά υπάρχει πάντα χρόνος για λίγο pampering

Παρότι αρκετοί θεωρούν πως η καθημερινότητα μίας fitness expert ή instructor είναι αυστηρή, γεμάτη περιορισμούς και απαιτεί πολλές «θυσίες», η πραγματικότητα -τουλάχιστον η δική μου πραγματικότητα- είναι η απόδειξη πως κάνουν λάθος. Βλέπεις, δεν θα στερήσω στον εαυτό μου την απόλαυση ενός «πλούσιου» πρωινού με pancakes, δεν θα αντικαταστήσω μία after work βόλτα με τις κολλητές μου για μία προπόνηση, ούτε θα πω «όχι» σε μία βραδιά binge watching, επειδή χρειάζεται να ξυπνήσω νωρίς το πρωί και να πάω για τρέξιμο. Προσπαθώ να υπάρχει πάντα μία ισορροπία στην καθημερινότητά μου, η οποία μου δίνει το περιθώριο να αφιερώσω ουσιαστικό χρόνο σε εμένα.

Και αυτόν τον χρόνο που «ξεκλέβω» από τα workout και τις παρεΐστικες συναντήσεις, επιλέγω να τον επενδύω στην προσωπική μου φροντίδα. Κάπως έτσι, πριν ετοιμάσω το πρωινό μου και ξεκινήσω τη μέρα μου… τρέχοντας, εφαρμόζω στο πρόσωπό μου τη NIVEA Q10 ENERGY Κρέμα Ημέρας με SPF15, η οποία παρέχει στην επιδερμίδα μου 24ωρη υγιή λάμψη, αλλά και ένα boost ενυδάτωσης και αναζωογόνησης. Η προηγμένη σύνθεσή της περιλαμβάνει βιταμίνη C, Ε και Q10, οπότε μειώνει ορατά τις λεπτές γραμμές του προσώπου, τα σημάδια της κόπωσης και τη θαμπάδα, ενώ μου προσφέρει μία πιο σφριγηλή, λεία επιδερμίδα, η οποία με κάνει να νιώθω όμορφα.

Keimeno_Oles-Diaforetikes-Oles-Gynaikes-by-NIVEA-(Fitness-Instructor)-@Queen.gr!_html_29c9c1f9.jpg

Δώσε μία empowering «αγκαλιά» φροντίδας στον πιο πολύτιμο «σύμμαχό» σου

Μία συνήθεια που με βοηθά να παραμένω σε ισορροπία και εγρήγορση, όπως οφείλει κάθε fitness expert, είναι πως δεν παραλείπω να με επιβραβεύω για τα κατορθώματα και τις νίκες μου, δίνοντάς μου empowering «αγκαλιές». Δεν έχει σημασία πόσο σπουδαία ή αναμενόμενη είναι μία νίκη, διότι αυτό που έχει πραγματικά σημασία για εμένα, είναι να μην περάσει απαρατήρητη και να γιορταστεί, όπως πραγματικά αναλογεί σε μία προσωπική νίκη. Τις φορές που θέλω να με επιβραβεύσω, λοιπόν, για το ρεκόρ που κατέρριψα, για τον ιδρώτα και τον κόπο μου που τελικά έπιασαν «τόπο», δεν ξεχνάω πως τα κατάφερα χάρη στο σώμα μου και τις δυνατότητες που αυτό που μου προσφέρει.

Συνεπώς, το λιγότερο που μπορώ να κάνω για τον πιο πολύτιμο «σύμμαχό» μου, δηλαδή το σώμα μου, είναι να του προσφέρω τη φροντίδα που χρειάζεται σε μία καθημερινότητα που απαιτεί να εργάζεται ακούραστα. Και χάρη στη λοσιόν σώματος NIVEA Aloe & Hydration, η οποία είναι εμπλουτισμένη με το DEEP MOISTURE SERUM και 98% φυσική αλόη, όχι μόνο χαρίζω στην επιδερμίδα μου μία βαθιά, 48ωρη αναζωογόνηση, θρέψη και ενυδάτωση, αλλά απολαμβάνω και την ακαταμάχητη αίσθηση μιας απαλής, ανανεωμένης υφής στην επιδερμίδα μου, η οποία αποπνέει ένα υπέροχο άρωμα, που μου φτιάχνει τη διάθεση.

Keimeno_Oles-Diaforetikes-Oles-Gynaikes-by-NIVEA-(Fitness-Instructor)-@Queen.gr!_html_m42f18ccc.jpg

Αν υπάρχει κάτι που θα ήθελα να κρατήσεις από τη δική μου καθημερινότητα, αυτό είναι να μην γίνεσαι τόσο αυστηρή ή απαιτητική με τον εαυτό σου. Διότι για να διαμορφώσεις σταδιακά έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής στον οποίο η φροντίδα σου θα «πρωταγωνιστεί», χρειάζεται πρώτα να βρεις τους τρόπους για να σε «αγκαλιάζεις» και να σου δίνεις μικρές δόσεις αγάπη. Μην ξεχνάς να σε «αγκαλιάζεις», λοιπόν, με κάθε τρόπο, τρέχοντας νωρίς το πρωί στο γήπεδο της γειτονιάς σου, οργανώνοντας after work ραντεβού με τις κολλητές σου, επενδύοντας σε μία pampering «ιεροτελεστία», η οποία περιλαμβάνει τα αγαπημένα σου προϊόντα περιποίησης NIVEA.