NIVEA Derma Skin Clear: Μία σειρά περιποίησης που «ξυπνά» κάθε πρωί την πιο λαμπερή εκδοχή σου

NIVEA Derma Skin Clear: Μία σειρά περιποίησης που «ξυπνά» κάθε πρωί την πιο λαμπερή εκδοχή σου

Πώς λίγα λεπτά φροντίδας σου υπόσχονται μία ανανεωμένη επιδερμίδα.

Υπάρχουν κάποια πρωινά που η όψη σου στον καθρέφτη σε αποθαρρύνει, σε γεμίζει σκέψεις και αμφιβολίες. Η θαμπάδα και τα μαύρα στίγματα στην επιδερμίδα του προσώπου σου νομίζεις πως είναι ακόμη πιο έντονα και ορατά από την προηγούμενη μέρα, αν και κατά βάθος ξέρεις καλά πως είναι μόνο η ιδέα σου. Το ερώτημα, ωστόσο, παραμένει: Τι μπορείς να κάνεις για να ξυπνάς κάθε πρωί και να νιώθεις η πιο λαμπερή εκδοχή σου, μία εκδοχή που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση, όταν σε κοιτάς στον καθρέφτη;

Παρότι δεν υπάρχει μία συγκεκριμένη απάντηση στο παραπάνω ερώτημα, αυτό που μπορούμε να σου πούμε είναι πως ο ύπνος σου, αλλά και η night routine σου εν γένει, μπορούν να βοηθήσουν αρκετά. Τι λες, λοιπόν, να εμπνευστείς από τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, ώστε να διαμορφώσεις μία βραδινή ρουτίνα που κάθε πρωί θα φέρνει στην επιφάνεια τη λάμψη που κρύβεται μέσα σου; Αν η σκέψη και μόνο σε ενθουσιάζει, να ξέρεις πως παρακάτω σου αποκαλύπτουμε τη skin care σειρά της NIVEA που θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις!

Πώς λίγα λεπτά φροντίδας σου υπόσχονται μία ανανεωμένη επιδερμίδα

Είναι αλήθεια πως κάποιες ημέρες οι ρυθμοί της καθημερινότητας ανεβάζουν «ταχύτητα» και δεν έχεις τη δυνατότητα να αφιερώσεις στην προσωπική σου περιποίηση τον χρόνο που θέλεις. Παρόλα αυτά, ακόμη και αυτές τις κάπως πιο δύσκολες ημέρες, δεν πρέπει να παραβλέπεις την περιποίησή σου και δη, την περιποίηση του προσώπου σου. Διότι αυτά τα λίγα λεπτά που χρειάζεσαι κάθε βράδυ, ώστε να εφαρμόσεις στο πρόσωπό σου το προηγμένο NIVEA Derma Skin Clear Gel Κατά των πόρων, το οποίο περιέχει σαλικυλικό οξύ και νιασιναμίδη, είναι αυτά που σου υπόσχονται πως το επόμενο πρωί θα αντικρίσεις στον καθρέφτη μία καθαρή όψη, απελευθερωμένη από τους πόρους και τη λιπαρότητα. Μάλιστα, συνδυάζοντας το συγκεκριμένο gel καθαρισμού προσώπου με το NIVEA Derma Skin Clear Νυχτερινό Απολεπιστικό από τη σειρά Derma Skin Clear, μία σύνθεση που περιλαμβάνει τα ίδια συστατικά με το gel, αλλά και γλυκολικό οξύ, θα υποστηρίζεις κάθε βράδυ τη φυσική διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας σου και μέσα σε επτά ημέρες θα έχεις ορατά αποτελέσματα.

Επενδύοντας στην προσωπική σου φροντίδα νιώθεις και μεγαλύτερη σιγουριά

Σίγουρα έχεις παρατηρήσει πως τις περιόδους που σε προσέχεις λίγο πιο σχολαστικά και επενδύεις περισσότερο χρόνο σε pampering «ιεροτελεστίες», νιώθεις ακόμη πιο όμορφα με εσένα. Ακριβώς για αυτό, μην αφήνεις το πολυάσχολο πρόγραμμά σου, να σου στερεί τη δυνατότητα να νιώθεις ακόμη πιο όμορφη και σίγουρη για τον εαυτό σου. Ακόμη και τις ημέρες που επιστρέφεις αργά στο σπίτι, έπειτα από μία έντονη μέρα στο γραφείο και τους δρόμους της πόλης, χάρισε μία αναζωογονητική εμπειρία φροντίδας στο πρόσωπό σου, χρησιμοποιώντας το NIVEA Derma Skin Clear Scrub Κατά των πόρων, μία ισχυρή σύνθεση που μειώνει τα μαύρα και τα λευκά στίγματα, καθαρίζοντας σε βάθος τους πόρους, χάρη στο σαλικυλικό οξύ και τη νιασιναμίδη. Το συγκεκριμένο απολεπιστικό scrub αποτελεί μέρος της σειράς Derma Skin Clear της NIVEA και μπορείς να το εφαρμόζεις στο πρόσωπό σου δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, εναλλάσσοντάς το με το NIVEA Derma Skin Clear Νυχτερινό Απολεπιστικό.

Αν μέχρι σήμερα, λοιπόν, δεν είχες καθιερώσει κάποια night skin care routine, να ξέρεις πως η σειρά Derma Skin Clear της NIVEA είναι αυτή που θα σου δώσει την έμπνευση που χρειάζεσαι, ώστε να διαμορφώσεις μία ωφέλιμη, βραδινή «ιεροτελεστία» φροντίδας, η οποία κάθε πρωί θα «ξυπνάει» την πιο λαμπερή και φυσικά όμορφη εκδοχή σου, μία εκδοχή που λάμπει από αυτοπεποίθηση.