Υπάρχει μία skin care routine που σου υπόσχεται γλυκά όνειρα και φωτεινά πρωινά

Υπάρχει μία skin care routine που σου υπόσχεται γλυκά όνειρα και φωτεινά πρωινά

Πώς θα ακτινοβολείς κάθε πρωί από αυτοπεποίθηση, με την πολύτιμη βοήθεια της ΝΙVEA.

Οι στιγμές πριν πέσεις για ύπνο είναι εξίσου σημαντικές με τα πρώτα λεπτά μιας καινούργιας μέρας, ίσως και περισσότερο. Αυτό συμβαίνει διότι ο τρόπος που αξιοποιείς τον ελεύθερο χρόνο που έχεις, προτού «τρυπώσεις» κάτω από τα σκεπάσματα, κατά κάποιον τρόπο επηρεάζει την ποιότητα του ύπνου σου, αλλά και το πώς θα ξυπνήσεις το επόμενο πρωί.

Ποια είναι η «ιεροτελεστία», λοιπόν, που θα σε προετοιμάζει καθημερινά για τα πιο γλυκά όνειρα, ενώ σου υπόσχεται ένα αισιόδοξο και φωτεινό πρωινό; Κι όμως, η απάντηση που ζητάς «κρύβεται» στην αντανάκλαση στον καθρέφτη σου.

Βλέπεις, μία skin care routine είναι ο ιδανικός τρόπος για να αποβάλλεις την ένταση της ημέρας και να μπορέσεις να χαλαρώσεις πριν τον ύπνο, προσφέροντας συγχρόνως στο πρόσωπό σου μία ολοκληρωμένη, αποτελεσματική φροντίδα, η οποία θα το κάνει να λάμπει από υγεία την επόμενη μέρα.

Σε κάθε περίπτωση, αν αναρωτιέσαι ποια είναι τα βήματα που θα ακολουθήσεις ή τα προϊόντα που αξίζει να εντάξεις σε αυτήν τη βραδινή ρουτίνα περιποίησης, συνέχισε να διαβάζεις, για να μάθεις πώς θα ακτινοβολείς κάθε πρωί από αυτοπεποίθηση, με την πολύτιμη βοήθεια της ΝΙVEA.

#1 Χάρισε έναν βαθύ καθαρισμό στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η επιδερμίδα του προσώπου σου συγκεντρώνει λιπαρότητα, σμήγμα και ρύπους, με αποτέλεσμα να μην «ανασαίνει» επαρκώς. Ακριβώς για αυτό, το πρώτο βήμα της βραδινής skin care routine σου καλό είναι να ξεκινάει με το Derma Skin Clear Gel Κατά των πόρων της σειράς Derma Skin Clear της NIVEA. Είναι μία vegan σύνθεση με σαλικυλικό οξύ και νιασιναμίδη, ένα ισχυρό gel καθαρισμού που αφαιρεί την περίσσεια λιπαρότητα και αποτρέπει την επανεμφάνιση των πόρων. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς το συγκεκριμένο gel καθαρισμού πρωί και βράδυ, να το εφαρμόζεις κάνοντας απαλό μασάζ σε βρεγμένο πρόσωπό και έπειτα, να το ξεβγάζεις με άφθονο νερό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

#2 Αποκτώντας μία ανανεωμένη και ορατά καθαρή επιδερμίδα σε επτά ημέρες

Θέλεις η βραδινή skin care routine σου να έχει άμεσα και ορατά αποτελέσματα; Τότε, μην παραλείψεις να προσθέσεις σε αυτήν το Derma Skin Clear Νυχτερινό Απολεπιστικό από τη σειρά Derma Skin Clear της NIVEA. Πρόκειται για μία σύνθεση που ενδείκνυται ακόμη και για μία επιδερμίδα που είναι επιρρεπής στις κοκκινίλες, ενώ υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας, κάνοντάς την ορατά πιο καθαρή μέσα σε επτά ημέρες. Παρόλα αυτά, επειδή πρόκειται για ένα αρκετά αποτελεσματικό απολεπιστικό, είναι απαραίτητο την επόμενη μέρα να προστατέψεις με αντηλιακό στο πρόσωπό σου, καθώς η επιδερμίδα σου μπορεί να παρουσιάσει μία μικρή ευαισθησία στον ήλιο.

#3 Απομακρύνοντας τα μαύρα στίγματα που σου στερούν μία λαμπερή όψη

Αν αναρωτιέσαι για ποιον λόγο το πρόσωπό σου δείχνει θαμπό και άτονο, να ξέρεις πως τα μαύρα στίγματα είναι ένας από τους παράγοντες στους οποίους οφείλεται. Πώς θα απαλλαγείς από αυτά; Εφαρμόζοντας στην επιδερμίδα σου 2 με 3 φορές την εβδομάδα το απολεπιστικό scrub NIVEA Derma Skin Clear Scrub Κατά των πόρων. Όπως και στο προηγούμενο βήμα, θα κάνεις απαλό μασάζ στο βρεγμένο σου πρόσωπο και μετά, θα ξεβγάλεις με νερό. Το συγκεκριμένο απολεπιστικό scrub είναι εμπλουτισμένο με σαλικυλικό οξύ και νιασιναμίδη, δύο ευεργετικά συστατικά που απελευθερώνουν τους πόρους και βελτιώνουν σημαντικά την υφή και την όψη της επιδερμίδας του προσώπου σου.

Να θυμάσαι όμως: Το NIVEA Derma Skin Clear Scrub Κατά των πόρων δεν είναι μέρος της καθημερινής σου ρουτίνας. Είναι ένα επιπλέον βήμα που θα κάνεις 2 με 3 φορές την εβδομάδα, όταν νιώθεις ότι η επιδερμίδα σου χρειάζεται λίγη περισσότερη φροντίδα. Καθημερινά, μπορείς να χρησιμοποιείς το Derma Skin Clear Gel Κατά των πόρων για βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό πρωί και βράδυ, και μετά το Derma Skin Clear Νυχτερινό Απολεπιστικό για να ξυπνάς με πιο λαμπερή και καθαρή επιδερμίδα κάθε πρωί.

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Αναζήτησε την προηγμένη σειρά Derma Skin Clear της NIVEA, η οποία με τα skin care προϊόντα της θα αναβαθμίσει τη βραδινή ρουτίνα περιποίησής σου. Να είσαι σίγουρη πως εντάσσοντας αυτούς τους beauty «συμμάχους» στην καθημερινότητά σου, κάθε πρωί θα σηκώνεσαι από το κρεβάτι με περισσότερη αυτοπεποίθηση και με ένα πρόσωπό που θα ακτινοβολεί!