Ξέχνα όσα ήξερες: Πλέον υπάρχουν μαντηλάκια προσώπου που καθαρίζουν και περιποιούνται την επιδερμίδα

Ξέχνα όσα ήξερες: Πλέον υπάρχουν μαντηλάκια προσώπου που καθαρίζουν και περιποιούνται την επιδερμίδα

H σειρά Septona υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, αποφάσισε να «παντρέψει» το skincare με τον καθαρισμό του προσώπου και των ματιών και να μας χαρίσει ντεμακιγιάζ και φροντίδα με 1 κίνηση. Ετοιμάσου να μάθεις τα πάντα για τις νέες συνθέσεις.

Κεφάλαιο «καθαρισμός»: Εδώ και χρόνια μιλάμε για τη σημασία του και δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε. Είναι το θέμα (μαζί με τη χρήση αντηλιακού) που παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο για την υγεία της επιδερμίδας.

Οι ρύποι, το μακιγιάζ τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα, που συσσωρεύονται καθημερινά στην επιδερμίδα μας, την επιβαρύνουν και για αυτό πρέπει να την καθαρίζουμε επιμελώς. Αντίστοιχα, πρέπει να απαλλάσσεται από τα υπολείμματα προϊόντων και σμήγματος το πρωί. Σε έναν τέλειο κόσμο, θα είχαμε άπλετο χρόνο να αφιερώσουμε στον καθαρισμό και την περιποίηση της επιδερμίδας μας, πρωί και βράδυ. Δυστυχώς όμως, οι γυναίκες του σήμερα δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια, και η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουμε χρόνο να περιποιηθούμε την επιδερμίδα μας όπως πρέπει.

1682687800642-218351500-image003.jpg

Επομένως, αναζητούμε συνεχώς εύκολες και αποτελεσματικές λύσεις που θα μας βοηθήσουν να εξοικονομήσουμε χρόνο, γι’ αυτό τα υγρά μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου και ματιών έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του νεσεσέρ και της καθημερινότητάς μας. Μέχρι σήμερα ωστόσο, τα μαντηλάκια δεν αναλάμβαναν να περιποιηθούν την επιδερμίδας μας, μόνο να την καθαρίσουν. Απομάκρυναν τους ρύπους, και το μακιγιάζ αφήνοντας το δέρμα μας «διψασμένο» για θρέψη και ενυδάτωση. Όχι πια. Τα αγαπημένα μας υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ της Septona, ανανεώθηκαν, εμπλούτισαν την γκάμα και τις συνθέσεις τους και «πάντρεψαν» το skincare με τον καθαρισμό. Θα σου τα εξηγήσουμε όλα.

Τα Septona υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ήταν από τα αγαπημένα μας προϊόντα γιατί αφαιρούσαν αποτελεσματικά ρύπους και μακιγιάζ. Σήμερα ωστόσο, έχουμε παραπάνω λόγους για να τα λατρεύουμε, αφού οι νέες, ανανεωμένες συσκευασίες κρύβουν μέσα τους και νέες συνθέσεις, που έχουν στόχο να αφαιρέσουν το μακιγιάζ ακόμα πιο αποτελεσματικά, να καθαρίσουν και να φροντίσουν την επιδερμίδα μας. Το μυστικό τους; Η σύνθεσή τους που είναι φιλική στο μικροβίωμα της επιδερμίδας.

Copy of Copy of Untitled Design - 1

Ο ρόλος του μικροβιώματος

Το μικροβίωμα της επιδερμίδας μας, είναι ένα περίπλοκο σύμπλεγμα μικροοργανισμών που φροντίζει για την καλή της υγεία, αλλά και τη σωστή λειτουργία της. Ακόμα, το μικροβίωμα της επιδερμίδας για τον κάθε έναν από εμάς, είναι τόσο μοναδικό όσο τα δακτυλικά μας αποτυπώματα, αλλά και ιδιαίτερα ευάλωτο. Η ισορροπία του μικροβιώματος βλέπεις, δέχεται διαρκώς επιθέσεις από εσωτερικούς και κυρίως εξωτερικούς παράγοντες. Το περιβάλλον, η ατμόσφαιρα και κυρίως τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε, διαταράσσουν αυτή την ισορροπία, και το αποτέλεσμα φαίνεται στην επιδερμίδα μας.

Η νέα, ανανεωμένη σύνθεση των Septona υγρών μαντηλιών ντεμακιγιάζ ωστόσο, είναι φιλική προς το μικροβίωμα της επιδερμίδας. Η σύνθεσή τους είναι ειδικά μελετημένη ώστε να διατηρεί την ισορροπία του μικροβιώματος. Δεν σταματά όμως εκεί.

Η νέα σύνθεση των Septona υγρών μαντηλιών ντεμακιγιάζ είναι εμπλουτισμένη με πρεβιοτικά, τα οποία –με τη σειρά τους- παίζουν τον δικό τους, ξεχωριστό ρόλο.

Ο ρόλος των πρεβιοτικών

Τα πρεβιοτικά, είναι ουσιαστικά η «τροφή» του μικροβιώματος της επιδερμίδας μας. Του συμπλέγματος δηλαδή των μικροοργανισμών που ζουν σε αυτή και φροντίζουν την υγεία της. Η προσθήκη των πρεβιοτικών επομένως, ενισχύει το μικροβίωμα της επιδερμίδας και το «θωρακίζει» απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις. Μέχρι στιγμής λοιπόν, έχουμε μαντηλάκια που καθαρίζουν και φροντίζουν το δέρμα μας. Γιατί όμως λέμε ότι τα νέα Septona υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ προσφέρουν και ενυδάτωση;

Όταν ο καθαρισμός συνάντησε την περιποίηση

Τα νέα, ανανεωμένα Septona υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, κατάφεραν να «παντρέψουν» το skincare με τον καθαρισμό – όπως αναφέραμε και νωρίτερα, γι’ αυτό οι συνθέσεις τους εμπλουτίστηκαν με skincare συστατικά που προσφέρουν πολλαπλά οφέλη στην επιδερμίδα, ανάλογα με την ανάγκη της. Υαλουρονικό οξύ και υδρολυμένο μαργαριτάρι, κολλαγόνο φυτικής προέλευσης και εκχύλισμα ορχιδέας, βιταμίνη C και τεχνολογία Micellar, νερό καρύδας και παράγοντα οξυγόνωσης, καθώς και ενεργό άνθρακα «δανείζουν» τις ιδιότητές τους στα 5 νέα Septona υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ που έρχονται να δημιουργήσουν μία ολοκληρωμένη οικογένεια καθαρισμού και περιποίησης της επιδερμίδας.

Η νέα ολοκληρωμένη σειρά Septona υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ με 1 κίνηση, αποτελείται από ίνες φυτικής προέλευσης* και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και για ευαίσθητες.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ & ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ

Τα νέα Septona υγρά μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου και ματιών με υαλουρονικό οξύ και υδρολυμένο μαργαριτάρι, για ευαίσθητες επιδερμίδες, αφαιρούν το μακιγιάζ με μία κίνηση, προσφέρουν ενυδάτωση και μείωση του μεγέθους των πόρων της επιδερμίδας αφήνοντάς την παράλληλα απαλή και καθαρή.

ΟΡΧΙΔΕΑ & ΦΥΤΙΚΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ

Τα νέα Septona υγρά μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου και ματιών με εκχύλισμα ορχιδέας και φυτικό κολλαγόνο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, αφαιρούν αποτελεσματικά το αδιάβροχο μακιγιάζ και τη μάσκαρα. Παράλληλα, προσφέρουν ενυδάτωση, ανανέωση και καταπράυνση των ερεθισμών της επιδερμίδας αφήνοντάς την απαλή και καθαρή.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MICELLAR

Τα νέα Septona υγρά μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου και ματιών με βιταμίνη C και τεχνολογία micellar για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ενυδατώνουν και προσφέρουν λάμψη στην επιδερμίδα.

ΝΕΡΟ ΚΑΡΥΔΑΣ & ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΟΞΥΓΟΝΩΣΗΣ

Τα νέα Septona υγρά μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου και ματιών με νερό καρύδας και παράγοντα οξυγόνωσης για όλους τους τύπους επιδερμίδας, καθαρίζουν με ένα πέρασμα και φροντίζουν την επιδερμίδα. Επίσης ενυδατώνουν, αναζωογονούν και εξισορροπούν τον τόνο της επιδερμίδας αφήνοντάς την παράλληλα απαλή και καθαρή.

ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ

Τα νέα Septona υγρά μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου και ματιών με ενεργό άνθρακα για όλους τους τύπους επιδερμίδας, καθαρίζουν βαθιά, απομακρύνοντας ρύπους και μακιγιάζ και αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή με μία κίνηση.

Οι συνθέσεις αυτές, που συνδυάζουν την περιποίηση με τον καθαρισμό, κλείστηκαν σε νέες, φωτεινές και super stylish συσκευασίες που έχουμε λατρέψει, και είναι έτοιμες να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη της επιδερμίδας μας, αλλά και να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε την καθημερινή μας ρουτίνα.

Μπορεί να μην έχουμε όλες την πολυτέλεια του χρόνου για την περιποίηση της επιδερμίδας μας, χάρη στα νέα Septonaυγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ωστόσο, μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας στιγμές φροντίδας, και στην επιδερμίδα μας αυτό ακριβώς που χρειάζεται: Καθαρισμό και περιποίηση, με 1 κίνηση.

Για να φροντίσεις και εσύ την επιδερμίδα σου… με 1 κίνηση, αναζήτησε τα ολοκαίνουργια Septona υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ στο κοντινότερο super market, σε ένα κατάστημα καλλυντικών καθώς και οnline, και μην παραλείψεις να ακολουθήσεις το επίσημο account @septona_greece στον Instagram και να κάνεις like στην επίσημη σελίδα @Septona.Greece στο facebook, ώστε να παραμένεις ενημερωμένη για όλα.

* 60% CV / 40% PES