Ποιο είναι το make up trend για το μακιγιάζ ματιών: 4 προτάσεις για την άνοιξη

Ποιο είναι το make up trend για το μακιγιάζ ματιών: 4 προτάσεις για την άνοιξη

Τα πιο trendy looks στο make up ματιών που θα κλέψουν την καρδιά σου.

Αν σου αρέσει το μακιγιάζ, τότε σίγουρα θα θέλεις να γνωρίζεις τις τελευταίες τάσεις για να τις εφαρμόζεις στην καθημερινή σου εμφάνιση. Εδώ είναι τα πιο trendy looks στο make up ματιών που θα κλέψουν την καρδιά σου:

Μοντέρνα smokey eyes

Τα smokey eyes είναι μια διαχρονική τάση. H μοντέρνα έκδοση τους περιλαμβάνει ένα γωνιακό φτερό για λίγο επιπλέον άκρο. Φέτος, η μόδα εστιάζει στα smokey eyes με γήινα χρώματα για μία πιο ζεστή προσέγγιση στην εμφάνιση σου.

Μίγμα φυσικών καφέ σκιών

Αυτό το εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών με μείγμα φυσικών καφέ σκιών ξεκινά με μια κρεμώδη ουδέτερη σκιά στην εσωτερική γωνία και τελειώνει μ’ ένα σκούρο σοκολατί στην εξωτερική γωνία. Το σκούρο καφέ αναμειγνύεται σ’ όλη την πτυχή.

Επίλεξε την εντυπωσιακή παλέτα σκιών Nudes of New York, που είναι η πρώτη ειδικά σχεδιασμένη παλέτα σκιών για να ταιριάζει σε κάθε τόνο και τύπο επιδερμίδας. 16 ματ και shimmer αποχρώσεις για εντυπωσιακό blending, και κρεμώδη σύνθεση για έντονο χρώμα που δεν αλλοιώνεται και έχει μεγάλη διάρκεια!

Διακριτικό χρυσό φινίρισμα

Σ’ αυτή την τάση του μακιγιάζ ματιών, εφάρμοσε στο βλέφαρο τη ζεστή καφέ απόχρωση, ανακατεύοντας ελαφρά. Βάλε το χρώμα πιο παχύ στο κέντρο του βλεφάρου. Κατόπιν, διάλεξε ένα αστραφτερό χρυσό και εφαρμόστε το κατά μήκος της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων. Ολοκλήρωσε με τη νέα εκθαμβωτική Lash Sensational Sky High μάσκαρα, για πλούσιο όγκο και αξεπέραστο μήκος από τη ρίζα έως τις άκρες! Αποτέλεσμα Sky High από κάθε γωνία και αξεπέραστο βλέμμα.

Edgy glam

Για να δημιουργήσεις ένα κομψό, edgy glam μάτι, απλώς ανακάτεψε καφέ αποχρώσεις (ματ ή μεταλλικές) για να δημιουργήσεις μια καπνιστή εμφάνιση που εκτείνεται πέρα ​​από το βλέφαρο.

Μακρύ και αιχμηρό Cat-Eye

Η γατίσια θηλυκότητα είναι βέβαιο ότι είναι τάση. Με το απόλυτο Tattoo Gel Σετ Μολύβι ματιών τράβηξε το σχήμα των ματιών σου προς τα πάνω και προς τα έξω. Είναι εύκολο στην εφαρμογή και χαρίζει έντονο τελείωμα που διαρκεί. Η αδιάβροχη σύνθεσή του, παραμένει σταθερή και δεν μουτζουρώνει. Τα δύο μολύβια ματιών του set είναι κατάλληλα για smokey και γραμμικά looks επίσης!

Strass και πολύτιμοι λίθοι στα μάτια σας

Η προσθήκη στρας και πολύτιμων λίθων στα μάτια σου είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης στο συνηθισμένο μακιγιάζ ματιών σου. Ενίσχυσε το μακιγιάζ σου, προσθέτοντας μερικά στρας στην εσωτερική ή την εξωτερική γωνία των ματιών σου.

Color pop

Τα παστέλ χρώματα είναι άλλη μία τάση για την άνοιξη. Στις πασαρέλες μόδας, η αστραφτερή σκιά λεβάντας φαινόταν τόσο φρέσκια ενώ η ηλεκτρική πράσινη σκιά ματιών φαινόταν τόσο δροσερή .

Φωτεινή υδάτινη γραμμή

H γραμμή με λευκό μολύβι ματιών φωτίζει και διευρύνει τα μάτια. Η τεχνική αυτή είναι σχεδιασμένη ειδικά για τα μικρότερα μάτια, αλλά φαίνεται πραγματικά υπέροχη στα περισσότερα. Αν προτιμάς κάτι πιο διακριτικό, χρησιμοποιήστε ένα χρώμα μολυβιού κοντά στο χρώμα του δέρματος σου.

Διάλεξε όποιο look σου αρέσει, επίλεξε τα προϊόντα ομορφιάς της Maybelline New York και δημιούργησε την εμφάνιση που σε αντιπροσωπεύει!