Secret ingredient: Το «κλειδί» για τα λαμπερά hairstyles που θέλεις δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι

Secret ingredient: Το «κλειδί» για τα λαμπερά hairstyles που θέλεις δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι

Ο δρόμος για τα ενυδατωμένα, λαμπερά και λεία μαλλιά περνά από την… Αφρική και το συστατικό «κλειδί» που κάνει όλα τα παραπάνω, δεν είναι άλλο από το Baobab. Σου εξηγούμε τα πάντα.

Η κοσμετολογία καθημερινά κάνει άλματα, με την ανακάλυψη συστατικών και τεχνολογιών που υπόσχονται να μεταμορφώσουν το δέρμα και τα μαλλιά μας. Η αλήθεια ωστόσο, είναι ότι πάντα θα επιστρέφουμε στη φύση και τα φυσικά συστατικά. Τα βότανα, τα άνθη και τα δέντρα, κρύβουν μέσα τους συστατικά που τα βοηθούν να επιβιώνουν και να ευδοκιμούν, ακόμα και κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες. Και κάπως έτσι ερχόμαστε στο θέμα μας: Το συστατικό-κλειδί για τα λαμπερά hairstyles που όλες ονειρευόμαστε.

Ας ταξιδέψουμε ως την Αφρική

Η Αφρική είναι ο τόπος των ακραίων θερμοκρασιών. Είναι ένας τόπος -σχεδόν- άνυδρος και ξηρός. Ένα μέρος όπου η βλάστηση έχει εξελιχθεί ώστε να μπορεί να επιβιώνει σε αυτόν. Το δέντρο Baobab, ή αλλιώς «το δέντρο της ζωής», είναι ένα από τα δέντρα που φύονται σε αυτά τα μέρη, και οι καρποί, ο φλοιός και τα φύλλα του περιέχουν συγκεντρωμένα όλα εκείνα τα συστατικά που μπορούν να κάνουν «θαύματα» για τα μαλλιά μας.

Βλέπεις, τα εκχυλίσματα του δέντρου Baobab είναι πλούσια σε βιταμίνες Α, D, Ε, Β1 και Β2, καθώς και καλά λιπαρά της οικογένειας Ω. Μάλιστα, το έλαιο που παράγεται από τους σπόρους οι οποίοι πέφτουν φυσικά από το δέντρο, είναι ελεγμένο και πιστοποιημένο από το Ελβετικό Ινστιτούτο Βιταμινών ως πηγή υψηλής ποιότητας Βιταμίνης Ε. Τα εκχυλίσματα λοιπόν, που προκύπτουν από τους σπόρους, τους καρπούς, τον φλοιό αλλά και τη σάρκα του κορμού του δέντρου Baobab, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζονται τα μαλλιά μας. Πώς θα προσθέσεις λοιπόν αυτό το «μαγικό συστατικό» στην ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σου; Με τη βοήθεια του Pantene.

Copy of Copy of Untitled Design - 1

Pantene Hydra Glow

Η νέα σειρά Pantene Miracles, Ενυδάτωση & Λάμψη είναι η νεότερη προσθήκη στην οικογένεια Miracles του Pantene, και έχει στόχο να μεταμορφώσει τα μαλλιά μας. Με τη βοήθεια του εκχυλίσματος από το δέντρο Baobab καταφέρνει να επαναφέρει τη χαμένη υγρασία στα ξηρά και τα αφυδατωμένα μαλλιά. Το αποτέλεσμα; Μαλλιά απαλά, χωρίς φριζάρισμα, λεία και ενυδατωμένα από την πρώτη κιόλας χρήση.

Η σειρά αποτελείται από τα κλασικά προϊόντα Pantene που αγαπάμε: Σαμπουάν, conditioner και μάσκα, αλλά και από ένα ακόμα star προϊόν που έχει γίνει η νέα μας εμμονή.

Το Leave on Serum για ενυδάτωση και λάμψη της σειράς Pantene Miracles, Ενυδάτωση & Λάμψη, είναι ένας πρωτοποριακός ορός ο οποίος μετατρέπεται σε νερό αμέσως μόλις έρθει σε επαφή με τα μαλλιά μας. Εφαρμόζεται καθημερινά πριν και για 72 ώρεςμ επαναφέρει τη ζωντάνια και την απαλότητα, ακόμα και στα πιο ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Συνδυαστικά, όλη η σειρά Pantene Miracles, Ενυδάτωση & Λάμψη , είναι αυτό ακριβώς που έχουν ανάγκη τα μαλλιά μας για να «επιβιώσουν» στις αντίξοες συνθήκες και την ταλαιπωρία στην οποία τα υποβάλλουμε το καλοκαίρι… Όπως άλλωστε καταφέρνει και ευδοκιμεί το δέντρο Baobab στο ξηρό κλίμα της Αφρικής.

Έχουμε λοιπόν μία σειρά περιποίησης που μπορεί να μας χαρίσει τα λαμπερά hairstyles που θέλουμε όλο το καλοκαίρι, με τη δύναμη της φύσης και την υπογραφή-εγγύηση του Pantene. Αναζήτησε όλη τη σειρά Pantene Miracles, Ενυδάτωση & Λάμψη στα καταστήματα και φυσικά μην παραλείψεις να ακολουθήσεις τον επίσημο λογαριασμό @pantene.greece στο Instagram και @PanteneGreece στο facebook για να μαθαίνεις πρώτη τα νέα του Pantene!