Summer must haves: Τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ

Summer must haves: Τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ

Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, το καλοκαίρι βρίσκεται μία ανάσα μακριά, όπως και οι καλοκαιρινές αποδράσεις. Ήρθε λοιπόν η ώρα να μιλήσουμε για τα must have του καλοκαιρινού νεσεσέρ, τα οποία -φέτος- είναι πιο λαχταριστά από ποτέ. Είσαι έτοιμη για coconut wishes and mango dreams; Η Fresh Line έχει τα πάντα!

Ω, το καλοκαιράκι! Η πιο όμορφη και ανέμελη εποχή του χρόνου. Η εποχή για την οποία μετράμε αντίστροφα μόλις πέσουν τα πρωτοβρόχια. Αυτή η εποχή, λοιπόν, δεν αργεί να έρθει. Βρισκόμαστε σχεδόν στο τέλος του Μαΐου και ο Ιούνιος (όπως και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος) είναι μία ανάσα μακριά. Θα ξεκινήσουμε (με ασφάλεια) το μαύρισμα, θα φορέσουμε τα σορτς και τα crop tops μας, θα κάνουμε beach waves και θα πιούμε κοκτέιλ με την παρέα μας.

Οφείλουμε λοιπόν να γεμίσουμε το νεσεσέρ μας με προϊόντα που θα φροντίσουν και θα αρωματίσουν την επιδερμίδα μας, που θα περιποιηθούν τα μαλλιά μας και που θα μας συνοδεύσουν σε κάθε καλοκαιρινή απόδραση. Κάπως έτσι, λοιπόν, ερχόμαστε στο θέμα μας: Τα must have προϊόντα του καλοκαιρινού νεσεσέρ, που θα μας ταξιδέψουν πριν ακόμα πατήσουμε πόδι σε καράβι, και θα μας ανανεώσουν πριν προλάβουμε να ξεκουραστούμε από τις διακοπές. Φέτος, αυτά τα προϊόντα φέρουν μία και μόνο υπογραφή, αυτή της Fresh Line. Είσαι έτοιμη να ταξιδέψεις στον πιο ευωδιαστό, καλοκαιρινό κόσμο; Let’s go…

Η σαγήνη της καρύδας

Η καρύδα για εμάς, εδώ στο beauty department, είναι… εμμονή. Η Fresh Line λοιπόν, έχει στην γκάμα της το απόλυτο, Ξηρό Λάδι Ενυδάτωσης με Λάμψη. Πρόκειται για ένα έλαιο που γίνεται ένα με την επιδερμίδα, της χαρίζει λαχταριστό άρωμα καρύδας και υπέροχα διακριτική (coco loco) λάμψη.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στα πόδια, το ντεκολτέ, τα χέρια… σε όλο σου το σώμα και να λάμπεις σαν καλοκαιρινή θεά, πριν ακόμα μαυρίσεις. Και αν θέλεις την απόλυτη Coconut εμπειρία που θα σε μεταφέρει νοερά στην Καραϊβική, το σετ CARIBBEAN COCONUT SET της Fresh Line περιέχει το λάδι καρύδας με λάμψη, ένα αντηλιακό & ενυδατικό mist μαλλιών καρύδα, ένα χειροποίητο σαπούνι καρύδα και το cult favorite lip balm καρύδα με SPF 15.

Η δροσιά του Μάνγκο

Το δεύτερο προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ είναι το body butter, αλλά όχι οποιοδήποτε body butter. Φέτος, η βαθιά ενυδάτωση σώματος έχει άρωμα μάνγκο και θα σου το χαρίσει το Βούτυρο Σώματος Μάνγκο της Fresh Line που «λιώνει» στην επιδερμίδα και την ενυδατώνει βαθιά.

Αν θέλεις, βέβαια, μία ολοκληρωμένη tropical mango delightful εμπειρία, το MANGO SET της Fresh Line περιέχει το must have butter, καθώς και ένα αφρόλουτρο, ένα αρωματικό νερό σώματος και μία κρέμα χεριών μάνγκο.

Η φρεσκάδα του σταφυλιού

Ένα body scrub δεν πρέπει να λείπει ούτε από το μπάνιο, ούτε από το νεσεσέρ σου επομένως όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Shower Scrub Σταφύλι & Νεκταρίνι. Είναι απαλό, δροσερό, αποτελεσματικό και θα σε κάνει να θέλεις να μπαίνεις στο μπάνιο ξανά και ξανά.

Και επειδή ξέρουμε ότι το άρωμά του θα σε εθίσει, προτείνουμε να προμηθευτείς άμεσα το GRAPE & NECTARINE SET της Fresh Line που το περιέχει και το συνδυάζει με το γαλάκτωμα σώματος Σταφύλι & Νεκταρίνι.

Η δροσιά του μανταρινιού

Με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν κατακόρυφα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, χρειάζεσαι δροσιά και άρωμα on the go και μόνο το Αρωματικό Νερό Σώματος Μανταρίνι & Πορτοκάλι θα σου τη χαρίσει. Με ένα ψέκασμα, γεμίζει το σώμα σου δροσιά, ενυδάτωση και υπέροχα αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών.

Για το πιο refreshing citrus burst μάλιστα, μπορείς να επενδύσεις στο MANDARIN & ORANGE SET της Fresh Line που συνδυάζει αυτό το νερό σώματος, με το απολαυστικό Shower Scrub Μανταρίνι & Πορτοκάλι.

Είτε μεμονωμένα, είτε σαν μέρος των super-πρακτικών καλοκαιρινών σετ, τα προϊόντα περιποίησης της Fresh Line είναι ο ορισμός του καλοκαιριού. Οι απολαυστικές τους συνθέσεις σε φροντίζουν, το άρωμά τους σε τυλίγει και οι χρωματιστές συσκευασίες τους γίνονται μέρος της fun καλοκαιρινής ατμόσφαιρας. Το μόνο που μένει τώρα είναι να τα κάνεις δώρο και στις φίλες σου (ή τη μητέρα και την αδελφή σου).

Αναζήτησε τα summer essential sets στο e-shop της Fresh Line, στο κοντινότερο σε εσένα κατάστημα Fresh Line (δες εδώ ποιο σε βολεύει), καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και συνεργαζόμενα φαρμακεία.

Και εννοείται μην παραλείψεις να ακολουθήσεις τον επίσημο λογαριασμό @freshlinecosmetics στο facebbok και @fresh_line_official στο Instagram -αν δεν το κάνεις ήδη!

Το καλοκαίρι είναι εδώ Queen και μύρισε Fresh Line!