To μυστικό της νεότητας βρίσκεται στα κύτταρά μας και η VALMONT το αποκωδικοποιεί από το 1985

Διονυσία Καλαποθαράκου
To μυστικό της νεότητας βρίσκεται στα κύτταρά μας και η VALMONT το αποκωδικοποιεί από το 1985

Όταν το premium ελβετικό brand Valmont - αναζητώντας διαρκώς την καινοτομία - έβαλε στο μικροσκόπιο το κύτταρο, ανακάλυψε τα μυστικά της νεότητας και τα μετέτρεψε σε πρωτόκολλα περιποίησης που όμοιά τους δεν έχουμε ξαναδεί.

Είναι το brand που συνδυάζει την επιστημονική έρευνα και την καινοτομία, με την απόλυτη συμβατότητα με το δέρμα και την αποτελεσματικότητα, για να μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, καθώς και ορατά, αλλά και μακροχρόνια οφέλη. Γνωστή και ως «ο Μάγος του Χρόνου», η Valmont, ένα πραγματικά ξεχωριστό brand με ιατρική κληρονομιά και Swiss Made υπογραφή, μας δείχνει τον δρόμο για την ήπια ανάπλαση της επιδερμίδας χωρίς παρενέργειες, ήδη από το 1985.

Valmont: Πρωτοπόρος της «κυτταρικής ομορφιάς»

Ως trend έκανε την εμφάνισή της πριν από μερικά χρόνια όμως, η ιδέα που κρύβεται πίσω από την «κυτταρική ομορφιά», δεν είναι κάτι νέο. Πρωτοπόρος της ιδέας ήταν η Valmont, και μάλιστα από το 1980, όταν μια ομάδα Ελβετών βιολόγων και κοσμετολόγων, αποφάσισε να αναζητήσει το απόλυτο όπλο για την καταπολέμηση των εξωτερικών σημαδιών της γήρανσης μέσα στο ίδιο το κύτταρο.

Η ιδέα της «κυτταρικής ομορφιάς» θέλει τη φροντίδα της επιδερμίδας να βασίζεται σε καλλυντικά τα οποία δρουν σε κυτταρικό επίπεδο, υποστηρίζοντας τις διεργασίες που λαμβάνουν χώρα μέσα στο κύτταρο, έτσι ώστε να προωθούν τη βέλτιστη δυνατή λειτουργία του. Η «κυτταρική ομορφιά», επομένως, εστιάζει στη λειτουργία του κυττάρου και τη βελτίωση αυτής, μέσω των «κυτταρικών καλλυντικών».

Βασιζόμενοι στην ιδέα της κυτταροθεραπείας, οι ερευνητές της Valmont μελέτησαν τον πυρήνα των κυττάρων του δέρματος και εξήγαγαν δύο μόρια με εξαιρετικές ιδιότητες: Το DNA και το RNA. Αυτό το «δυναμικό δίδυμο» ευθύνεται για την ενδυνάμωση και την τόνωση των κυττάρων που υφίστανται τις επιπτώσεις του χρόνου ή τις συνέπειες των εξωτερικών επιθέσεων.

Το 1985 οι ανακαλύψεις των ερευνητών της Valmont, κατοχυρώθηκαν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την εξέχουσα κοσμετολόγο Δρ. Nadja Avalle και δημιουργήθηκε η απόλυτη μάρκα καλλυντικών με Swiss made υπογραφή, που συνδυάζει τα καλύτερα της επιστήμης και της φύσης για να καταπολεμήσει τα εξωτερικά σημάδια της γήρανσης.

Η Valmont σήμερα

Έχοντας χαράξει μία εξαιρετική πορεία υπεροχής, «παντρεύοντας» την κοσμετολογία με την ιατρική επιστήμη, η Valmont εξακολουθεί να προωθεί και να ενισχύει την επιστημονική καινοτομία προσφέροντάς μας μοναδικά συστατικά και πατενταρισμένες τεχνολογίες. Από το λιποσωμικό RNA και το τελειοποιημένο DNA σολομού, ως το μοναδικό Nερό των Παγετώνων των Άλπεων και το φαρμακευτικό φυτικό κολλαγόνο, η Valmont τεστάρει τα όρια της επιστήμης και προσφέρει τα πλέον μοναδικά αποτελέσματα.

Το λιποσωμικό RNA, παρέχει προληπτική και διορθωτική δράση στην επιδερμίδα. Πρόκειται για ένα αποκλειστικό, ενεργό συστατικό της Valmont, το οποίο παρουσιάζει υψηλή απόδοση στην ανάπλαση των ιστών.

Το πλήρες DNA σολομού, γνωστό και ως «εμβόλιο νεότητας», είναι ένα από τα πρώτα συστατικά με τα oποία ασχολήθηκε η Valmont. Είναι ένα φυσικό μόριο με μοναδικές αντιγηραντικές ιδιότητες, αφού δεσμεύει 10.000 φορές τον όγκο του σε νερό, προστατεύει από τη φωτογήρανση, διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ενισχύει τη βέλτιστη ρύθμιση των λειτουργιών των κυττάρων.

Το φαρμακευτικό, φυσικό κολλαγόνο, είναι ένα μείγμα τριών μορφών κολλαγόνου: Αδιάλυτες ίνες φυσικού κολλαγόνου, αδιάλυτα μόρια φυσικού κολλαγόνου και πεπτίδια κολλαγόνου, όμοια με το κολλαγόνο της επιδερμίδας. Συνδυαστικά, οι τρεις μορφές κολλαγόνου έχουν θεαματικά αποτελέσματα στη λείανση των ρυτίδων, στην ομοιομορφία του τόνου της επιδερμίδας, στην εντατική ενυδάτωση, την ανάπλαση και την καταπράυνση της επιδερμίδας.

H φύση: πρώτη και βασική πηγή έμπνευσης για τη Valmont

«Γεννημένη» στην Ελβετία, μια χώρα που ξεχειλίζει από τους καλύτερους φυσικούς πόρους, η Valmont επιλέγει τα αγνότερα και πιο ποιοτικά συστατικά της ελβετικής φύσης για το δέρμα, σε πνεύμα απόλυτου σεβασμού τόσο για το περιβάλλον όσο και για το ιδανικό της ομορφιάς.

Ο παγετώνας Arolla υψώνεται σε υψόμετρο πάνω από 2.000 μέτρα (6.600 πόδια) στην καρδιά των ελβετικών Άλπεων. Ένα ρεύμα καθαρού, γλυκού και τέλεια ισορροπημένου νερού ρέει κάτω από τον χιονισμένο παγετώνα. Με την εξαιρετικά πλούσια περιεκτικότητά του σε μεταλλικά στοιχεία, αυτό το Νερό των Παγετώνων των Άλπεων παρέχει ιδανική φυσιολογική ισορροπία για το δέρμα. Οι εξαιρετικές αρετές αυτού του νερού εμπλουτίζουν τα προϊόντα της Valmont, προσφέροντας στην επιδερμίδα κάθε «Valmont lover» όλη την ενέργεια των αρχέγονων παγετώνων.

Η θρυλική – πλέον - μάσκα κολλαγόνου με Swiss made υπογραφή

Η Regenerating Mask Treatment της Valmont, περιέχει 92% φυσικό κολλαγόνο και περιλαμβάνει την προηγμένη μέθοδο CryoSafe. Καθώς αποτελείται από φυσικά βιο-υλικά, η προηγμένη μέθοδος CryoSafe διασφαλίζει τη διατήρησή τους εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη απόδοση.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα αγνό και καθαρό φύλλο κολλαγόνου, το οποίο εφαρμόζεται σαν μάσκα και παραμένει για 30 λεπτά στο δέρμα. Η θεραπεία περιλαμβάνει το Νερό των Παγετώνων των Άλπεων για προετοιμασία της επιδερμίδας, καθώς και μία post-collagen αμπούλα για μετά το πέρας των 30 λεπτών της μάσκας. Το αποτέλεσμα; Ορατό αποτέλεσμα βιολογικού λίφτινγκ, εντατική ενυδάτωση και λάμψη στην επιδερμίδα.

Η μάσκα αποτελεί μέρος ενός πρωτοκόλλου θεραπείας 5 εβδομάδων (μία μάσκα κάθε εβδομάδα), αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνη της για άμεσο αποτέλεσμα ενυδάτωσης, αναζωογόνησης και σύσφιξης της επιδερμίδας.

1685697396172-634299641-image010.jpg

Με τις πολυετείς μελέτες και τα αποτελέσματα επάνω στο RNA και το DNA, με τη δημιουργία ενεργών συστατικών που μιμούνται αυτά της επιδερμίδας (φαρμακευτικό φυτικό κολλαγόνο) και με πρωτόκολλα ομορφιάς που μπορούν να χαρακτηριστούν ως πραγματικά ελιξίρια αποτελεσματικότητας για τα κύτταρα και τον δερματικό ιστό, γίνεται ξεκάθαρα αντιληπτό πως η Valmont είναι η πρωτοπόρος της «κυτταρικής ομορφιάς».

Κάθε θεραπεία της Valmont είναι ένα πραγματικό ελιξίριο αποτελεσματικότητας για τα κύτταρα και τον δερματικό ιστό, μέσα από την επιλογή μοναδικών και επαναστατικών οχημάτων για τη βέλτιστη διείσδυση των συστατικών στην επιδερμίδα και την ενίσχυση της κυτταρικής απορρόφησης και δραστηριότητας.

Αν θέλεις και εσύ να βυθιστείς στον κόσμο της Valmont, δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις τα σημεία ομορφιάς Valmont:

Valmont corner στο attica City Link & attica Golden Hall και Online στο e-shop www.atticadps.gr | King George Perfumery & GB Spa | Orloff Spa στο Life Gallery, Εκάλη & Theoxenia Palace, Κηφισιά | www.orloffspa.gr