Φρεσκάδα κάθε στιγμή: Αυτό είναι που θέλουμε όλο το καλοκαίρι και θα το έχουμε!

Φρεσκάδα κάθε στιγμή: Αυτό είναι που θέλουμε όλο το καλοκαίρι και θα το έχουμε!

Ο καύσωνας δεν πρόκειται να περιορίσει τις κινήσεις μας! Είμαστε έτοιμες για ένα carefree & fresh καλοκαίρι παρέα με το ολοκαίνουργιο -και ήδη αγαπημένο- NIVEA DEO Fresh Sensation.

Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, η διάθεση για δραστηριότητες το καλοκαίρι πέφτει. Είναι δύσκολο να απολαύσουμε τις καλοκαιρινές βόλτες όταν δεν νιώθουμε φρέσκιες και δροσερές, και αυτό -μοιραία- περιορίζει τις κινήσεις μας. Όχι όμως αυτό το καλοκαίρι! Όσο και αν ανέβει η θερμοκρασία, όσο και αν κρατήσει ο φετινός καύσωνας, έχουμε το νέο NIVEA DEO Fresh Sensation στο πλευρό μας.

Ελευθερία κινήσεων, φρεσκάδα και ασφάλεια σε κάθε βήμα και όλο το εικοσιτετράωρο, με τη νέα σειρά αντιιδρωτικών αποσμητικών NIVEA DEO Fresh Sensation λοιπόν. Χάρη στην πρωτοποριακή σύνθεση Infinifresh, τα νέα NIVEA DEO Fresh Sensation προσφέρουν 72 ώρες αποτελεσματική προστασία από τον ιδρώτα. Παράλληλα η νέα σύνθεση έχει αντιβακτηριακή δράση που εξαλείφει αποτελεσματικά τα βακτήρια, αποτρέποντας τις οσμές πριν καν εμφανιστούν. Και το καλύτερο; Η αίσθηση φρεσκάδας διαρκεί πολύ παραπάνω από απλά μερικές ώρες.

Έχουμε λοιπόν ένα αποσμητικό που μας διατηρεί φρέσκιες όλη την ημέρα και όλο το βράδυ, μας προστατεύει και το υπέροχο άρωμά του (άρωμα λουλουδιών και μούρων για τις γυναίκες και άρωμα φρεσκάδας για τους άνδρες) μας συνοδεύει σε κάθε βήμα, είτε πηγαίνουμε στο γραφείο, βόλτα στην πόλη, για ψώνια, για γυμναστική ή για δροσερά κοκτέιλ. Απολαμβάνουμε επομένως το καλοκαίρι ακόμα και με τον καύσωνα και δεν περιοριζόμαστε γιατί freshness is the key και τα νέα αποσμητικά NIVEA DEO Fresh Sensation μας την προσφέρουν με την πρώτη κιόλας εφαρμογή!