Τα πιο trendy καλοκαιρινά look για κυματιστά μαλλιά!

Τα πιο trendy καλοκαιρινά look για κυματιστά μαλλιά!

Είτε έχετε μακριά είτε κοντά σπαστά μαλλιά, συνδυάστε τα καλύτερα στυλ με τις υπέροχες μπούκλες σας.

Το καλοκαίρι σας θέλει χαλαρές και γεμάτες ξενοιασιά! Τα μαλλιά σας όμως, σας γεμίζουν άγχος αυτή την εποχή γιατί φριζάρουν, ειδικά τα κυματιστά μαλλιά. Οι περισσότερες έχετε μια σχέση αγάπης-μίσους με τα σπαστά μαλλιά σας. Είναι υπέροχα και λαμπερά, αλλά το να τα δαμάσετε μπορεί να είναι ένας εφιάλτης. Τα κυματιστά μαλλιά όμως μπορούν να προσθέσουν υφή και όγκο σ’ ένα χτένισμα που στερείται διάστασης.

Είτε έχετε μακριά είτε κοντά σπαστά μαλλιά, συνδυάστε τα καλύτερα στυλ με τις υπέροχες μπούκλες σας.

Bob

Αυτό το bob είναι γνωστό για τις ευθείες του γραμμές ιδιαίτερα στα άκρα. Για όσες έχουν φυσικούς κυματισμούς, τα μαλλιά δεν θα είναι ίσια, αλλά θα έχουν ομοιόμορφη εμφάνιση. Ένα bob ενισχύει τα κυματιστά μαλλιά και είναι επίσης ένα υπέροχο look, που πλαισιώνει ωραία τα στρογγυλά πρόσωπα.

Το wet look στα σγουρά μαλλιά προσθέτει ευκρίνεια στις μπούκλες και δεν φαίνονται λιπαρά. Απλώστε ένα τζελ σ’ όλα τα μαλλιά για να προσθέσετε κράτημα και λάμψη. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα βαθιάς περιποίησης αντί για τζελ, καθώς θα προσθέσει βάρος αλλά και λάμψη.

Το wet look στα ξανθά μαλλιά είναι μία εύκολη εμφάνιση αλλά ταυτόχρονα τολμηρή και εκλεπτυσμένη. Στεγνώστε τα μαλλιά σας με μία πετσέτα. Ενώ τα μαλλιά είναι ακόμα βρεγμένα, χωρίστε τα στη μία πλευρά, χτενίστε τα μ’ ένα τζελ και αφήστε τα να στεγνώσουν στον αέρα.

Μακριές μπούκλες

Ενισχύστε τα φυσικά κύματα στα μαλλιά σας με μερικές επιπλέον μπούκλες που θα δώσουν μια υπέροχη ανάγλυφη εμφάνιση και αίσθηση. Δημιουργήστε αυτή την εμφάνιση με ένα εργαλείο styling για μπούκλες αλλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα ενυδάτωσης για να ελαχιστοποιήσετε το φριζάρισμα.

Αυτό το βρεγμένο στυλ λειτουργεί υπέροχα σε μαλλιά που είναι φυσικά κυματιστά. Προσθέστε κύμα στα μαλλιά χρησιμοποιώντας ένα φαρδύ σίδερο για μπούκλες ή πλέκοντας τα βρεγμένα σας μαλλιά και ξεπλέκοντας τα μόλις στεγνώσουν.

image003.jpg

‘’Κουρτίνες’’ στα μαλλιά

Τα κυματιστά μαλλιά προσαρμόζονται καλά στις ‘’κουρτίνες’’ (μεγάλες φράντζες), καθώς πλαισιώνουν το πρόσωπο και προσθέτουν διάσταση. Αυτό το στυλ απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια, μ’ ένα πιστολάκι και μια στρογγυλή βούρτσα δημιουργείτε το επιθυμητό σχήμα.

Μια λαμπερή εμφάνιση είναι το πάνω μέρος να είναι wet ενώ τα άκρα είναι κατσαρά. Ξεκινώντας από στεγνά μαλλιά, δημιουργήσετε σφιχτές μπούκλες μ’ ένα εργαλείο για μπούκλες και περάστε τα δάχτυλά σας μέσα από τις άκρες τους για να τις σπάσετε. Στη συνέχεια, χτενίστε μ’ ένα τζελ τις ρίζες γλιστρώντας από το επάνω μέρος προς τα πίσω.

Το καλοκαίρι, όποιο χτένισμα και αν προτιμήσετε, μην ξεχνάτε να προστατεύετε τα μαλλιά σας από τον ήλιο. Η Kérastase μετά από 25 χρόνια εξειδίκευσης στην προστασία και περιποίηση των μαλλιών κάτω από τον ήλιο έχει δημιουργήσει τη σειρά Soleil, τον απόλυτο συνδυασμό για προστασία από τον ήλιο, αναδόμηση, θρέψη, στυλ και λάμψη στα μαλλιά!

image005.jpg

Τα επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών της σειράς Soleil (σαμπουάν, μάσκα, θρεπτικό έλαιο για styling, κρέμα για ενυδάτωση) περιποιούνται τα μαλλιά προστατεύοντάς τα από τους καλοκαιρινούς επιθετικούς παράγοντες, όπως το χλώριο, το αλάτι, η άμμος, η υγρασία και η ακτινοβολία UV. Επιπλέον, ενυδατώνουν τα μαλλιά και διατηρούν το χρώμα τους φωτεινό. Επιλέξτε το ιδανικό πρόγραμμα προστασίας για απαλά και λαμπερά μαλλιά όλο το καλοκαίρι!