Αυτό το χρωματιστό smokey eye look της Victoria Beckham ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες

Ευαγγελία Αλπίδου

Το olive green είναι το χρώμα που θα ταιριάξει τέλεια με τα φθινοπωρινά μας looks. 

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το μοναδικό στυλ της Victoria Beckham, που κεντρίζει το ενδιαφέρον σε κάθε της εμφάνιση. Η χρωματική παλέτα που επιλέγει τόσο στα ρούχα όσο και στο μακιγιάζ της, είναι οι γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις. Η Victoria, εκτός από fashion icon μπορεί να χαρακτηριστεί και ως beauty icon, αφού πλέον εκτός από το brand ρούχων της, έχει και ένα beauty brand. Καθημερινά, λοιπόν, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, εκτός από τις στυλιστικές της ικανότητες μας δείχνει χρήσιμα beauty tips τα οποία μπορούμε να κάνουμε μόνες μας στο σπίτι.

Smokey eye look στο χρώμα της ελιάς

1694084480868-752428978-victoriabeckham_343304255_993469481640502_6026115556637867503_n.jpg

@victoriabeckham

Rainy day! 4 χτενίσματα για τέλεια μαλλιά τις βροχερές μέρες στο γραφείο

Σε ένα βίντεο της λοιπόν, μας έδειξε πώς θα πετύχουμε το τέλειο olive green smokey eye look που προτιμάει να κάνει η ίδια στις εξόδους της. Το olive green, είναι το χρώμα της πράσινης ελιάς. Αυτή η γλυκιά απόχρωση είναι ιδανική γι' αυτήν τη μεταβατική περίοδο. Η δυνατότητα που έχει να ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος και μαλλιών την έχει κάνει viral στον κόσμο της ομορφιάς. Επίσης, η λαδί αυτή απόχρωση ταιριάζει τέλεια με την χρωματική παλέτα του φθινοπώρου και με τα χουχουλιάρικα ρούχα της εποχής.

https://www.instagram.com/reel/CwvGjxmteQC/

Η Beckham, χρησιμοποιεί ένα olive green μολύβι, το οποίο απλώνει ελάχιστα πάνω και κάτω από το κινητό βλέφαρο, έτσι ώστε να δημιουργήσει αυτό το ελαφρώς σβησμένο smokey eye! Η Victoria Beckham χρησιμοποιεί πράσινο eyeliner και όχι μαύρο, γιατί το μαύρο eyeliner δημιουργεί ένα πιο σκληρό και άγριο βλέμμα. Η πράσινη απόχρωση είναι πιο smooth, πιο απαλή και ιδανική επιλογή για να την φοράς καθημερινά. Μπορείς να την επιλέξεις δηλαδή, από το πρωί στο γραφείο μέχρι και στις night out εξόδους σου.

Paris-HC-str-F22-0489.jpg

Δε θα σε αφήναμε έτσι! Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά eyeliners που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις, μόνη σου αυτό το εντυπωσιακό olive green smokey eye της Victoria Beckham.

Shopping Time: