High Gloss Skin: Το skincare trend που θα κυριαρχήσει το 2024 και πώς να το πετύχεις

High Gloss Skin: Το skincare trend που θα κυριαρχήσει το 2024 και πώς να το πετύχεις

H χρονιά που έρχεται απαιτεί super λαμπερή επιδερμίδα και έχουμε όλα τα βήματα, αλλά και τα προϊόντα που χρειάζεσαι, για να έχεις ένα high gloss αποτέλεσμα. Κράτα σημειώσεις…

Το skincare έχει δει πολλά trends να εμφανίζονται τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενες. Βλέπεις, εδώ στο beauty department λατρεύουμε την περιποίηση και θεωρούμε ότι είναι και αυτή μέρος του μακιγιάζ. Το 2024, λοιπόν, μας επιφυλάσσει μία ακόμα τάση, την High Gloss Skin, η οποία θέλει το δέρμα μας να λάμπει περισσότερο από ποτέ. Όχι, δεν πρόκειται για μία τάση που θα μας αναγκάσει να φοράμε στρώσεις επί στρώσεων highlighter.

Το συγκεκριμένο trend αφορά στη λαμπερή, σχεδόν «γυάλινη» επιδερμίδα που φαίνεται λεία, ενυδατωμένη και λαμπερή. Για να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα, θα πρέπει να συνδυάσουμε την περιποίηση με το μακιγιάζ. Στόχος είναι να κάνουμε την επιδερμίδα μας να λάμπει από μέσα προς τα έξω και θα σου πούμε ακριβώς πώς θα το καταφέρουμε από τώρα, αλλά και για όλο το 2024.

Εκπαιδεύοντας την επιδερμίδα μας

Το πρώτο βήμα για το High Gloss Skin είναι μία ολοκληρωμένη και super θρεπτική ρουτίνα περιποίησης. Προκειμένου να επαναφέρουμε (ή και να τονίσουμε) τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας μας, θα πρέπει να την ενισχύσουμε με πλούσια ενυδατικά και αντιοξειδωτικά συστατικά. Πρέπει να την «εκπαιδεύσουμε» με λίγα λόγια, ώστε να είναι φυσικά λαμπερή. Πώς θα το καταφέρουμε αυτό; Με τη σειρά περιποίησης Skin Trainer της αγαπημένης μας KIKO MILANO.

Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης, εμπλουτισμένη με ένα μείγμα ισχυρών ενυδατικών και αντιοξειδωτικών συστατικών, και σχεδιασμένη ώστε να διατηρεί την επιδερμίδα σε… φόρμα, σε κάθε ηλικία. Tα βήματα είναι απλά…

Βήμα #1: Μάσκα προσώπου

Το πρώτο βήμα του πρωτοκόλλου skin trainer, είναι η super ενυδατική Skin Trainer Hyaluron Mask. Πρόκειται για μία μάσκα σε μορφή gel, εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και κόκκινα πέταλα γλυκερίνης.

Τη φοράς για 10 λεπτά και αφού την ξεπλύνεις με χλιαρό νερό, ανακαλύπτεις ότι η επιδερμίδα δείχνει πιο λαμπερή και ανανεωμένη, ότι οι λεπτές γραμμές έχουν μειωθεί και ότι το δέρμα έχει ανακτήσει την ελαστικότητά του.

Βήμα #2: Lip mask

Έπειτα περνάμε στα χείλη. Ξέρω τι σκέφτεσαι, ότι είναι ένα επιπλέον και ίσως περιττό βήμα αλλά άκουσέ με: Τα ζουμερά, ενυδατωμένα χείλη είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στο High Gloss Skin Look σου. Το επόμενο βήμα λοιπόν στην Skin Trainer ρουτίνα σου, είναι η Skin Trainer Hyaluron Lip Mask. Περιέχει υαλουρονικό οξύ, νερό από άνθη πορτοκαλιάς και ρεσβερατρόλη, έχει μεταξένια υφή και απορροφάται άμεσα. Την εφαρμόζεις και περιμένεις να απορροφηθεί, τόσο απλά.

Βήμα #3: Ορός

Όπως αντιλαμβάνεσαι, το επόμενο βήμα είναι ο ορός. Καμία ρουτίνα περιποίησης δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς έναν πλούσιο ορό, και ο Skin Trainer Serum είναι αυτό που χρειάζεται το δέρμα σου. Έχει λεπτόρρευστη, μεταξένια υφή και υπέροχα διακριτικό άρωμα, ενώ η πρακτική συσκευασία του διευκολύνει το γέμισμα του σταγονόμετρου με τον ορό και την απελευθέρωση της ιδανικής ποσότητας. Η σύνθεσή του περιέχει πλούσια ενυδατικά και αντιοξειδωτικά, δραστικά συστατικά και μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις πρωί και βράδυ.

Βήμα #4: Κρέμα

Η Skin Trainer Routine ολοκληρώνεται με την Skin Trainer Cream, μια ενυδατική κρέμα προσώπου για συνεχή ενυδάτωση. Εμπλουτισμένη με αποτελεσματικά ενεργά συστατικά, αντισταθμίζει τα σημάδια γήρανσης, χαρίζοντας στην επιδερμίδα υγιή όψη και προστασία από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους άμεσα. Μακροπρόθεσμα, «εκπαιδεύει» την επιδερμίδα ώστε να διατηρείται αναζωογονημένη, απαλή και ενυδατωμένη.

Θέτοντας σωστές βάσεις

Για ένα απόλυτα επιτυχημένο High Gloss Skin, το foundation που θα επιλέξεις θα πρέπει να γίνεται ένα με το δέρμα, αλλά όχι μόνο. Θα πρέπει να περιέχει πλούσια ενυδατικά συστατικά και να προσδίδει λάμψη στην επιδερμίδα χωρίς να την επιβαρύνει. Το Instamoisture Glow Foundation της KIKO MILANO, περιέχει υαλουρονικό οξύ και 30% ανακυκλωμένο νερό μήλου. Έτσι καλύπτει, χαρίζει εκτυφλωτική λάμψη, αλλά και βαθιά φροντίδα στην επιδερμίδα.

Στη συνέχεια, στρέφουμε την προσοχή μας στην περιοχή των ματιών. Εκεί χρειαζόμαστε κάλυψη, σταθερό αποτέλεσμα και λάμψη, λάμψη, λάμψη! Όλα αυτά μπορούμε να τα πετύχουμε με ένα απολαυστικό, 2 σε 1 προϊόν, το Radiance Boost Primer & Concealer Duo της KIKO MILANO. Χάρη στην καινοτόμο του φόρμουλα, σταθεροποιεί το μακιγιάζ των ματιών και φωτίζει το βλέμμα με μια κίνηση.

Το primer είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού και έχει διάφανη, κρεμώδη και θρεπτική υφή που προετοιμάζει την επιδερμίδα. Το concealer περιέχει φυτικά συστατικά και προσφέρει μέτρια προς υψηλή κάλυψη, με αποτέλεσμα που «χτίζεται». Μάλιστα, το απλικατέρ του κάνει την χρήση πανεύκολη και foolproof.

Λάμποντας εκ των έσω

Όπως αντιλαμβάνεσαι, η KIKO MILANO είναι ο απόλυτος σύμμαχός μας για μία λαμπερή επιδερμίδα, και το brand που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε το απόλυτο skincare trend του 2024. Αναζήτησε όλα τα προϊόντα στο επίσημο, ελληνικό e-shop του brand και σε όλα τα φυσικά καταστήματα.

  • Αθήνα: The Mall of Athens, Δημ. Αγγέλου Μεταξά 41 (Γλυφάδα), River West, Notos Galleries Πειραιά, Notos Galleries Ομόνοιας, Κορυδαλλός (Ταξιαρχών 50), Νέο Ψυχικό (Λεωφόρος Κηφισίας 212), Galerie de Beauté–Athens Metro Mall, Κηφισιά (Κυριαζή 34), Galerie de Beauté – Πατησίων (28ης Οκτωβρίου 147)
  • Θεσσαλονίκη: Mediterranean Cosmos, Notos Galleries Τσιμισκή, One Salonica Outlet Mall
  • Πάτρα: Ρήγα Φεραίου & Αγίου Νικολάου γωνία
  • Καλαμάτα: Notos Galleries Καλαμάτα
  • Τρίκαλα: Ασκληπιού 35 (πεζόδρομος)
  • Ιωάννινα: Χαριλάου Τρικούπη 18 & Οπλαρχηγού Πουτέτση
  • Λάρισα: Αλ. Παναγούλη 12