Dark Blue είναι η τάση που επικρατεί τη φετινή Black Friday και… στα μαλλιά σου!

Dark Blue είναι η τάση που επικρατεί τη φετινή Black Friday και… στα μαλλιά σου!

Το dark blue είναι το χρώμα που εκπέμπει θετική ενέργεια, σύμφωνα με τους ειδικούς και πρόκειται για ένα από τα πιο trendy χρώματα της σεζόν, αφού αποτελεί επιλογή μεγάλων fashion brands.

Αλήθεια, υπάρχει, τίποτα που να μπορεί να συγκριθεί με την αίσθηση που έχεις όταν σηκώνεσαι από την καρέκλα του κομμωτηρίου με τα μαλλιά σου περιποιημένα από τους hair experts; Απαλά, λαμπερά, υπέροχα χτενισμένα, χωρίς φριζάρισμα- ο ορισμός του good hair day! Και ποια από εμάς δεν θα ήθελε κάθε μέρα να είναι μία τόσο καλή μέρα για τα μαλλιά της; Πάμε στοίχημα ότι αν υπήρχε ένα beauty, μαγικό τζίνι, αυτή θα ήταν μία από τις τρεις επιθυμίες της γυναίκας.

Αν και ποτέ δεν γίνεται να πάψουμε να πιστεύουμε στα θαύματα, φέτος τη Black Friday προτιμάμε τις πιο πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις. Αντί για τζίνι, λοιπόν, επιλέγουμε genius συσκευές, όπως το Multistyler Dyson Airwrap και μάλιστα στην υπερ-cool, καινούρια dark blue απόχρωση.

To dark blue είναι το πιο hot trend και στην περιποίηση των μαλλιών σου

Το dark blue είναι το χρώμα που εκπέμπει θετική ενέργεια, σύμφωνα με τους ειδικούς και πρόκειται για ένα από τα πιο trendy χρώματα της σεζόν, αφού αποτελεί επιλογή μεγάλων fashion brands. Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο πως η Dyson το επέλεξε για το multistyler Airwrap της συλλογής της και σου δίνει και εσένα την ευκαιρία να κάνεις την επιλογή, φέτος στη Black Friday.

Εντυπωσιακά hairstyles ως αντίδοτο στη ρουτίνα, ανανεωμένη εικόνα κάθε μέρα, stylish χτενίσματα αλλά και υγιή μαλλιά είναι η φιλοσοφία του multistyler της Dyson σε dark blue απόχρωση, που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς. Στην ουσία, πρόκειται για ένα εργαλείο με κυλίνδρους διπλής κατεύθυνσης για μπούκλες με ταχύτερο και πιο εύκολο αποτέλεσμα, βούρτσες για πιο ακριβές σχήμα και ένα εντελώς νέο εξάρτημα διπλής λειτουργίας με Coanda για στέγνωμα πριν το styling και για ένα ολοκληρωμένο, λείο, λαμπερό αποτέλεσμα, που θα έχεις καταφέρει μόνη σου!

1700727890814-134669373-image003.jpg

Το multistyler που αλλάζει την εικόνα σου

Εάν πάντα ήθελες να μεταμορφώνεις την εικόνα σου ως μια πραγματική hair expert, με την χρήση ενός μόνο αξεσουάρ, τώρα έχεις τον τρόπο διότι το multistyler Airwrap της Dyson είναι μία συσκευή styling ομορφιάς που φροντίζει για το haircare σου. Πίστευες μέχρι σήμερα ότι ένα αξεσουάρ περιποίησης μαλλιών θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε «μαγικό ραβδί» και να σου επιτρέψει να αλλάζεις διαρκώς hairstyles, χωρίς να ανησυχείς για την υγεία των μαλλιών σου; Εάν «όχι», τότε ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τις τεχνολογίες που διαθέτει το dark blue εργαλείο της Dyson.

Από την μία, η πρωτοποριακή τεχνολογία Coanda φροντίζει να μην φριζάρουν τα μαλλιά σου, δημιουργώντας ένα περιστρεφόμενο αέρα γύρω από τους κυλίνδρους της συσκευής, και από την άλλη, ο ειδικός αισθητήρας που διαθέτει, ανιχνεύει τη θερμοκρασία του αέρα έως και 40 φορές το δευτερόλεπτο για προστασία από την υπερβολική θερμότητα και αυτορυθμίζεται ανάλογα ώστε να μην προκαλεί φθορά στην τρίχα σου.

Οι καινοτομίες του multistyler σου, δεν σταματούν εδώ καθώς με ισχύ 1300W, τρείς ταχύτητες και τρεις ρυθμίσεις θερμοκρασίας (28°C, 60°C, 90°C) επιταχύνει τα hairstyles της αρεσκείας σου, δίνοντας σου τη δυνατότητα να εξατομικεύεις το look σου, ανάλογα με τη διάθεση σου, το σχήμα του προσώπου σου και το μήκος των μαλλιών σου.

1700727902196-100877555-image005.jpg

Είτε είσαι τη Δευτέρα στο γραφείο και έχεις μπροστά σου μία απαιτητική μέρα, είτε είναι Παρασκευή και περιμένεις πως και πως τη βραδινή έξοδο, είτε τρέχεις, είτε περπατάς, είτε χαλαρώνεις, το μαλλί σου δεν θέλεις να φριζάρει. Για αυτό, η φετινή Black Friday μεταμορφώνεται σε μαγικό τζίνι και σου εκπληρώνει μία ευχή: Hairstyling με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο, hairstyling με το dark blue multistyler Airwrap της Dyson. Ακόμα το σκέφτεσαι; Τρέξε να το προλάβεις!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Dyson και το Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor